אוף, זה רשמי!!!!

נטלי-

New member
אוף, זה רשמי!!!!

לא קיבלתי זימונים למאבחנת פסיכוטכנית!!!! זה דווקא אחד הדברים היחידים שעניינו אותי (חוץ מחובלים), האם כדאי להציק להם או לחכות אולי אני יקבל תפקידי לוחמה ימיים (מקום ראשון)??? אני מתחילה לפחד שחובלים באמת חוסם לי ושאם אני יפול מהגיבוש (מה שבטח יקרה) אכלתי אותה ובגדול !!!! שאלה בשביל חברה שלי: מה יש במיונים של מג"ב? סיוון, התקשרתי אלייך אתמול ולא ענו לי!!!
מחר אני נוסעל לאילת!!!! איזה כיף!!! יש לנו טיול שנתי 4 ימים!!!!

אושר מ

New member
איך את יודעת שלא קיבלת, נטלי?

תנסי להתקשר למדור קד"צים, ותשאלי למה את אמורה לקבל זימון. חובלים לא חוסם אותך מכלום!!

נטלי-

New member
שתי שאלות:

קודם כל, מה המצב אושר??? הכל טוב???? טוב אז ככה דבר ראשון מה הטלפון של מדור קדצ"ים?? ודבר שני הם באמת אומרים למה אני אמורה לקבל זימון???

Abu

New member
קיימת שיטה..

לשאול שאלות עם סימן שאלה אחד בלבד. כן כן רבותי, רק אחד. אין צורך לשאול עם שלוש. לא עוד. דוגמה: ´מה המצב אושר?´ רואים? טוב וקל. פשוט ונוח. קומפרסור ואמפרמטר.

נטלי-

New member
הסבר לשיטת הריבוי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אז ככה, אבו יקר, מס´ סימני השאלה והקריאה מסמלים דברים שונים לדוגמא: אושר!!!! - נפשי יוצאת מרוב שמחה לראותך!!!! אושר???? - אני מאוד מופתעת לראותך!! אושר?!?!?!- אני מופתעת מדבריך!! וכיו"ב... אולי אני צריכה לפרסם שפת סימנים מחשבית... טוב לראות אותך אבו!!!! (תפרשן עפ"י המקרא הנ"ל)!!!

Abu

New member
אברוך..

יש עוד אחד: נטלי!@$@#!%@#^ הסבר: את מוציאה את אבו מדעתו.

אושר מ

New member
הכל מצויין. אז ככה.

הטלפון של מדור קד"צים הוכנס למאמרים. אבל הנה הוא שוב. 8600700-04 שימי לב שזה כמובן הטלפון של חיפה. אם את לא בחיפה, אז קחי את זה של תל השומר מהמאמרים... אני מחפשת את הפקס. אני רוצה לשלוח להם פקס...אני רוצה זימון לדוברות ומידע. לא שרע לי עם מה קיבלתי. להפך. אבל אני רוצה עוד אופציה. כדי שאני לא אסיים בכלל צה"לי... אני מאמינה שהם יגידו לך, אם תגידי שעוד לא קיבלת ואת מתחילה להיות מודאגת וזה...

Yoni 18

New member
אהממ נטלי... ../images/Emo98.gif

אם אני זוכר נכון, בהודעה האחרונה שכתבת לי היה משהו כמו: "יוני !!!!?!?!<!>!!!*!
! ?!
"
מה אני צריך להבין מזה??

נטלי-

New member
אוקיי פרוש:

יוני!!!!!(מה, באמת?)?!?!(פליאה רבה)<!>(סופר פליאה)!!!(פליאה מוגזמת), לא זכור לי ששפתיים היו כרוכות שם!! אם אני לא טועה הפליאה הייתה מכך שהסקתי שביצועיך הליליים אינם מזהירים במיוחד, אך אושר דאגה להבהיר לי את המצב...

אושר מ

New member
נראה לי שסולפו פה הדברים בצורה מוגז

מוגזמת. הפליאה שלך אכן היתה על זה. אבל כמו שכתבת את זה עכשיו זה נשמע כאילו אני שכבתי עם יוני. לא היה ולא נברא. רק רציתי להבהיר. אני מעדיפה בחורים שאינם סנובים

Yoni 18

New member
שמתי לב שאתן תמיד מושכות לכיוון...

הביצועים שלי, ותמיד מגיעות לבסוף לשאלה לגבי "ביצועי הליליים" (מילים של נטלי).
ובכן בנות, אני מבין לחלוטין את התעניינותכן וסקרנותכן ורצונכן לדעת בעצמכן ולבדוק את הנושא לעומק, אך אני מוכרח להגיד מראש שיש לי חברה, ואני בחור נאמן ואני לא יכול להרשות לעצמי לשכב איתכן (לפחות לא עם כולכן בבת אחת
) עמכן הסליחה.
יוני נ.ב. הרבה "ן" יש בהודעה הזאת שמתן לב?

נטלי-

New member
צר לי לאכזב אותך...

אבל לא אני ולא אושר מעוניינות לבחון מקרוב את ביצועיך הליליים (כדברי) ברגע נתון זה... מי יודע מה יהיה... לכל חברי הפורום: הדיון הוא בצחוק
אושר, אף פעם לא חשבתי ששכבת עם יוני!!!

Yoni 18

New member
לא! נא לא לפתוח את ההודעה למעלה

היא לא מתכוונת לזה, אל תתייחסו. תמשיכו ואל תרגיעו שום דבר!
ג´וני המתנצל (זה שמי מהיום אחרי מה שהלך כאן קודם)

נטלי-

New member
ג´וני ג´וני ג´וני!!!

איזה פאדיחה!!!!!!! מאתה והילך אני מבטיחה לשמור על הפה שלי לפני שחברה שלך תפוצץ אותי (כן בטח)!!! והיא כן התכוונה לזה!!!

למעלה