אוף האמא הזאת

אוף האמא הזאת

כל פעם שהיא רק רואה תמונה שלו היא מתחילה לבכות. היא הייתה לידי ובמחשב הנייד יש תמונה שלו. של אבא שלי ז"ל והיא ראתה את התמונה ומתחילה לבכות לידי. שתפסיק לבכות לידי. אני לא אוהבת את זה. הוא מת ואין מה לעשות נגד זה ואני יודעת טוב מאוד. אני לא רוצה לשמוע את הבכי שלה ולא את הדיבורים שלה על זה. זה מעצבן אותי וזה עושה לי לא טוב.

shlish2004

New member
חשבת אולי שזו הדרך

של אימך להתמודד, וכפי שכתבת בהודעה קודמת עברו בסה"כ חודשיים מאז שהאסון היכה בכן. את צריכה קצת להפסיק להיות אנוכית ולחשוב גם על אימא שלך ולא רק מה שטוב לך, אולי היא מחפשת את החיבוק החם שחסר לה ומצפה לקבל אותו ממך? לא צריך לשפוט אף אחד שמתמודד עם המקצוע ההזוי הזה של התמודדות עם השכול. ואם כ"כ קשה לאימך עם התמונה של אביך ז"ל, אולי תחשבי שכדאי להוריד אותה לזמן מה, לפחות עד שאימך תוכל להתמודד עם זה שהיא רואה את התמונות של אביך היקר. שבוע טוב עמית

../images/Emo24.gifסייחה כסופה ויקרה

מבינה את הקושי שלך , אימך ,הבוגר האחראי עליך ,לא מצליחה להתמודד , ולך שנמצאת גם במצב לא פשוט וזקוקה לתמיכה, קשה! ... מציעה לך לחבק את אימך ולהסביר בשקט וסבלנות שאת אבדת אבא ושקשה לך וגם את זקוקה לתיכתה... וכשאת רואה אותה מתפרקת,קשה לך .... אצלי משפטים אליה מבניי עזרו לי להתעשת ...

chuchi46

New member
את יודעת למה זה לא עושה לך טוב?

שתי אפשרויות- האחת- אימך שאמורה להיות חזקה נשברת לפנייך. היא לא ממלאת את התפקיד שאת מצפה ממנה שתמלא. והשניה... בכית פעם על ידה? התאבלת פעם בגלוי על אבא מול אמא? נכון שהוא מת, אבל הוא לא נעלם. הוא היה שם, עד לא מזמן... מותר וצריך להתאבל, אחרת אי אפשר באמת להמשיך הלאה. גם אותי זה עצבן כשראיתי אאת אמא בוכה על ידי... וזה קרה בדיוק בגלל שתי הסיבות האלה... אבל בעיקר השניה. אל תכעסי על אמא. זה קשה לה בדיוק כמו שזה קשה לך...

למעלה