אוף! הבנות האלה...

S h a r k 1 8

New member
אוף! הבנות האלה... ../images/Emo46.gif

זה לא יאמן. זה פשוט קורה לי שוב ושוב. היכרתי לאחרונה בחורה שדי מצאה חן בעיני. צלצלתי אליה כמה ימים אחרי שהכרנו, והיא נשמעה לי ממש מתלהבת. אחרי כמה ימים צלצלתי אליה שוב (פעמיים), והיא לא ענתה. למחרת בבוקר (יום שישי) היא שלחה לי הודעה שהיא הייתה בים, והנייד לא היה עליה, אז היא מצטערת שהיא לא עונה. איחלתי לה שבת שלום. ביום ראשון, צלצלתי שוב. גם הפעם היא לא ענתה. אחרי שהשארתי לה SMS, היא שלחתה לי בחזרה SMS שהיא ביום כיף, והיא מצטערת שהיא לא יכולה לענות, ושהתגובה שלי ביום שישי נשמעה לה דו-משמעית. הסרתי את החששות שלה. כלומר,היא דאגה שמא אני עלול לזרוק אותה. עד עכשיו, הכל טוב ויפה. באותו יום בערב, צלצלתי פעמיים. היא לא ענתה. שלחתי לה SMS, והיא אמרה ש"אין לה כוח לדבר עם אף אחד כי היא לא מרגישה טוב". אז הגבתי ש"טוב, תרגישי טוב... ". למחרת, שלחתי לה SMS שדרש לשלומה, ותשובה לא קיבלתי. מה קורה כאן? הבחורה לא עונה לשיחות חוץ מהפעם הראשונה שדווקא התלהבה ממני מאד .... ותוך יום, מחליפה גישה של "חבל לי לאבד אותך" בסינון... מה נסגר ???? נכון לעכשיו, החלטתי שאני לא מתכוון לזרוק לה אות של SMS בכיוון. היא רוצה אותי -שהיא תפנה אלי !!

sweetdreams

New member
חחח צודק..

תראה, אני גם מאילו שלא זמינים תמיד עם הפלאפון שלהם.. מה לעשות, אני עושה דברים, ולא תמיד הפלאפון עליי, ולפעמים גם לא ממש בא לי לדבר.. אבל אני טוענת שגם אין שום היגיון בלהתקשר אליי יותר מפעם אחת, כי הרי לכולנו יש שיחה מזוהה, וברגע שאני רואה שמישהו מתקשר אליי אז יותר מאוחר אני חוזרת (אם אני רוצה). ואם אני לא עונה זה כנראה בגלל שאני לא יכולה או בגלל שאני לא רוצה לענות, ובכל מקרה זה לא יעזור להתקשר שוב. המסקנה שלי מהסיפור שלך הוא שהיא באמת לא רוצה.. אבל מצד שני, גם אין שום צורך מצדך להתקשר אליה שוב ושוב ושוב, ועוד לשלוח SMS אח"כ.. היא ראתה כבר אחרי הפעם הראשונה שהתקשרת, אם לא עונה ולא חוזרת אח"כ אז זה כבר אומר הכל.. בהצלחה בהמשך

S h a r k 1 8

New member
תחשבי שיש כאלה שבחיים לא יענו אחרי פעם ראשונה

פשוט רוצות לבדוק עד כמה הבחור רציני. תחשבי על זה, אם מישהו צלצל פעם אחת, לא ענית. ולא צלצל שוב. מה זה אומר ? הבחור לא כזה מעוניין בך.

sweetdreams

New member
מה הקטע לא לענות אחרי הפעם הראשונה??

מה, לשחק אותה הארד-טו-גט?? אז פסדר, אני יכולה להבין שאתה מנסה פעמיים-שלוש, בפערי זמן הגיוניים, אבל אם הבחורה לא עונה לך אחרי שלוש פעמים אני מניחה שאפשר להניח שהיא לא מעוניינת או שהיא לא רצינית. ואם היא כן מעוניינת/רצינית, אז היא מוזמנת לחזור אליך.. ההערה שלי לגבי להתקשר כמה פעמים התייחסה לזה שבכל סאשן כזה שתיארת התקשרת אליה פעמיים + השארת הודעה אח"כ, לי אישית זה נראה טו-מאץ'.. (עדיין בגדר הנורמלי לעומת מקרים שאני ניתקלתי בהם, אבל עדיין קצת טו-מאץ').. ברוב הפעמים זה פשוט לא עוזר הלהתקשר כמה פעמים..

elena20

New member
מה? מה זה קשור לכמה בחור רציני?

אם מישהו מתקשר אליי ואני לא עונה ואחרי כמה דקות שוב מתקשר, אני לא אחשוב שהוא רציני, אלא שהוא מציק או אובססיבי, אם אני לא עונה כנראה שיש סיבה, שונאת את אלה שממשיכים להתקשר אחרי כמה פעמים שלא ענו להם.

yoli

New member
מממ

איך אני שאנת שלא עונים לי.... זה לא בשבילי גם אם אני רוצה מהגבר הזה פשוט שום דבר. תקשיב, קשה לי לאמר לך את זה . אבל פשוט תתעלם ממנה, תן לה קצת להרגיש דחויה , שאתה לא רודף , שלא הכי אכפת לך (בזמן שאני מייעצת לך אני מנסה לפנים את זה עמוק עמוק) ואם היא תרדוף אחריך אז סבבה.. אם לא , קח נשימה, יש עוד מליון בנות. ויש עוד כמה מחורפנות כמוני שאוהבות SMS באמצע היום (ולא צריך להגזים אם הטלפון, אני מבינה שהתלהבת ממנה, אבל תנסה להבין , שלא כולם אוהבים את זה ) בהצלחה...

S h a r k 1 8

New member
מסכים איתך לחלוטין.

אני לא מתכוון לזרוק רבע עצם לכיוון שלה. אבל, מה שחירפן אותי כאן זה החוסר יציבות. בבוקר היא מביעה דאגה שחס וחלילה היא תאבד את הקשר, ובערב היא כבר מסננת... הי, מה הולך כאן ?! ומה שהכי מוזר, זה שהדברים האלה קורים כל הזמן לי !!

Blone Babe

New member
שארקי-יש בנות שלא יודעות

מה הן רוצות מעצמן !
ברגע שקלטת אחת כזאת, תן לה לרדוף אחריך ותשחק אתה קצת קשה להשגה. ואם היא לא-אז יש מספיק בנות נורמאליות בעולם. המון בהצלחה יקירי

A d i 23

New member
צודק !

אם היא החליטה שהיא מתגעגעת לילדות למשחקי תופסת, מחבואים ושאר שטויות אז שיבושם לה, שתהנה. כרגע "הכדור" במגרש שלה [אמרנו מגרש משחקים לא ?!] אז אם היא רוצה, היא מוזמנת ליצור קשר, היא יודעת איפה ואיך למצוא אותך, אבל הפעם, אני מקווה בשבילה שהיא תעשה את זה באופן בוגר כי אחרת, אני לא חושבת שיש טעם להמשיך את הקשר הזה איתה. חבל על הלב והזמן שלך. בהצלחה

איך האימהות שלנו אומרות תמיד../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

יש עוד מלא דגים בים.........
. מי שבאמת תרצה אותך תיתן לך ב א מ ת להרגיש כך ולא תשחק אותה. כעת תורך לשחק.........

הצד הנשי של המטבע

קרו לי כבר מקרים כאלה, הכרתי מישהו, התלהבתי, התקשר, הכל היה טוב ויפה ואז....... הוא התחיל להיות קרציה. נראה לי התקשרת יותר מדי, וזה טורן אוף. גם לא אומרת להתקשר רק פעם 1 וזהו פעמיים- 3 אבל לא במשך שבוע להתקשר כל יום.. מה זה זה ..

S h a r k 1 8

New member
זה לא היה כל יום.

אני מבטיח לך. הפעם הראשונה שצלצלתי זה היה 3-4 ימים אחרי שקיבלתי ממנה את הטלפון.

צודק

ואם היא לא עונה, כנראה שהיא לא מעוניינת או לא מוכנה לקשר. פשוט תמשיך הלאה.

למעלה