אוף.. בטא שלילית

ginger lemon

New member
אוף.. בטא שלילית

צריכה את עזרתכן בקבלת החלטות.. הרבה שינויים אחרים בדרך.
בינתיים קבעתי תור למרפאה בכרמל לסוף חודש יוני. אבל.. אנחנו עוברים באמצע יולי לאזור המרכז, ואני מתלבטת אם בכלל יש טעם להתחיל סבב 2 של ivf. מצד שני, עד שאתחיל תהליכי קליטה במרפאה אחרת, יכול לקחת חודשיים ממילא.

אז ככה, נגור השנה אצל אמא שלי בראשון לציון, חמש דקות נסיעה מאסותא. בגדול המטרה היתה לחסוך כסף לשיפוץ וריהוט עד שהדירה שאנחנו קונים מתפנה.. וגם בגלל שאני הולכת ללמוד במרכז בשנה הקרובה, אבל אני מתלבטת אם לא עדיף להשקיע ברופא פרטי ולוותר על הדברים האחרים שרצינו ונראים כרגע בעלי עדיפות משנית.
איפה יש יחידות ציבוריות טובות? אסף הרופא? תל השומר? רוופאים פרטיים מומלצים? (חוץ מבר חוווה שהתור אליו ארוך מאוד).
המלצות יתקבלו בברכה.

נועה312

New member
ברקוביץ'

זו ההמלצה שלי :)
הוא מקבל בקריית שמואל שזה די קרוב לראשון ועושה את השאיבות וההחזרות באסותא ראשון.
רופא פרטי שלוקח רק 450 שקל לכל הסבב כולל פגישות ייעוץ אם את בכללית ורופא קופה במכבי.
הבעיה היחידה אצלו בעיניי היא התורים הארוכים אבל הוא מאוד מקצועי ולדעתי משתלם לחכות אצלו בתור.

ginger lemon

New member
אני בכללית

רק 450? זה עשירית ממה שחשבתי.. מפתיע.
אם בעלי במכבי זה משנה משהו? אפשר שחלק מההחזרים יהיו עליו? או שמשנה רק באיזו קופה אני?

orile32

New member
גם אני בכללית ובעלי במכבי. זה לא משנה...

גם אני הופתעתי כששמעתי כמה הוא גובה לסבב שלם שכולל ייעוץ ראשוני, מעקבי זקיקים, שאיבה והחזרה.
ולגבי התורים - התור לייעוץ הראשוני הוא דווקא סביר (חיכיתי שבועיים, משהו כזה, מאוד הופתעתי). כשאומרים שהתורים ארוכים מתכוונים שכשמגיעים אליו לפגישה/מעקב - ממתינים בתור לפחות שעה. אבל תתנחמי שבסופו של דבר לא צריך מיליון מעקבים בכל סבב, לרוב 3-4 מספיקים, אז מחכים בסבלנות

בהצלחה יקירה

orile32

New member
מעקבים

בדיקות דם באסותא ראשל״צ או בקופה (שולחים לו תוצאות בסמס). מעקבי זקיקים אצלו בקליניקה בשעות הערב/לילה... (פעם אחת הוא ביקש שאעשה ביום שישי אז עשיתי באסותא).

הוא מקבל רק בגבעת שמואל?

או שיש לו עוד מרפאות?
ו450 ש"ח זה לחודש שלם? סבב?
והאם אפשר לעשות מעקבים במרפאה קרוב לבית ולשלוח לו בהודעה תוצאות?

פזית66

New member
אני חושבת שרק בגבעת שמואל. לי זה היה מאוד נוח

ועשיתי את המעקבים אצלו, אבל קראתי פה שיש בנות שעשו מעקבים בקופ"ח ושלחו לו את התוצאות. האמת שאם הייתי יודעת שזו אופציה אולי הייתי מעדיפה אותה בגלל התורים המייאשים אצלו. לא יודעת כמה הוא לוקח כי אני במכבי, ובעקבות הטיפולים גם בן הזוג שלי עבר למכבי (אחרת צריך לשלם על השבחת הזרע באסותא). מאוד ממליצה עליו, הוא מוכשר ומנוסה מאוד ואני מאמינה שבזכותו נכנסתי להריון מייד ב-IVF הראשון למרות שלל בעיות שיש אצלנו - בעיית זרע די חמורה, רזרבה שחלתית נמוכה, חצוצרה סתומה.

orile32

New member
אולי גם בבני ברק?

אני חושבת שקראתי כאן שהוא מקבל גם בבני ברק.

נועה312

New member
עונה

450 לפגישת ייעוץ + פגישת פרוטוקול + מעקבים + שאיבה + החזרה..
אני חושבת שעדיף לעשות מעקבים אצלו, במיוחד בפעם הראשונה, כדי שיכיר את הגוף שלך ויראה מה מתאים לך. הוא מבין הרופאים שיכולים להחליף הורמונים/מינונים בזמן הפרוטוקול.

ginger lemon

New member
יצירתי..

עוד לא שמעתי על מישהו שמחליף בזמן הפרוטוקול.

קטעים.. מסתבר שגם בת דודה שלי מתחילה אצלו סבב ראשון עכשיו. יש גם הנחה משפחתית? משעשע ;)

busybee2015

New member
גם ממליצה על ברקוביץ

המתנה ארוכה, אבל שווה את הסבלנות.
לי גם מאוד מתאים התורים בשעות מאוחרות בגלל העבודה.... לא צריך להסהיר ולתרץ כל פעם שצריך ללכת לבדיקה.
את הבדיקות דם עושים בקופח ושולחים לו

ענבל771

New member
מצטערת על השלילי :(

מקווה שהשינוי מקום יביא איתו את המזל :)

לגבי רופא מומלץ- ד״ר אריה רזיאל.
אני לא אצלו אבל קיבלתי המון המלצות עליו.
הוא לוקח מחיר סביר יחסית ומטפל באסף הרופא.

בהצלחה
שולחת המון חיבוקים ❤️

shoosh101

New member
אם את מחפשת מחלקה ציבורית, אז אסה"ר זו בחירה טובה בעיני

יש שם רופאים טובים, מעבדה טובה, התקשורת שלך היא ישירות עם הרופאים (אין אחיות / טכנאיות / מזכירות שמעבירות לך הוראות), ואם את יותר מתחברת לרופא מסויים את בהחלט יכולה לבקש להגיע ספציפית אליו ולרוב נענים לבקשתך. אני טופלתי שם זמן רב והייתי מרוצה מאוד, ואני בהחלט חושבת שאפשר לקבל גם במחלקה ציבורית יחס טוב ורפואה טובה. הסייג היחיד שלי הוא לגבי מקרים "סבוכים" במיוחד (מחלות רקע, דרך ארוכה בטיפולים וכו'), ואז יש סיבה טובה ללכת פרטי לרופא הכי טוב לבעייה הספציפית.
באסה"ר את יכולה ללכת לפגישת ייעוץ ראשונה ללא טופס 17, והתורים היו בעבר יחסית קצרים (אין לי מושג מה כיום) - שווה לך אולי לנסות ולראות אם מתאים לך.

למעלה