אוף.. הסתבכתי.. :( עזרה?

!PuMiCkY

New member
אוף.. הסתבכתי.. :( עזרה?

היי.. :) קיבלתי היום, סוף סוף, את האייפוד מיני החדש שלי, אחרי זמן ממושך של המתנה.. וריצות לתיבת הדואר כל שעתיים בערך.. :) זה אחד הדברים הכי מסובכים בעולם! אף פעם לא היתה לי בעיה בלהתקין / להשתמש בתוכנות או במוצרים חשמליים כלשהם כמו שיש לי עם האייפוד הזה :) אז ככה. קראתי בעיון את ההוראות שקיבלתי איתו, ולא ממש מפרטים שם איך אמורים להעביר שירים מהמחשב לאייטיונז --> ומהאייטיונז לאייפוד. הבעיה שלי היא כזו - הטענתי אותו, התקנתי את האייטיונז.. וברגע שהתקנתי זה צירף לי אוטומטית לרשימה שירים שהיו לי ב"מסמכים שלי" (בלי שנגעתי בכלום). בזמן שזה צירף את השירים ראיתי את ה"שם" של האייפוד שלי בצד השמאלי של התוכנה.. מהבהב באדום-לבן.. ולמעלה (איפה שיש תמיד את האייקון של אפל) ראיתי את שמות השירים רצים.. וזה כתב לי שזה מעדכן את האייפוד. באמת השירים היו באייפוד אחרי שזה סיים. אבל.. אלו לא השירים שאני רוצה. אז מחקתי אותם (סינכרון ידני) מהאייפוד, והחזרתי לסינכרון אוטומטי. אחר כך סידרתי את כל השירים שאני רוצה ב"לייבררי", פתחתי פלייליסט חדש, וגררתי את כל השירים מהלייבררי לפלייליסט. אח"כ חיברתי את האייפוד.. הוא כתב למעלה שהוא מעדכן.. ואחרי בדיוק חצי דקה ההבהוב האדום-לבן הפסיק, וחזר לי למעלה האייקון של אפל. האייפוד כרגע במצב של "דו נוט דיסקונקט" עם הציור של העיגול המהבהב. מה זה אומר? האם זה מעביר לי את השירים כרגע? איך באמת מעבירים שירים? תודה מראש! וסליחה על ההודעה הארוכה.. אני פשוט קצת בלחץ.. :) חח.

kubeb2112

New member
אוקי...אז ככה

אומנם רוב האנשים בפורום משתמשים בסנכרון אוטומטי, אני אישית לא אוהב את זה. אם יש לי אלבום על ההרד דיסק שאני רוצה להעביר לIPOD אני פשוט מסמן את השירים וגורר לתוך הITUNES לסמל של הIPOD. ואז הוא מוסיף אותם. הDO NOT DISCONNECT יופיע לך כל עוד הIPOD מחובר בשביל לנתק אותו אתה יכול ללחוץ בITUNES ליש השם של הIPOD שלך יש כפתור של EJECT (מין קו וחץ כמו בוידאו). אם זה לא עוזר או לא מופיע צריך להיות כפתור בפינה הימנית למטה של הITUNES (נראה אותו דבר) ואם גם זה לא קיים לך פשוט בWINDOWS בחלון המשימות יש ציור של SAFELY REMOVE HARDWARE. דאבל קליק עליו ותבחר את הIPOD (שרוב הסיכויים שיופיע בתור MASS STORAGE. למרות שניתקת אותו הוא עדיין ימשיך להטען אבל תוכל לנתק את הכבל בכל רגע שתבחר. תהנה ותתחדש.

LinkTree

New member
IPOD - ITUNES והיחס ביניהם

בזמן האחרון אני רואה המון שאלות בנוגע לעניין הזה ואני חושב שיש מקום להסבר קצת (אבל קולע) למה בדיוק APPLE כיוונו כשיצרו את הזוג המוזר (ITUNES - IPOD) באפל כבר יודעים מזמן שהרוב המכריע של האנשים מנהל את המוסיקה שלו דרך המחשב - וגם אם לא הרוב אפל בהחלט רוצים שזה יהיה ככה ולכן הם כתבו את תוכנת ה ITUNES. המטרה של התוכנה היא להיות מנהל המוסיקה שלך, התוכנה דואגת לסדר לך את המוסיקה בצורה נכונה, עוזרת לך לצרוב דיסקים ל MP3 או דיסקים רגילים, לשמוע רדיו, לקבוע רשימות השמעה ואם אתה גם בחול גם להתחבר ולקנות שירים מחנות ה ITUNES MUSIC STORE של אפל. ה IPOD הוא בעצם עוד "פיצר" בתוכנה הזו, ה IPOD בה לענות על הצורך לקחת את המוסיקה שלך שמנוהלת ב ITUNES איתך לדרך/עבוד/חופש. על מנת להקל עליך ה ITUNES בצורה בסיסית עובד בצורת מראה - כלומר כל מה שיש לך בספרית המוסיקה שלך - קרי בספריה של ה ITUNES (הרי משם אנחנו מנהלים את המוסיקה שלנו) נמצא כל הזמן גם ב IPOD. כלומר כל מה שאתה צריך לעשות זה לסדר את הספריה של ה ITUNES כמו שאתה רוצה - זה הכל - ברגע שתחבר את ה IPOD ה ITUNES יהפוך את ה IPOD לשקף בדיוק את הספרית מוסיקה שלך ב ITUNES. פשוט לא?! במידה ואתה לא מעונייןשה IPOD ישקף את כל הספריה (מחוסר מקום ב IPOD או סתם כי זה לא מתאים) ישנה אפשרות לסנכרן חלק מרשימות ההשמעה או לסנכרן ממש ידני. לסיכום - ה ITUNES אינה תוכנה להעלאת שירים ל IPOD - ה IPOD הוא מכשיר נייד לקחת את השירים המאוחסנים בספרית המוסיקה שלנו - ב ITUNES. מקווה שההסבר היה פשוט וממצא - ואם ניגש בראש הזה ל ITUNES - IPOD נבין שזה ממש ממש פשוט.

amirxbox

New member
זה נכון וקולע לגבי זה בדיוק מה ש

APPLE רצו להגיע שה IPOD הוא האפשרות הניידת לספריית ה ITUNES. אבל - אני ועוד אנשים ממש לא משמיעים מוזיקה במחשב בעזרת ה ITUNES וגם לא ממש משתמשים ב AUTO UPDATE שלה ככה שבין חזון של APPLE למציאות יש עוד הרבה מה לעבור...

LinkTree

New member
מה הקשר?!

כל מה שכתבתי היה על מנת לעזור לאנשים להבהין את ההגיון שעומד מאחורי השילוב הזה והטעות הנפוצה של אנשים שה ITUNES הוא תוכנה להעברת שירים ל IPOD. אני ממש ממש לא נכנס אפילו למי אוהב לעשות מה ואיך - כי זה נורא אישי וכל אחד ראשי להשתמש באיזו תוכנה שהוא רוצה - ואם כבר לא משתמשים ב ITUNES אז למה לסנכרן עם ה ITUNES? עדיף עם WINAMP למשל - תוכנה יותר קלה וזריזה.

galsamu

New member
שאלה על האיי טיונס

כל פעם שאני מחבר את האייפוד למחשב הוא ישר מעדכן לי את האיי פוד, אם מחקתי מהמחשב שיר הוא מוחק לי אותו מהאיי פוד, איך אני עושה שזה לא ייקרה והוא רק יוסיף לי שירים לאייפוד ולא יימחק לי ממנו שירים?

../images/Emo121.gifזה קורה מפני שאתה עובד עם

סינכון אוטומטי, שלטעמי לא מומלץ אף פעם. כאשר האייפוד מחובר לאייטונז, מופיע בצד ימין למטה ציור של אייפוד קטן, תלחץ עליו קליק <נראה לי ימני> ואז זה יפתח לך את ההגדרות שלו שבניהם תמצא את האופציה של הסינכון האוטומטי, תבטל.

למעלה