אוף... חרא לי!

אוף... חרא לי!

אני ממש מפגרת! ממש ממש אני יורדת בציונים ונכשלת בהכל ורבה עם החברים הטובים שלי. ועד שאני נהנת איפה שהו , ממש ממש נהנת כמו שלא נהנתי מזמן אז אני שוחכת תמפתח המפגר של הבית איפשהו וצכה לחזור ב12 ............. אוף רק מטומתמת כמוני מסוגלת לשכוח הכל ככה . לשכוח לעשות דף שלם במבחן לשכוח כסף מפתחות פאלפונים משקפים אוףףףףףףףףףף נשבר לי כבר ונמאס לי כברררר ושפוט בא לי לישון שבועים עכשיו וסליחה שזה לא קשור לכלום פשוט...... לא יודעת בא לי לספר לכם כמה אני מטומתמתתתת לילה טוב למי שמסוגל להנות. חלומות פז

../images/Emo24.gif../images/Emo112.gif

(זאת אפרת) אני אוהבת אותך.. ואל תדאגי :) יש לפעמים תקופות מעצבנות אבל יהיה טוב :)

שירוש../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo194.gif

כפרעלייך
אל תהיה עצובה בגלל הלימודים זה לא שווה את זה! אניו גם את יודעת שאת משקיעה את כל כולם ללימודים, עובדה שלא דיברנו כבר מליון זמן [
] ואת לא מטומטת שמעת!!!!! אוהבת אותך ומתגעגעת

nutty boy

New member
שירה שירה שירה...

זו רק תקופה אפורה כזאתי. אל תדאגי זה יחלוף. אם יש משהו שאת תמיד לוקחת אותו איתך, תשימי עליו את המפתחות. לא יודע זה יעבור. תדעי לך, שבכיתה ז' היה לי ממצוע יותר נמוך משבעים, והשליש האחרון, היה לי ממוצע כמעט שמונים. פשוט תזרמי עם זה עד כמה שאת יכולה, ואז את תתחילי להרגיש טוב עם עצמך. תקשיבים לדברים משמחים, תזכרי בכל הטוב שאת יכולה, הכי חשוב, תדברי.מתי שאת צריכה לדבר עם מישהו, ואני מחובר, תדעי לך שאני אהיה יותר משמל לעזור לך.

../images/Emo24.gif

זו רק תקופה, תאמיני לי.. אח"כ את משתלטת על הכל וחוזרת לקדמותך. אם שמת לב ואכפת לך זה כבר משו, באמתבאמת. את יכולה לשאול חברים שלי מבי"ס מה היה איתי בתחילת שנה מבחינת לימודים ואיך זה השפיע עלי, ועכשיו הציונים שלי באמת השתפרו. קחי את עצמך בידיים ויהייה טוב. ואל תכנעי, הכי חשוב.

סיוני 0

New member
כמו שכולם אמרו ואני מסכימה זאת רק

תקופה מעצבנת כזאת שקוראת לכולם אל תדאגי :) ואם את צריכה לדבר את תמיד יכולה להתקשר מתי שבא לך ואני אוהבתותך המוןןןןןןן
ואל תזכירי לי מפתחות חחחחח אתמול נתתי למישהי לשמור לי על המפתחות והיא שכחה להחזיר לי אותם אז היא לקחה אותם איתה הבייתה ולי לא היה איך להיכנס הבייתה אז הייתי צריכה ללכת אליה עד לטיזה ולקחת ת'מפתח חחחחחחחחחחחחחח זה היה רחוב שבקושי הכרתי חחחחח מסקנה:לקחת איתי תיק!!

חצילע

New member
שירוש. :)

כמו שרשום לך בחתימה, הכל לטובה. יהיה טוב. גמני יורדת בציונים וגמני רבה עם חברים, אבל זאת תקופה, בגלל זה קוראים לה ככה, זה זמני,וטוב שכך.
אני תמיד פה,אוהבתותך. נוען:]

סיוני 0

New member
גם אני רבתי עם חברים

לא חברות חברים חחח זה כאילו הם כועסים! אבל לא בדיוק :( לפחות ככה זה מרגיש.. ולא זה לא אנשים מכאן לכל מי שחושד חחח קיצר זה מעצבן

nuly bar

New member
שירצ' אהובתי!

את יכולה להיות בטוחה שאת היחידה שחושבת שאת מפגרת ומטומטמת! הלוואי עלי להיות מפגרת כמוך. אני יודעת שאת לא מאמינה בצרת רבים חצי נחמה אבל כל אחד איבד נכשל במבחן, כל אחד איבד\שכח משו... אין לי הרבה מה להגיד לך חוןץ משתעברי את התקופה הזאת בסוף, תצאי מזה כי את סוסה ואת יכולה הכל!!! אוהבת מאד מאד מאד מאד ותמיד מוכנה להקשיב לך ולהיות כאן בשבילך

למעלה