אוף,החמות הזאת!!

פרצלה

New member
האמת קפצילי

בשביל פעם בחודש יותר טוב שאת לא עושה עניין. זה באמת לא נורא. אבל לגבי לפתוח דלת בלי לדפוק,על זה לא הייתי עוברת בשתיקה.

קפצילי

New member
ככה נהוג אצלם במשפחה

פותחים דלתות של אנשים בלי לדפוק. כשדודים של בעלי מגיעים, למשל, לחמותי - אז גם הם לא דופקים. זו הסיבה שגם מזה אני מתעלמת. שוב, מאחר והדלת שלי תמיד נעולה, זה לא משנה לי - סתם נראה לי עוד קטע מוזר שמעיד על חוסר נימוס....

זה לא העניין שאם הדלת נעולה או לא...

הרי גם אם היא נעולה, את בסופו של דבר תפתחי לה את הדלת, לא? את מתארת כל מיני מצבים, שאת חושבת שהחמות שלך אמורה להבין לבד דברים. כמו בשעות שהיא מגיעה אלייך, ש-לך- לא נוח בהם. ואת מאמינה שהיא אמורה להבין לבד שהיא מפריעה...?... כל עוד את לא מאותתת לה במסר חד משמעי וברור, או אפילו בהתנהגות המרמזת מאד על כך, ואת תמשיכי לחוס על רגשותיה. לא, היא לא תבין. היא לא אמורה להיות נביאה. אולי היא חושבת שאת כמוה, שלא אכפת לה מהגעה בלי הודעה. אם עד היום לא דיברתם על כך? והרי את מספרת שגם במשפחה שלה, עושים לה את זה בביתה, אז אולי נראה לה, שגם בבית הבן שלה זה מקובל. את מבינה לאן אני חותרת? אל לך לצאת מנקודת הנחה, שאף בן אדם בעולם יבין אותך מראש... את מרגישה עדיין במקום של חוסר נימוס מצידה, ואת במצב של אי נעימות לפתוח קלפים על השולחן ולהתעמת, אז תמיד תמשיכי עם התחושות האלה עם עצמך, וחבל....

קפצילי

New member
היא מבינה ועוד איך

אבל פשוט לא אכפת לה. היא פשוט עושה מה שנוח לה, כלומר מגיעה בשעה שנוחה לה, ולא מעניין אותה שלנו זה לא בהכרח נוח. היא ככה בכל דבר ועניין, לא רק בנושא של ביקורים. לא יודעת אם את מכערה את הסיפורים שלי, אבל מדובר בחמות שנימוס הוא ממנה והלאה (רק כשמדובר בי, כן ? כלפי אחרים היא מאוד מנומסת) ואין לה מושג וחצי מושג ביחסי אנוש.

למעלה