אוף זה לא הוגן

אוף זה לא הוגן

כתבתי שלשום הודעה וגם לפני שלשום וגם לפני שבוע ואף אחד לא מתייחס אליי.... בעעעעע!!!!! אני מספרת פה שוב את מה שרציתי לספר וכבר ספרתי ואני ממש מקווה שתגיבו הפעם אני נורא נורא אשמח! תקשיבו, אני וקבוצת שחקנים שנקראת ה"אובואים" מציגים מיצגי רחוב ותאטרון ברחובות תל אביב וגם במקומות אחרים. אנחנו תאטרון אנטומי (גוף...בעיקר) שמתמקד באדם, בצרכיו ופעולותיו. אני הכי צעירה בקבוצה, בת 13 וחצי וכל השאר מבוגרים אבל זה כיף ממש גדול! בסוכות הקרוב נעלה לעכו, לפסטיבל ה-25, ונופיע שם. אני נורא מקווה שמישהו יכול להגיע לשם ולפחות אשמח אם תבקרו באתר של הפסטיבל ותמצאו אותנו-( "האובואים", תחת הכותרת מיצגי חוצות) אני שמה פה תמונה גם... מאחד המיצגים... מקווה נורא שתגיבו כי זה חשוב לי... וקוראים לי ורה קייט כמו שכבר ציינתי ואני אוהבת את השם השני שלי יותר אבל לפעמים כותבים ורה בכל מיני מקומות... :)

Awaken

New member
מה את בדיוק רוצה שיגיבו?

כאילו מה כבר יש להגיד? ראינו, קראנו, התרשמנו לכאן או לכאן, זהו. רוצה שקל?

אני יודעת שאין הרבה מה להגיד

אבל זה בדיוק מה שרציתי שיגיבו: תגובות מעניין לא מעניין, איפה אנחנו מופיעים או התרשמות ממי שביקר באתר וכו'... אם היית מופיע באיזה מקום לא היית רוצה שקצת יפרגנו לך? או ההפך, לשמוע ביקורת(עדיף בונה כמובן... :))? מקווה שהבנת ולא חייבים להגיב אם לא רוצים אבל אני פשוט חושבת שכל אחד פה שמופיע אפשהו זוכה לקצת יחס ואני לא אז בגלל זה כתבתי שוב את ההודעה!

Veeeeera, Veeeera

What has become of you? יקירתי, שיהיה לכם בהצלחה

תודה... אבלל...

מה הקשר VERAAAAA והדבר השני שכתבת אני מכירה אותך או משו? אבל תודה בכל אופן

normajean

New member
חחחח כל הכבוד ילדה..

אני הרבה שנים רציתי להגיע לפסטיבל אני מקווה שיתמזל מזלי ואולי אגיע אפילו עם חבר שלי שהוא במקרה גם המנהל פה מה אתה אומר? בכל מקרה בהצלחה בהכל

הכי קטנה....חחח

עם הלחם היוצא דופן....חחח זה שעולה כל שאר הלחמים יורדים....חחחחחח מקווה שהבנת מה כתבתי.... אבל תודה! גם את משתתפת איפשהו?

אהה ואלה

היי תגידי את בת 15 לא? ככה כתוב... בכל אופן אז את לומדת בבצפר למשחק? או אמניות? או סתם מגמה רגילה בבצפר? כיא ני רוצה להתקבל לתלמה ילין אז מעניין אותי איפה ילדים אחרים בערך בגיל שלי לומדים...

R O O L Y

New member
זה נראה מאוד יפה ומעניין ../images/Emo13.gif

שיהיה לך בהצלחה חמודה

ככה...

המיצגים כבר הועלו אבל ספרתי למעלה שהמופע הגדול הבא שלנו הוא בעכו בפסטיבל ואני לא יודעת מי מכם בא בכלל לפסטיבל אבל זה אירוע מאוד גדול ויפה! בהודעה הראשונה שלי יש קישור לאתר ושם יש את כל הפרטים! כשנחזור מעכו נעלה עוד כמה מופעים בכיכר דיזינגוף של תל אביב ומופע אחד בתמונע אם אני לא טועה הבמאית שלנו עוד מסדרת את זה... אז אני אודיע לכם כמובן אבל אני ממליצה בחום לבוא לפסטיבל של עכו כי יהיו שם המון שחקנים ומיצגנים מדהימים ומוכשרים ופשוט שווה לבוא!

היי!

יש סיכוי מאד גדול שאני נוסעת לפסטיבל עכו השנה! אני ממש אשמח אם אני אסע ויצא לי לראות את המופע
שיהיה לך המון בהצלחה!

וואייי באמת???.

תודה קודם כל... אם את תהיי שם אז אנחנו מופיעים בערבים בין שבע ל-11 בחורשה... בכל מקרה, בקרת באתר? יש קישור למעלה! מקווה שתבואי!

אני ממש ממש מקוה

זה לא תלוי בי זה תלוי בחברות שלי או יותר נכון באוטו של חברות שלי... וואו, זה יכול להיות ממש מוזר שנעבור אחת את השניה ואפילו לא נדע :) אני מקוה שיהיה לך טוב...ושהעיקר תהני מזה. אני עוד אודיע לך אם אני בסוף הולכת.

למעלה