אוף... הדיאטה הזאת...

בולרו2

New member
יפה אמרת

ועוד כמה נקודות למחשבה : להיפטר ממה שאני קורא לו "סתם אוכל" - מוצרים מעובדים, מסוכרים ומשומנים. אלה גם המוצרים הכי לא טעימים לדעתי (כמו בורקס, קולה, שניצלים קפואים וכהנה). להתקרב כמה שיותר לטבעי, אומנם דורש יותר הכנה והשקעה אבל התמורה ללא תחרות.. יש לנו מעט מאוד מסעדות ראויות בארץ, והיום אני מעדיף לחסוך על 5 ארוחות מסעדה משעממות ומיותרות ולאכול בבית אוכל עדיף בהרבה וללכת בסופו של דבר פעם אחת למסעדה טובה בערך פעם בשבועיים. כנ"ל לא לגעת בוופלים, ביסלים וג'אנקים, אבל כשעומדים לפני קינוח מיוחד ומשובח במסעדה או קונדיטוריה, לא להסס אפילו לרגע. חוץ מכל האמור לעיל, שעה אחת של פעילות גופנית אירובית, ואם אפשר אז גם בכל יום - אף פעם לא הבנתי אנשים שצעקו דיאטה כל הזמן ולא טרחו להזיז את הטוסיק תוך כדי (אלא אם כן מדובר כמובן בהרגלי תזונה עקב בעיות רפואיות). שעת הפעילות הזו חשובה לדעתי לא פחות ממה שנכנס לפה.

ננה f

New member
../images/Emo12.gif זה הכל????

אז אולי אפשר בכפולות של שניים? אהמ... יותר?

Merav B R

New member
אבל כשזה לוקח רק 5 דקות אז מה זה

שווה?
<
>

בירורים

New member
כן, זה קשה

אבל פתאום מתחילים לשים לב לכמויות השמן הבלתי נסבלות בכל מנה בשלב הבא אפילו נגעלים מזה (לי זה קרה...) אבל לא להרבה זמן, כי זה טעים אז פה ושם מוותרים והופ, כמו סיגריות - אנחנו שוב מכורים מה עושים? קודם כל, צריך להבין שמסעדות באופן קבוע ודיאטה זה בעיתי מאוד, אבל, כל מה שאמרו פה יכול מאוד לעזור: - כמה שיותר לאכול אוכל שאת יכולה לשלוט על מרכיביו (יענו... בבית) - להכין אוכל טעים בבית - עדיין ללכת למסעדות ולהנות (אחרת, כך הבנתי, יש איזה בעיה עם איכות החיים
), אבל לדעת את המחיר של זה: - להכיר האופציות בכל מסעדה למנה דיאטיטת יותר (רוטב בצד, חזה עוף במקום כבד אווז...) - להתקזז באותו יום או ביום שלפני/אחרי - לחפש מקומות חדשים שמקפידים שהאוכל יהיה טעים ולא רק בזכות החמאה - וכמובן, להתפנק פעם בכמה זמן (פעם בחודש למשל) בארוחה בלי לספור נקודות ובלי להתחשבן וחוצמזה, תאמיני לי, כאשר מכירים את העלות של המנות האלה, ממילא נהנים מהן פחות
ואני לא באה לדכא אותך, יהיה לך אחלה כיף עם אבטיח בביקני החדש שלך

Enoch Root

New member
שני דברים חשובים

שאפשר לעשות גם ביום יום ולא רק במסעדות: 1. לשתות שתי כוסות מים גדולות במהלך כל ארוחה (אם אתם מפחדים, אפילו לפניה) - וכך להגיע לשובע מהיר יותר. וכשאתם שבעים והבטן שלכם מתפוצצת (ההרגשה הלא-נעימה כמובן חולפת אחרי חצי שעה, שאחריה אתם סתם שבעים ונינוחים - וכמובן גאים בעצמכם) ממש לא אכפת לכם לוותר על סופלה שוקולד או לסיים את הפסטה עד הסוף. 2. פעילות גופנית אינטנסיבית 3-4 פעמים בשבוע - ואז לא רק שנרגעים, נהנים, מתעצבים, ויורדים במשקל כפרס - אפשר לאכול יותר ולשמור על המשקל בקלות רבה מאוד. למי שלא ניסה אני ממליצה בחום רב לתת כמה צ'אנסים לספינינג.

ננה f

New member
יש בעיה עם שתיה במהלך ארוחה

בטח בכמות הזו של 2 גדולות או 3 קטנות. המים מוהלים את מיצי העיכול ומעכבים אותו. ככה הסבירה לי דיאטנית המקובלת עלי. חשוב לשתות הרבה לפני/גג בתחילת הארוחה ולאו דווקא במהלכה.

למעלה