אוף! האם רק לי יש

אוף! האם רק לי יש

בעיות בקליטת קול ישראל וגל"צ דרך האינטרנט? קול ישראל עבד יופי עד לפני אתמול. עכשיו לא ניתן להתחבר אליו בכלל. גל"צ עובד בערך 15 דקות ואז מפסיק. אני מתחיל אותו שוב בלי שום בעיות, עובד בערך 15 דקות ואז מפסיק. וחוזר חלילה. די מעצבן. די בטוח שזה לא ה-ISP כי זה לא קורה עם תחנות אחרות אלא רק עם גלי צה"ל. דווקא התחנה הכי מעצבנת (רדיו 103FM) עובדת בסדר...

depechemode

New member
זה רק אני או שגם אתם

נכנסים לדכאון מהשירים של תחנות הרדיו הישראליות (גלצ גלגלצ) אחרי שמיעה ממושכת של תחנות רדיו מקומיות.. החלטתי לשמוע קצת גלגלצ בעבודה.. יום למחרת נכנסתי לדכאון :\

כן, גם לי יש בעיות דומות

עד אתמול הייתי יכול להתחבר לגל"צ (עם הבעייה של הפסקה כל 10 דקות). עכשיו, אני בכלל לא מצליח להתחבר לגל"צ.

nett

New member
לפעמים...

יתכן ויש הגבלה על מספר מתחברים....היה קורה לי גם אבל בחודשיים האחרונים עובד יופי...

גלי צהל עובדים יפה

אם לא מרפים. אכן רבע שעה מנסיון החיבור הראשון קיבלתי הודעות שיש חריגה ממגבלות השרת אבל עם האצבע על ההדק לא וויתרתי.. טפו טפו . טפו ועוד אחד למזל. (טפו) עובד יופי. לא מכבה. עם רשת ב קורה אותו סיפור. אבל הצלחתי להאזין כל הלילה. מה שצריך הוא סבלנות. ועוד רמז להיכנס לגלי צהל מהאתר של וווינדוס פלייר. האזנה ערבה ורק חדשות טובת

מה זאת אומר "עם האצבע על ההדק"?

כל פעם שמפסיק את מתחברת מחדש? אם כן, אז זוהי בדיוק הבעיה שהמנומס ואני חווים. עוד שאלה: את מחוברת דרך קו הטלפון או כבלים או DSL?

כבלים כבלים והאצבע על ההדק התייחסה

למקש העכבר המפעילה את הנגן בכל פעם מחדש בלי להתעייף. ואגב כמה שעות אחרי ההודעה הקודמת והגלים (בטח בעזרת היריקות..) עדיין צוהלים אלי עם המצעד השבועי .

ISP = Internet Service Provider

אבל זה כנראה לא רלוונט לגבייך כי את מחוברת מהעבודה. זה כנראה קו T1 או משהו כזה. DSL בחיים לא היה מגיע ל 100Mbps, את בטוחה במספר הזה? או שזו רק המהירות ברשת הפנימית שלכם?

אוף...עכשיו ממש חזרתי אחורה...

כל הקרדיט שצברתי הלך קפוט עם הפגנת החוסר ידע הזו
טוב... שאלתי... T1

מה פתאום?

כולנו חייבים להיות מומחים לכל דבר? גם אני, בתור איש מקצוע בתחום המחשבים, לא יודע הכל. גם לא הכל על מחשבים... אין לך במה להתבייש. בכל אופן, תודה על האינפורמציה.

טל ר

New member
לא חשבתי שיש לך T1 בבית...

התכוונתי לבוסטון "רבתי" - סביר להניח שמדובר ב-Verizon. לדעתי, אם תדברי עם אנשי ה-IT שלכם, תשמעי *המון* תלונות עליהם.

בעולם אני מטורונטו קנדה

מחוברת כמו שהסברתי קודם בעזרת הכבלים המבורכים של רוג'רס. שלא יחסר.

למעלה