אוף זה מדכא!

somone141

New member
אוף זה מדכא!

שרשור משחקי הלילה....... קובי שוב נפגע ביד ובקושי מתפקד.. בקושי זורק, בקושי מוסר, מתהלך באיטיות ובהססנות משו כזו. זה מגביל אותו מאוד (1 מ-5 עד כה) וזה פשוט מדכא אותי. איך זה קרה יא אללה. למה דווקא לקובי?!

somone141

New member
וכצפוי, בלעדיו הלייקרס sucks big time

אם קובי לא יתאושש, זה נראה ונשמע כמו בלואאוט מפחיד. פיניקס רצה בלי הפסקה..

somone141

New member
אני מרגיש רע עבור KB שנאבק לבד עם אצבע שבורה

בקבוצה שלמה, בזמן שהחברים הכלומניקים שלו עומדים כמו פוצים ומסתכלים. בושה לגבוהים, בושה פאו. אתה והחוזה החדש ש'ך, מאז שקיבלת אותו לא רואים ממך כלום. עריכה: קובי מדהים. מה שהאיש הזה עושה.....

somone141

New member
ועכשיו פיל גם מוציא את קובי

נו אתה מבין... לך קיבינימט.

somone141

New member
יש פה מישהו שלא עושה את זה בזמן משחקים?

כנראה שמיציתי את עצמי פה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
זה נראה כאילו אתה מתווכח עם עצמך

ואותי זה שיעשע. אני אמור להתנצל על כך?

OrEl74

Well-known member
מנהל
חופשי...גם אני עושה את זה מידי פעם

פשוט במקרה הספציפי הזה זה היה נראה כאילו הוא מתווכח עם עצמו וזה שיעשע אותי. אני ממש לא מבין על מה הצעקה אבל כל אחד בוחר להבין את הדברים איך שהוא רוצה.

go lakers go

New member
הלייקרס מסריחה ת'פרקט כבר איזה שבועיים

אין הגנה , אין ספסל , אין אסיסטים , נאדה . חוץ מקובי אפ'חד לא בא לעבוד איזה חודש ינואר מחכה להם - 17 משחקים מתוכם 11 בחוץ ( פורטלנד , ספרס , דאלאס , לברון וחבורתו , בוסטון ) ו 5 סטים של B2B לסטייפלס יגיעו דאלאס ויוסטון ( שכבר ניצחו שם העונה ) ואורלנדו . הולך להיות חודש ארוך וקשה , ולהערכתי לפחות בין 5 ל 7 הפסדים מקווים לטוב , מתכוננים לרע :)

י ו א ב

New member
ובוסטון הולכים בדרכי הלייקרס

ומפסידים משחק שני ברציפות, לקבוצה שהם לא צריכים להפסיד לה... הפעם לווריירס 103-99 וזה למרות משחק מצויין של רונדו (30 נק', 15 ריב' <וגם 6 איב'>) ומשחק סביר של ריי אלן ו- KG... קשים החיים בלי פול פירס... סקרמנטו מנצחת את דנוור בבית 101-106 בלי טייריק אוונס - קבוצה משוגעת ומפתיעה יש בסקרמנטו. נוצ'יוני קלע 21 נק' מהספסל, אודריך ודונטה גרין הוסיפו 17 כ"א וכספי מיודענו סיים הפעם 36 דק' (פתח בחמישייה) עם 11 נק', 6 ריב' 2 אס' ו- 2 איב' - משחק לא רע ...

למעלה