זה לא ממש קשור! אני אפרת וה-כתומה מדברות על שטויות בינינו לא תמיד קשורות לדורבנים... ובגלל זה אנחנו כאילו מכירות טוב. לא קשור להופעות! אני אוהבת אותן גם אם הן לא היו אוהבות את הדורבנים (למרות שהכרנו בזכותם..אווו). ואל תדאג... קודם כל, בקרוב לא ממש יהיו הופעות- חודש לפחות- גם כי הם בהפסקה לחודש, ואחרי זה הם מתחילים להקליט את האלבום החדש, שנאמר כבר מזמן שיצא ביוני...מה שאומר שיהיו עוד המון הופעות בחופש הגדול! ואז גם תוכל לבוא... אז תהיה קל
גם ירדן אוהבת אותי??!! חחח!! כפרה! אבל זה נכון!!! ני מדברת עם ירדן על כ"כ הרבה שטויות מעבר לדורבנים! ועם אפרת?! חח... לי ולאפת יש קשר מאוד מיוחד... אף אחד לא ממש מבין אותו...חחח!! (אוך! כפרות עליך!) ויו! תפסיקו להגיד שלא יהיו הופעות חודש!! זה עושה לי דכאון!!!!!!!!
לא יודעת בקשר לזה אבל התחתונים של השכנה זה משהו משהו!!! וממ... עינבו"ש אהובתי!! אם את לא יודעת שאני אוהבת אותך אז עכשיו את יודעת!!!! ובכלל - את לא של אפרת?!?! ממ.... כמה מוזר!
יהיו הופעות בחופש הגדול???????? איזה כיף אז אני אשאל תמפקד שלי במסדר אם אני יכול להשתחרר ללכת להופעה של הדורבנים הוא בטח מה זה ישמח!!! ועכשיו בלי ציניות: נאי מתגייס במרץ מה שאומר שהחופש הגדול שלי לא יהיה בכלל גדול למעשה הוא לא יהיה בכלל
ניסיתי לעזור לך להתעודד, מה אני עוד יכולה לעשות? גם אותי מבאס שיש פחות הופעות. שלא נדבר על ההפסקה... נכון, מראש יש יותר הופעות בימי שישי וחגים ולא ימי חול- אבל מה לעשות- ביזנס זה ביזנס...יותר אנשים יכולים לבוא להופעות בחופשים וימי שישי. זה לא תלוי בי, אם הייתי יכולה לעשות לך הופעה ביום חול הייתי מסדרת לך- אבל אני לא קשורה לזה אפילו קצת. פעם הבאה אני לא אגיד שום דבר ואני לא אקבל תגובה צינית על רצון שלי לספק לך מספיק פרטים...