אוף! באסה לי.....

double M

New member
אוף! באסה לי.....

אני לא מצליח לחצלל (בעע) ! מכירים את ההרגשה של לקום בבוקר, לזכור את כל החלום ואז להגיד לעצמכם "איך לא שמתי לב שזה חלום? זה כל כך לא הגיוני!". זה קורה לי כל בוקר בערך. משום מה אני לא נזכר לעשות בדיקות מציאות בחלום. זה כנראה בגלל שאני לא זוכר לעשות בדיקות מציאות במציאות
טוב אני סתם מזיין בשכל. תתעלם, תתעלם....

HowIWish

New member
אני משתגעת!!!

כמעט כל לילה יש לי חלום שאני זוכרת את רובו, ואני יודעת בוודאות שאני חולמת אבל איכשהו אני לא מביאה את זה לרמה של שליטה עצמית בחלום! זה משגע אותי, אני יודעת שאני חולמת, אבל אני לא ממש קולטת שזה חלום או משהו, אני לא בטוחה. או יותר גרוע - זה כאילו התת מודע שלי לא רוצה שאני אבין שזה חלום!

נׁעה

New member
"כאילו" התת מודע שלך לא רוצה שתביני

שזה חלום? אהה... התת מודע שלך באמת לא רוצה שתביני שזה חלום...

KEiN

New member
אז זהו שלא...

לתת מודע לא איכפת, מה שמונע מימך להבין שזהו אכן חלום זה התפיסה שלך במציאות, זה כמו שבמשך היום את רואה משהו הגיוני- ואומרת "לא, זה לא חלום"- רק שכאשר זה קורה כשאת באמת חולמת- בדיעבד זה נראה כאילו המח עצר בעדך... תפקפקו במציאות...

HowIWish

New member
הממ

יש בזה משהו, אבל בוא נראה מה יש לך להגיד על זה - היום חלמתי על איזה מישהו שחברה שלי אוהבת, ובתוך החלום אני לא בטוחה שקלטתי לגמרי שאני חולמת אבל אמרתי לעצמי שמתי שאני אתעורר אני אספר לה. זה כאילו שאני יודעת שאני חולמת אבל לא מגיעה לרמת מודעות גבוהה מספיק כדי לשלוט בחלום וזה מבאס!

נׁעה

New member
לא רק....

המוח צריך חלומות רגילים בשביל לסדר את עצמו, את כל הבלגן של היום. זה דבר הכרחי. אז הוא גם מנסה לדאוג שהחלום ישאר חלום רגיל. כמובן שמה שאתה כתבת הוא גם מרכיב לשמירת החלום רגיל.

למעלה