אוף גדול!!!..........

אוף גדול!!!..........

בתי בת ה-10 חזרה מאוכזבת היום מביה"ס היא התאמנה היום עם בנות השכבה על הופעה למחר לטקס יום הולדת שמתקיים פעם בחודש, במסגרת התנדבות בוועדת יום הולדת. היה הרבה בלגן, היא מספרת המורה לא השתלטה על הבנות וכשבתי היתה צריכה לצעוד אחורה ובת מאחוריה היתה צריכה לצעוד קדימה הילדה שמאחוריה הפילה את בתי. עד שנועם בתי קמה והמשיכה להשתלב לקח לה זמן לחזור לצעדי הריקוד והמורה הבחינה בכך ולעיניי כל הבנות וכיתות נוספות היא פשוט צעקה על בתי שבגללה כל הטעויות בריקוד, שהיא אשמה בכך שהריקוד לא מצליח היא קינחה וצעקה לעברה "עופי מפה".....
הלו.....אנחנו לא בהוליווד!!! אני משתגעת מהמורים האלה שכל ריקוד קטן שאמור להיות חוויתי זה בשבילם מינימום גמר ברוקדים עם כוכבים..... זה משפיל זה לא מעלה מוטיבציה זה מוריד את החשק להמשיך ולהתנדב!!! איך מורה בישראל מעיזה לדבר כך לילדים??? מי שמתיימרת להיות אשת חינוך??..... איזה ערכים היא מקנה? מה היא מעבירה הלאה??..... למה לא לימדו אותה לספור עד 10, לדבר בכבוד למי שצעיר ממך בשנים רבות, ולשלוט בזעם? כמובן שהתלוננתי על כך מחכה לשיחה עם המנהלת בנושא. אוף!!!!!!!!!!!!

פלגיה

New member
זה באמת לא נעים

לפעמים אני חושבת שכל ההצגות וההופעות לא שוות אם הן ממלאות את כולם בכזה מתח נוראי. מה שכן כדאי לברר היטב את פרטי המעשה ולשאול עוד עדים למה שקרה, לפני השיחה עם המנהלת וההאשמות על המורה. לפעמים ילדה נסערת מעצימה דברים, ומילים שנאמרות יחסית בשלווה נשמעות לה כצעקות ואיומים נוראיים.

dify

New member
../images/Emo45.gif

הילדה נסערת ורואה דברים מהכיוון המסוים שלה. ואני מעריכה שחברותיה יספרו דברים דומים.. אבל יתכן שיש תמונה גדולה יותר שהילדה לא רואה (נניח הילדה היתה חלק מקבוצת בנות שהפריעה למהלך החזרה, שהנפילה היתה חלק ממשחק דחיפות בין הבנות וכו') כדאי לבוא לברר מה קרה, ולבדוק האם אפשר בעתיד להגיע לתוצאות אחרות, ופחות להאשים, זה גם ישמור על יחסים חיוביים בין הילדה למורה, וגם יאפשר להבין באמת מה קרה. עדיף לא לשמוע רק צד אחד ורק על סמך זה להגיע למסקנות.

Blue Fire Flame

New member
חמור ביותר ../images/Emo70.gif

מורה שמשפיל תלמיד מקומו לא בבית הספר. להפוך עולמות. לשלוח פקס חריף למנהל למפקח למשרד החינוך ולעיתונות. רק אם תערבי גורם חיצוני לבית הספר תוכלי לגרום זעזוע לבית הספר שמעסיק מורים שכאלה. לא לוותר. אני שנה שעברה הבאתי לפטוריה של מורה שהשפילה את בני בכיתה.

פלגיה

New member
זה כמובן

בהנחה שהמורה אכן השפילה, וזה לא סיפור מנופח ומוגזם.

Blue Fire Flame

New member
אם הבת שלה (בת 10) אמרה שהמורה

אמרה לה (או צעקה) עופי מכאן זה מספיק . אפשר גם לשאול את שאר הילדים האם היא אכן אמרה את זה. אני מאמין לילדי.

פלגיה

New member
כדאי לשאול

לפעמים כשמבררים מגלים שכל התמונה היא שונה. גם אצל ילדים בני עשר.

למעלה