אוף הכאבים

במבי999

New member
אוף הכאבים ../images/Emo7.gif

לא חשבתי שאחזור להרגיש כך כל כך מהר אחרי הניתוח! המחזור הגיע אתמול והיה שקט יחסית, הייתי מאוד פעילה למרות שלקחתי יום חופש בבית ליתר ביטחון, וכבר חשבתי לעצמי "איזה יופי איך הניתוח והתזונה משפיעים לטובה...." איזה משפיעים ואיזה נעליים!!! היום קמתי עם כאבי אגן איומים, שלשלתי את נשמתי (סליחה...) עם דימום רקטלי וכמעט פרצתי בבכי בשירותים מרוב כאבים. נשכבתי על המיטה והכל פשוט הכל כאב- הגב, הרגל השמאלית, הטוסיק, הבטן, האגן האחורי- פשוט סיוט! לקחתי מיד נר נקסין ואחרי חצי שעה בערך של שכיבה בצורה עובר עם בקבוק חם על הגב התחלתי להרגיש הקלה. מה יהיה? ככה זה ימשיך? שוב הפסדתי היום עוד יום עבודה וגם בעלי שנשאר להחזיק לי את היד... מה עוד- התחלתי פרוטוקול חדש לקראת IVF מס' 8 עם סטרואידים. אך קראתי שלנקסין יש תגובה בין תרופתית עם הסטרואידים ואני לא יודעת אם לקחת אותם או לא. אני מחכה שיענו במרפאה של בר חווה ויגידו לי מה לעשות. אוף, למה הדברים לא מסתדרים?
באמת מתחיל להימאס לי מכל זה, חבל שאי אפשר לעשות "פוווווס" במשחק כמו שהיינו קטנות.

kikona126

New member
במבי זה מחזור ראשון אחרי ניתוח?

גם לי ככה כאב הראשון שאחרי הניתוח (ובכלל לא קיבלתי אותו אלא הייתי על דיכוי... כאבים באגן, שלשולים הקאות, התעלפתי גם, כאבים בבטן מגרנה... (וזה היה ליל הסדר וסבתא שלי לא הסכימה שאני אלך למיון... ואמרה שהמיטה שלה בבית פנוייה בשבילי אבל את החג אני צריכה לחגוג) ולא יכלתי לקחת כדור, כי לא ידעתי למה לקחת, לכאבים או למגרנה...פשוט חיכיתי שאחד מהם יעבור...) הוא יותר כאב לי מכל מחזור אחר שאיי פעם היה לי. כניראה כי האזור עדיין רגיש ועדיין מתרפא מהניתוח. הכאבים האלו לא חזרו לאחר מכן שוב... וכל המחזורים שהיו לי מאז היו ממש קלילים. עכשיו כשהמחזור מגיע הוא ממש מגיע בהפתעה, ואם לא הייתי רואה את הסימנים שלו על התחתונים או מרגישה את המגרנה ביום שלפני, לא הייתי בכלל יודעת שהוא מתכוון להגיע... וכמו שהוא בא ככה הוא נעלם...

במבי999

New member
זה לא הראשון

את הראשון קיבלתי 5 ימים לאחר הניתוח. זה השני לאחר סבב מוקפאים שנכשל. מאחר והניתוח שלי לא היה ניקיון מוחלט של נגעים ונשארתי עם מוקד עמוק בקרטום ד"ר קאופמן הזהיר אותי שהכאבים ושאר התענוגות ימשיכו, אך כאשר הכאב תוקף שוב ובכזו עוצמה אי אפשר שלא לתת לייאוש ולתסכול להציף אותך. אני מרגישה יותר טוב עכשיו, מקווה שזה יעבור מהר. תודה

kikona126

New member
הוא בכוונה השאיר?

מוזר... שיהיה בהצלחה בסבב הבא, אני מחזיקה לך אצבעות כבר מעכשיו

זואילי

New member
אוייי ליבי איתך ../images/Emo201.gif

סבב המוקפאים היה עם הורמונים? אם כן, אז אפשר להאשים את האסטרוגן בעעעעע. עד שיחזרו אלייך מבר חווה, תדברי עם המכון הטרטולוגי, תשאלי אותם על שילוב התרופות. אולי תהיה להם תשובה? מניחה שעדיף עם כל הקושי לוותר על הנקסין ולמצוא לו תחליף הולם אחר שכן ישתלב עם הסטרואידים, כי אם הם חלק מהפרוטוקול, אז הם חשובים יותר. בטח אם למשככים יימצא תחליף וכך "תהני" מכל העולמות... תחזיקי מעמד, תרגישי טוב ושיהיה המון בהצלחה.

במבי999

New member
תודה חמודות...

המוקד נשאר בכוונה מאחר וסיכמנו כך לפני הניתוח כדי לאפשר לי לחזור לטיפולים מיד, הרי ההחלמה מכריתת רקטום ארוכה יותר וקשה יותר. אז פשוט דחינו את הבעיה הזו למועד מאוחר יותר... אני מתחילה לחשוב שזו הייתה טעות. סבב המוקפאים היה על ביוץ טבעי אך בתמיכה היו אסטרוגנים- 3 אסטרופם ביום, שזה מינון כל כך נמוך שאני לא יודעת אם אפשר להאשים אותם או לא. אבל נגיד שכן...
חזרו אלי מבר חווה והוא אמר שזה בסדר לשלב אז כבר לקחתי את הסטרואידים. הכאבים נרגעו וכעת מורגשת מאוד מותן שמאל וטוסיק שמאל - מעין לחץ מוזר מבפנים. התלבשתי חם ואני מקפידה לחמם את האזור בתקווה שזה ימנע את הנקסין הבא. תודה רבה מתוקות.

למעלה