אוף.. הסתבכתי..
עזרה?
היי..
קיבלתי היום, סוף סוף, את האייפוד מיני החדש שלי, אחרי זמן ממושך של המתנה.. וריצות לתיבת הדואר כל שעתיים בערך..
זה אחד הדברים הכי מסובכים בעולם! אף פעם לא היתה לי בעיה בלהתקין / להשתמש בתוכנות או במוצרים חשמליים כלשהם כמו שיש לי עם האייפוד הזה
אז ככה. קראתי בעיון את ההוראות שקיבלתי איתו, ולא ממש מפרטים שם איך אמורים להעביר שירים מהמחשב לאייטיונז --> ומהאייטיונז לאייפוד. הבעיה שלי היא כזו - הטענתי אותו, התקנתי את האייטיונז.. וברגע שהתקנתי זה צירף לי אוטומטית לרשימה שירים שהיו לי ב"מסמכים שלי" (בלי שנגעתי בכלום). בזמן שזה צירף את השירים ראיתי את ה"שם" של האייפוד שלי בצד השמאלי של התוכנה.. מהבהב באדום-לבן.. ולמעלה (איפה שיש תמיד את האייקון של אפל) ראיתי את שמות השירים רצים.. וזה כתב לי שזה מעדכן את האייפוד. באמת השירים היו באייפוד אחרי שזה סיים. אבל.. אלו לא השירים שאני רוצה. אז מחקתי אותם (סינכרון ידני) מהאייפוד, והחזרתי לסינכרון אוטומטי. אחר כך סידרתי את כל השירים שאני רוצה ב"לייבררי", פתחתי פלייליסט חדש, וגררתי את כל השירים מהלייבררי לפלייליסט. אח"כ חיברתי את האייפוד.. הוא כתב למעלה שהוא מעדכן.. ואחרי בדיוק חצי דקה ההבהוב האדום-לבן הפסיק, וחזר לי למעלה האייקון של אפל. האייפוד כרגע במצב של "דו נוט דיסקונקט" עם הציור של העיגול המהבהב. מה זה אומר? האם זה מעביר לי את השירים כרגע? איך באמת מעבירים שירים? תודה מראש! וסליחה על ההודעה הארוכה.. אני פשוט קצת בלחץ..
חח.
היי..