אוף זה נורא!

זו התוצאה בייחוד כאשר הירי

מתבצע מתוך מחנות פליטים, חצרות של בתים, העובדה שפעילי טרור מתגוררים/מסתתרים בקרבת אזרחים תוך ניסיון להפוך עצמם חסינים בגלל שלנו יש "חוקי מוסר" ולהם אין. אני שמח שהוכחנו (לטעמי לא מספיק) שלא משנה מאיפה יורים ואיפה נמצאים, אף אחד לא חסין, בשום מקום. בכלל במלחמה כזאת אסור שיהיו לנו חולשות ופרצות, אירגוני הטרור חיים מהחולשות והפרצות של מי שהם פוגעים בו, הרי ברמת הכוח אנחנו יותר חזקים, אז הם מנצלים את עמדת האנדרגוד, את העובדה שישראל תהסס לפגוע בהם אם יהיו ליד אזרחים, שישראל תהסס אם הירי הקסאם יהיה קרוב נגיד לבית ספר, מנצלים את מצוקת האזרחים שלהם ואף מגבירים ומנצחים אותה כדי לגרום לישראל להראות רע ולגייס מחבלים. מי שטיפש קונה את כל זה כאילו אנחנו אשמים במשהו, עלי הבכיינות הזו על רעב לא פועלת, הרעב באפריקה הרבה יותר מעציב אותי, שם זה בהרבה מיקרים לא באשמתם בכלל ועזרה להם לא תפגע במדינה העוזרת היא רק תרוויח מזה, כולנו נרוויח מזה. אם אנחנו נפתח לרווחה את המחסומים לעובדים וסחורות נקבל פיגוע, זה כבר קרה, מספר פעמים, בארז, בקרני, מעבר סופה...

זה לא משהו שחורג מהרגיל

זה שסוף סוף נזכרים להעלות את המצב של הפלסטינים בחדשות זה הישג די גדול, אני לא אתפלא אם כתבו את זה בכתב הקטן ביותר בצד הימני הכי למטה ורק מור מצאה את זה. זה ידוע שהתקשורת עובדת בשירות הכיבוש - מכבסת המילים שהפכה "שטחים כבושים" ל"יהודה ושומרון" מופעלת ע"י אותם אנשים שיש להם אינטרסים שלא נדע על המצב אצל הפלסטינים. וכן, נכון שעמירה הס פעילת מחסום ווטש ושמאלנית (שעושה עבודה מעולה בצפייה על פשעי המחסום) ונכון שזה לא אובייקטיבי במיוחד אבל אין פה מה להטות! הילדים שם סובלים. נקודה. יום נעים עידו

ערב רב

New member
אבל אם הם באמת סובלים

אז גם עיתונאי אובייקטיבי היה יכול להראות זאת. העובדה שה-'סבל' הזה מוזכר תמיד רק ע"י עיתונאים לא-אובייקטיבים ידועים מעיבה על אמינותו. בתור אחד שהכיר מקרוב כמה מה-'דיווחים' של עמירה, אני יכול לומר בוודאות ש-90% מדיווחיה הם שקרים גסים, ו-10% מניפולציות אמוציונליות עם גרעין של אמת שסולף לבלי הכר.

אתה באמת מאמין

שפלסטינים חפים מפשע לא סובלים מהכיבוש?! מההשפלה?! מה זה בכלל עיתונאי אובייקטיבי בשבילך, הא?! אחד ימני שונא ערבים וכל עם זר?! לאומני גזען ופאשיסט?! כל אחד מטה מעט לצד שלו, עיתונאי שהוא "אובייקטיבי" בשבילך פשוט לא יזכיר את הסבל הפלסטיני אלא רק את מצבם ה"אנוש" של המפונים בקראווילות! באיזה סמכות אתה יכול לומר שהדיווחים של עמירה שקריים ומניפולציות, אתה הרי לא הלכת לג'נין לבדוק את מצב הפלסטינים, נכון, גם אני לא, אבל אני לפחות מרחם על עם נכבש ששולטת בו מדינה זרה ואין לו מדינה - חוץ מזה שאנשים שהם מקורות אובייקטיבים לגמרי שמבקרים על בסיס קבוע בשטחים הכבושים (למיניהם) בודקים ומביאים נתונים של אכזריות! עידו

למעלה