אוף זה פשוט לא הולך

dfklghgh

New member
אוף זה פשוט לא הולך

מאז שחזרתי לבית ספר אני פשוט לא זוכר כלום אבל פשוט כלום מעירים אותי ואני לא מספיק להזכר זה פשוט אסון

LucidGuess

New member
זה פשוט.....

כשמעירים אותך בבוקר אל תמהר לקום, קח לך עוד כמה דקות במיטה עם עיניים עצומות ונסה להיזכר בחלומות שלך בלי לחץ, עוד 10 דקות במיטה זה לא סוף העולם, תסביר את זה להורים שלך, או תבקש שיעירו אותך 10 דקות קודם. חשוב גם שתישן לפחות 6 או 7 שעות בלילה, קח זאת בחשבון. Lucid

Variety

New member
רעיון

יש לי רעיון, תלמד איך לקום לבד בלי שעון. זה אפשרי, אתה צריך לפני השינה "לתכנת" את התתמודע שלך לעשות ככה, אבל כדי שלא תפספס את ההסעה לבית הספר תכוון לעצמך שעון לשעה שאתה צריך לקום בה, נניח 6:30. לפני שאתה הולך לישון, תתכנת את עצמך לקום ב6:20. ככה תנסה כל לילה! לילות שאתה מצליח, תן לעצמך איזה צ´ופר. אם לא הלך, תנסה עוד ועוד ועוד עד שתצליח בקביעות! מקסימום, אם לא הצלחת, אתה תקום 10 דקות מאוחר יותר, מבין??? הצלצול של השעון לא כל-כך נוראי אז אתה יכול לקום, להתיישב ולרשום את החלומות.

יש לי שיטה מצויינת

פשוט תניח את השעון המעורר מתחת לכמה מגבות, אתה תתעורר יותר בעדינות ופחות בבהלה. אחריי שכיבית את השעון תחזור למיטה ובעיניים עצומות שחזר את החלום. אחר כך תכתוב אותו ותמהר שלא תאחר להסעה. ואל תשכח סוודר.

LucidGuess

New member
ואל תשכח סוודר ../images/Emo6.gif

ומה עם סנדוויץ?

KEiN

New member
לדעתי

ברגע שהשעון מעיר אותך ישירות מהחלום יותר קל לזכור, אם הגוף מתעורר לבד הוא יוצא יותר טוב מעולם השינה, והרי כל המטרה היא שחלקינו עדיין יהיה רדום ובכך החלק שבמח שמפעיל את החלומות ישאר רענן ויעזור לנו לזכור את החלום... לדעתי...

למעלה