אוף... (באתי לקטר)

אוף... (באתי לקטר)

האוזן מציקה לי. טוב, זה כבר הרבה זמן ככה. יש לי נוזלים באוזניים, אני מרגישה כמו איזה טרקטור נוסע לי בתוך האוזן, כבר תקופה שאני בקושי שומעת או ששומעת רק באוזן אחת. בפעם האחרונה שהייתי אצל הרופאה היא נתנה לי איזה כדור לקחת במשך שבוע וגם לא עזר ואמרה לי לחזור אליה בעוד שישה שבועות. ביום שקבעתי אליה, היה אמור להיות ביום רביעי הבא אבל היא בחופש אז בלית ברירה זה נדחה ליום רביעי שאחריו, כלומר יש עוד שבועיים וחצי. אני מתה מפחד מהרופאה הזאת, כאילו, לא ספציפית ממנה אלא ממה שעשוי להיות כרוך הטיפול, מצד שני האוזן הזאת משגעת אותי. ניסיתי עכשיו להקדים את התור אבל הכי מוקדם שיש זה ב-22 לחודש ורק בשעות הבוקר כשאני עובדת והבדל של שלושה ימים זה לא כזה הבדל, כבר לא משנה אם אלך אליה ביום ראשון באותו שבוע או ביום רביעי אז השארתי את זה כמו שזה. בא לי שמישהו יכניס איזה משאבה לאוזן שלי וישאב את הנוזלים האלה, מדמיינת כאילו מישהו מכניס לשם קש ושותה אותם (סליחה על התאורים, בכל זאת צריך קצת הומור במצב הזה, לא?) טוב, אלה היו כמה דקות של קיטורים, עכשיו צריך לחזור לעבודה.

עדינה77

New member
נוזלים באזניים

שלום אצלינו במשפחה סובלים מנוזלים באוזניים אז אני מאד מבינה אותך. להפתעתך, תדעי שמישהו חשב על הרעיון שלך לשחרר את הנוזלים. יש לי בבית מכשיר קטן וחביב שנקרא: ear popper והוא עושה פופ לאוזן. אני יודעת שאפשר אפילו להשכיר את זה לתקופה קצרה. זה בערך בגודל של משאף של אסטמה.http://www.earpopper.co.il/ בתחום הקינסיולוגיה שאני עובדת בו - שואלים את המטופל האם היה איזה שינוי בחיים בתקופה האחרונה. כי כל שינוי רגשי יכול להתבטא אצל אנשים בדרכים שונות. כולל חסימת השמיעה על-ידי נוזלים באוזניים. תרגישי טוב,

תרגישי טוב יקירתי, ונסי שוב להקדים את התור

חבל שתסבלי

למעלה