אוף, בני חולה

אוף, בני חולה

אתם מבינים [ומבינות]? אתמול הייתי בחופש, מחר יש לי יום חופשי, ובאמצע, קם לו הילד ברוב חוצפתו , עם עיין שנראית כמו העין של הורוס...........[ה' ישמור טפו טפו טפו] ענקית, תפוחה, אבל לא אדומה בפנים. חשבנו עקיצת יתוש. הגננת אמרה שכדאי לבדוק, הלכנו לרופאה, ומייד קיבלנו עירוי של אנטיביוטיקה. בערב עוד עירוי, וממחר דרך הפה. דלקת חריפה בעפעף, זו לא בדיחה. ואמא שלו, דואגת לעבודה שלה ולא לו........ רואים איזו אמא דפוקה? האמת? הוא שבע רצון ומלא אושר המלעון [ז'ן, אפרוחי גוזלי, יקירי] בכלל לא כואב לו, רק אסור לו להיות בגן מחשש זיהום [זה אפילו לא מדבק].

שמים1

New member
רפואה שלימה לאפרוח המתוק../images/Emo141.gif

לז'ן של אמא. וחיבוק עידוד למפזורת שלנו

jozefin3

New member
../images/Emo140.gifמי נכנס לו , לעפעף של הגוזל שלך

......
........שיהיה בריא....ותראי איך הוא מכיר את אמא שלו!!
לכן הוא מאושר -- ומלא שבע רצון- מכפ'ת לו , לא ללכת לגן!
שיהיה לך בריא מהר מהר...אמא ......מפוזרת.........

tvrui10

New member
יכול להיות שבקומזיץ ,העיף מבטים

עם איזה ילדה אחת או שתיים? למה לפי הגנים שקיבל..זה נראה הגיוני ביותר. תמסרי לו נשיקה ממני. (אחזיר לך בהזדמנות ראשונה )

אוף מפוזרת אולי משו עף

לו לעיין שומעת? נשבעת לך כל מילה אמת אמת שהייתי ילדה אולי אפילו כמוהו בנוסף לזה שקוף נשך אותי באצבע בזמן שהאכלתי אותו בגן חיות שהיה עוד בתל אביב איפה שגן - העיר, ושנסעתי ברכבת לדודה שגרה בבאר שבע ונכנס לי "זיז רכבת" לעיין , כי הסתכלתי החוצה מחלון הרכבת ועד שהוציאו לי את זה בבית חולים נתנו לי ים מתנות עד שהסכמתי .. (תמיד הייתי סחטנית
) וגם טיפסתי על עץ ושברתי רגל והיה לי גבס ועוד המון המון .. אל תדאגי , מי כמוך יודעת גידול ילדים ואת אני יודעת סתם עושה רושם של אחת קשוחה את הרי הכי דאגנית בעולם אבל למה דווקא בחופש שלך תני לו חיבוק גמלך וזהו נגמר לי הזמן אני עפה מכאן ליאור

שאת ענקית כבר אמרתי?

כי רק לילדים האמיתיים. החכמים והסקרנים והטובים, קורה הכל. ולכן אני מודה.....אני הכי אוהבת אותם.

טאKילה

New member
החלמה לילדון../images/Emo39.gif

נו הרווחת עוד יום חופשי, וביושר. רק שירגיש טוב ומהר.

תודות לכולם ולכולן. הגוזל חש בטוב

רק עצום עין אחת. אמא שלו על סף אשפוז. [הוא חולה אז צריך לשרת אותו, והילד בן חמש, חמשששששששששששש]: אמא קני לי ביצת קינדר, חולצה עם הדפס של צבי הנינג'ה, מכנסיים תואמים, בואי למסעדה, בא לי גלידה, בואי נשחק בזה שאני עושה לך מסאג' בציצים {אדיפוס}, אני רוצה מים עכשיו, התרופה לא נראית לי {במילים האלה}, אני הורג אותך........וכו' וגו', ואין מושיע, והקצב כמו ממטרה בלחץ מים אדיר, ואמא שלו מתחילה להרגיש שלה מתנפח המוח, לא העין. אבל עם גוזלים חולים לא רבים [עדיין].

למעלה