אוף... טוף...

אוף... טוף... ../images/Emo66.gif

בטח אף אחד לא יענה עד מחר בבוקר, וגם יצחקו על מה שאני עושה בשעות כאלו בערב חג
אבל מילא. אז ככה: אני מקבלת את השגיאה
ADODB.Recordset error ´800a0cb3´ The operation requested by the application is not supported by the provider. /upload.asp, line 19​
על השורה rs.AddNew
rs.Open "SELECT * FROM " & tablename,conn,1,2,1 rs.AddNew​
נתונים הוא access2000 [פעם ראשונה שאני פותחת אותו בבית] ואני עובדת על PWS [גם בפעם הראשונה בחיי
] אם זה בכלל קשור... מעצבן אותי להתקע על שטויות כאלו
אז חג שמח

jlock

New member
חג חגיגי

שלום וברכות לילדה בלבן טוב גם עלי עובר חג ממש חגיגי...
כך שאני מוצא את עצמי פה באשר לבעיתך תקני אותי אם אני טועה....את הגדרת את סוג ה Cursor כ adOpenKeyset תנסי להגיר אותו כ adOpenStatic אולי זה יעזור ברכות ברכות ושוב ברכות

jlock

New member
חג חגיגי

שלום וברכות לילדה בלבן טוב גם עלי עובר חג ממש חגיגי...
כך שאני מוצא את עצמי פה באשר לבעיתך תקני אותי אם אני טועה....את הגדרת את סוג ה Cursor כ adOpenKeyset תנסי להגיר אותו כ adOpenStatic אולי זה יעזור ברכות ברכות ושוב ברכות

../images/Emo10.gif לא... אף אחד

מסוגי הקורסורים לא פותר את הבעייה... מרוב ייאוש ניסתי כבר את כולם, גם אלו שברור שלא יעבדו
ואצלי זה דווקא

jlock

New member
אולי הפעם כן

הרצתי את הקוד שלך וקיבלתי שגיעה....(אבל לא את השגיאה שאת קיבלת) הוספתי קצת רווחים לקוד וזה עבד
dim tablename tablename = "testTable" set rs = server.CreateObject ("adodb.recordset") rs.Open " SELECT * FROM "& tablename, conn, 1, 2, 1 rs.AddNew 1, "yyy"​

../images/Emo6.gif זה טבעי בשעות האלו של רה"ש

ותודה רבה רבה. בינתיים חטפתי קריזה על המחשב, העפתי לו בעיטה והוא הפעיל את עצמו מחדש. וראו זה פלא...

jlock

New member
שמעתי

כן שמעתי על האוביקט החדש הזה
Set kick= Server.CreateObject("kick.theComp")​

למעלה