אוף דיי נמעס

OPENCLOSET

New member
אוף דיי נמעס

נמעס לי כבר אין לי חברים אמיתיים אף אחד לא מכיר אותי באמת אף אחד לא יודע מי אני באמת וזה ממש מציק לי.. אני דיי מחפש חבר או ידיד הומו בגילי או איזה חבר אמיתי אבל אני לא מוצא ודיי התיאשתי אני מחפש באינטרנט מנסה לפגוש אנשים אבל שום דבר לא יוצא מזה... כלום ובבית ספר מאיפה לי לדעת מי הומו?..? אני חושב שאף פעם לא היה לי חבר אמיתי מישהו שאפשר לסמוך עליו מישהו שמכיר אותי באמת..אני דיי מבואס מזה ומנסה לא לאבד תקווה אבל אני לאט לאט מתיאש

James Hammerton

New member
למה בעצם שום דבר לא יוצא מזה?

ניסית לדבר עם אנשים (נניח אנשים מהפורום) ולעבור אח"כ לעולם האמיתי וזה לא הצליח?

BIoNdY

New member
אני בטוח

שלא חיפשת מספיק... או שפשוט אתה סגור מידי לאנשים... אם אתה סגור מידי לאנשים אז אתה חייב להפתח תכיר מישהו.. מהפורום הזה או מאחר.... ופשוט תדבר איתו תפתח תספר לו מה שאתה מרגיש מה שאתה חושב מה מציק לך מה מצחיק אותך אם באמת תנסה לפתח שיחה תשמע גם על הדברים שמציקים לו שמצחיקים אותו ושמטרידים אותו ואם זה סתם כי אתה לא חיפשת יותר מידי אז אני בטוח שתמצא אם תמשיך כי יש מלא אנשים שרוצים לשמוע ולעזור יש מלא אנשים שרוצים חברים שרוצים להיות החברים האלה באמת.. אני מכיר מלא אנשים שהתחושה הזאת שאתה חבר של מישהו עושה לך את היום (רוב האנשים בעצם) אה כן ואם אתה רוצה לדבר.. לספר... לבכות... בכייף שלח לי מסר או משהו =] אתה לא לבד אף אחד לא לבד בעולם הזה =]

למעלה