אוף....החיים מסריחים

suzzie q

New member
אוף....החיים מסריחים

היי לכולם....אני יודעת שלא כ"כ מכירים אותי פה אבל בכל זאת כתבתי כאן כמה וכמה פעמים אז להיכרות רשמית- אני מור בת 17 מראשון... אז ככה, היה לי יום סופשבוע עלוב שבו נתקעתי בבית , חולה, שלא נדבר על זה שחברים שלי עשו לי קטע ממש מגעיל ועכשיו הם הולכים להופעה של עברי בלעדיי
בקיצור,אני עצובה וזה העלה לי רעיון לשאלה- איזה שיר של נירוונה(או קאברים) אתם אוהבים לשמוע כשאתם עצובים? אני אוהבת לשמוע את drain you where did u sleep last night the man who sold the world something in the way אלו שירים שממש טוב לי לשמוע כשאני עצובה.... אז קדימה...מה איתכם?

tomgavish

New member
אהלן מור, קודם כל גם אני אף פעם לא

הצגתי תצמי רישמית אני תום 15 מחיפה, בקשר לשירים כבר נמאס להגיד שוב ושוב ושוב את אותם שירים, אבל בכל זאת..... Rape me Come as u are Poly Lake of fire Dumb יש עוד אבל אלה נראה לי האהובים אלי ביותר, שירים אני מצתער עם שכחתי להזכיר אחד מכם

בעסה לך....

אני אוהב לשמוע את כל השירים ב-from the muddy banks of the wiskah שיש לי מצב רוח רע.... יש לזה צליל ספוקי כזה בגלל שזה בהופעות

suzzie q

New member
אתה צודק וגם......

במיוחד כשעצובים...אז הצפייה באנפלאגד היא שונה לפחות אצלי...כשאני רואה את זה כשאני עצובה אני תמיד בוכה בסוף...

גם האנפלאגד טוב שעצובים....

זה מרגיע וגורם לחשוב על מה שהם מעבירים (זה טוב כל הזמן)

Skate is Back

New member
אני אוהב לשמוע את drain you וגם

love buzz dumb(וזה דווקא שעצובים) very ape ובכלל לשמוע נירוונה...

declare nuclear

New member
אני אוהב לשמוע את....

molly´s lips כי זה כזה שיר שמח ופשוט ממש שיר מעולה. דרך אגב the man who sold the world זה לא שיר של נירוונה, של דייויד בוואי. אבל לא משנה.

suzzie q

New member
ידעתי את זה ואם תסתכל למטה

אני זו שכתבה את זה בתגובה להודעה של משי גם where did u sleep last night זה לא שלהם

declare nuclear

New member
סליחה לא ראיתי...

אבל בכל מקרה, אל תהיי עצובה!!!!
החיים יפים, תחייכי!!! תקשיבי ל-molly´s lips ו feel happy

declare nuclear

New member
וואלה???

לא ידעתי את זה, זה באמת לא נשמע כמו הסגנון שלהם ממש! יותר מידי שמח אבל זה שיר ענק, אתם יודעים שכל השיר זה שני אקורדים G C כל השיר ככה זה גאוני!!!

Mekhasheife1.

New member
יקירתי אל תהיי עצובה!

דיי! אני לא אוהבת שאנשים עצובים! יקירתי תבואי למפגש פורום ואני מבטיחה לך שהעצב יעלם ... אז הנה משהו בשבילך מתוקה שלי ו...אל תהיי עצובה! BE HAPPY NOW DO YOU KNOW HOW האו האו האו האו האו האו האו האו מיאו! אממממ ... יקירתי אני יגיד לך משפט שאני לא זוכרת איפה שמעתי אותו אבל זה משפט מאוד יפה (אני לא זוכרת אותו בדיוק אבל זה הולך משהו כזה) : אל תהיי עצובה בגלל טיפשותם שך אנשים! זה בערך משהו כזה אני לא זוכרת בדיוק אבל זה המסר! מקווה שגרמתי לקצת חיוך אל פנייך!

suzzie q

New member
המשפט המקורי הוא-

להתעצבן פירושו להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים..אני לא נהנית להיות ככה זה בלתי נמנע לפעמים

Mekhasheife1.

New member
כיין משהו כזה ... ../images/Emo13.gif

מתוקה שלי אל תהיי עצובה! תעשי בדיוק ההפך! תתחילי לצחוק! תחשבי על הדברים הכי מצחיקים שקרו לך ותחשבי מכל הדבר החרא הזה על הצד הטוב! חייב להיות צד טוב ... צד טוב שתמיד צוחקים עליו ... חחח ...
בבקשה יקירתי! אל תהיי עצובה! תני חיוך! יותר גדול! טוף אז אם את לא תתני חיוך אני אתן חיוך
אל תהיי עצובה
מקווה שקצת עזרתי ...

למעלה