אוף חבר'ה משעמם לי...--->

Aeroguns

New member
אוף חבר'ה משעמם לי...--->

איזה שירים אתם שומעים שמשעמם לכם? לא חובה רק של אירו' אבל עדיף כמובן..

hangman Jury

New member
כשמשעמם לי אני לא שומע רוק

אבל זה אולי פעם בשבוע חח רוב השבוע אני שומע רק אירוסמית... ולפעמים (ממש קצת) guns n' roses ו- u2 שמשעמם לי אני שומע את טראוויס למשל או קולדפליי

Aeroguns

New member
------->

לא יצאתי היום מהבית ושיעמם לי כל היום בינתיים הספקתי לשמוע: Young lust- left cd nine lives guns - use your..1 guns - apetite for.. שמעתי קצת פינק פלויד קצת דה וול קצת דארק סייד ועכשיו אני שומע קווין..גרייטסט היטס 2..מקווה שלא ישעמם..

Xboy123

New member
אממ אני שומע>>>>>

אירוסמית' תמיד! לא רק כשמשעמם! בעיקר השירים שאני הכי חורש עליהם.. כמו FULL CIRCLE(לאחרונה)... BLUE CHRISTMAS(לא ממש שייך להם.. אבל וואטבר).. REMEMBER... וכו'... או אניגמה ... יש להם אלבומים משגעים ושירים י-פ-י-ם! אני בעיקר רואה את הקליפים המרהיבים שלהם! המון מדיטציה, רוחניות ומה שלא תרצה
אם ממש משעמם לי .. אני שומע BRITNEY SPEARS.. סתם נראה לך?!?!?! אל תעז להאמין לזה! .. אבל שומע פופ לא פרימיטיבי או סתם להקות של שנות ה80כמו למשל... נו שכחתי ת'שם.. אה.. BONEY M.. ועוד המון.. כמו MODERN TALKING.. או שאני שומע (רק לאחרונה) .. BON JOVI.. BRYAN ADAMS... ועוד המון! אבל בעיקר - AEROSMITH!!!

Aeroguns

New member
Bryan adams..נמאס לי..שמעתי היום גם

אממ בון ג'ובי אין לי כוח אליהם חח אני נשאר עכשיו עם קווין אולי יותר מאוחר עובר לאו יהה :]אם אני לא ארדם עד אז..תודה

Xboy123

New member
גם לי נמאס מבריאן אחרי כמה שמיעות

חוזרות ונשנות.. לא כמו אירוסמית' שמהם לעולם לא נמאס!
או יהה=O YEAH?

AeRoOoO

New member
?!?!?!?!BON JOVI ../images/Emo46.gif

מתי בון ג'ובי הפך לפופ?!?!?!?!?! בון ג'ובי זה רוק לכל דבר!!! איך אתה מעיז להשוות אותו לזאנ' מגעיל כמו פופ?! נ.ב. סליחה על ההתפרצות פשוט בונג'י אצלי נמצאים מיד אחרי אירו, כך שתבינו אותי...

Xboy123

New member
ומי אמר שאמרתי שבון ג'ובי זה פופ???

אמרתי שאני שומע אניגמה, פופ, אירוסמית', בריאן אדאמס, בון ג'ובי ועוד! לא אמרתי "אני שומע שירי פופ כמו בון ג'ובי!" כשאת במצבי רוח רעים בפעם הבאה אז תקראי פעמיים את מה שאת רואה... ותחשבי מה את פולטת!

למעלה