אוף די!

Papito

New member
בזאת אני מכריז על שרשור הוצאת עצבים

ואני מתחיל! אוקיי יש כאן שאלות ממש מפגרות בסגנון "אני רעב מה יש פה לאכול" יש כאן זלזול מצד מנהל הפורום כלפי משתמשי הפורום אם זה לא נאה לך לנהל פורום שבו מדברים על פריקים ערסים ושאר ירקות אתה מוזמן לתלות את התגית הכחולה יש כאן משתמש בשם בן ספר שהכינוי שלו כתוב באותיות גדולות והוא כתב כנראה יותר מדי הודעות בדף הזה וזה כואב לי בעיניים עוד משהו מעצבן אותי השרשור של ההתחסדות בקשר לחיילים ולשואה חבר´ה!! פתחו ת´פאקינג ראש שלכם!!! הם רוצחים, אימפריית רשע אל תנסו להצדיק ולא שומדבר תודה רבה הבא שרוצה להוציא עצבים לווא דווקא עם קשר לפורום מוזמן לשרשר

crovee

New member
היי זה רעיון טוב!

הדבר היחיד שמטריד אותי זה למה לעזאזל הגרון כואב לי כל הזמן? זה מעצבן! זהו. יופי.

twigy

New member
כרובית

את חושבת שלא שמתי לב שלא החזרת לי מסר ? ככה להתעלם פגעת בי עד נימי ליבי

טאלנה

New member
טוב אז ככה...

הפורום בזמן האחרון מאכזב... אנשים ממש סוגרים את הראש לדעות של שאר חברי הפורום.. זה מתסכל, מגעיל, וממש לא במקום.. אז אנשים תתיחסו למה שחברי הפורום אומרים... לכל אחד יש דעה, ובשביל זה יש פורום, כדי להביע אותה.. יש פה שירשורים שמעצבנים אותי... אבל זה לא נורא, אני אהיה בסדר... (נקווה לפחות..) והדבר הכי גדול.. לאחרונה חברים שלי איכזבו אותי בצורה משמעותית, כמעט כולם.... חוץ מכמה שנאמנים, אוהבים, ותמיד לצידי... במיוחד בזמנים הקשים... מי שמבין אותי, אני אוהבת אתכם, ולא יודעת מה הייתי עושה בלעדיכם... אז חברים שלי בזמן האחרון, פשוט לא שווים את ההתחייסות, לפחות לא את זו שאני נותנת להם, והיחס שאני מקבלת, הוא יחס ממש לא פייר... לא צריך להיות כזה... אני חושבת שאני בנאדם שמגיעה לו קצת הערכה, לפחות קצת... כי אני באמת בסופו של דבר בנאדם כמו כולם.. שצריך אהבה מדי פעם... ואממ זהו בעצם... נ.ב- המסיבה שלי חוזרת לעיצומה... היא תתקיים ביום שישי הבא... לחבריי האהובים.. תדברו איתי כבר בקשר לזה...

fireman

New member
ובזאת אני מכריז

ש: 1. אתה מוזמן להתלונן עליי להנהלת הפורומים בתפוז בדואל [email protected] 2. תתמודד, הוא לא חייב לך דין וחשבון כמה הוא כותב ואיך הוא יכתוב את השם משתמש שלו 3. תתעצבן 4. תתחיל לכתוב כמו בנאדם ולא כמו אחד שנמצא בשוק, ההודעות שלך עלולות להמחק עקב שימוש בשה שנוגדת את תקנון הפורומים של תפוז 5. לטיפולך 6.יום טוב

Papito

New member
לא טענת ש:

אתה דוגל בחופש הביטוי? אין לי שומדבר נגדך, באמת שלא. אני חושב שיש לך ידע עצום בכל מה שנוגע לעירנו אך עם זאת אני חושב שאתה מדבר עם צעירים משתמשי הפורום הזה בשפה שהיא מתנשאת לדעתי יום טוב

Superdror

New member
תראה אלון

בוא רגע נעיף את העניין שזה אח שלי, אוקיי... אני אשתדל להיות אובייקטיבי, אני חושב שאני אצליח. בעניין של להביא לפה את טרנר, אני לא יודע אם זה ילך, בוא נסתכל על כל מה שנכתב פה במשך השבוע האחרון.. אתה רואה פה משהו לעניין שאכן "שווה" את העמל של הבאת ראש העיר לפורום ? אתם רואה פה שאלות מסויימות שמן הראוי להביא לפה את ראש העיר ? אני לא חושב כך. חוץ מתלונות למה אין דרכים לרוכבי אופניים, לא זכור לי משהו שעלה פה בפורומנו.... מצטער, אבל זה כך

Superdror

New member
אופס טעיתי בשרשור, לא נורא.

זו תגובה כוללנית לגבי הזמנת טרנר לפה. תגובה שגררה את העצבים שלך... בנוסף ליתר הדברים שהלהיטו את הפיוז

Papito

New member
ואגב למרות שזה לא השרשור

אני מצדיק את זה שלא צריך להביא את טרנר שיבנה עיר במקום לגלוש באינטרנט

למעלה