אוף, את יפה...

LOLI152

New member
אוף, את יפה...

מכירות את זה כשהוא מצטלם עם או בחברת בנות (לגיטימי ובסדר גמור) ומראה לכן תמונות.. ואז אתן רואות איזה אחת.. והיא ממש יפה.. מה, קשה להיות פחות יפה?.. קשה? .. D: מהגיגי לילה..

מאיויוXD

New member
חחחח מכירה

רק אחרי שאני מחטטת לו בכל התמונות החדשות שהוא מעלה מהקורס ומוודאת שאין שם יפות אני רגועה P: חח סוג של אובססיה לא הגיונית שלי, מה לעשות...

LOLI152

New member
הגיונית, הגיונית..

באופן כללי- אני אדם לא קנאי. (כן, זה מתפרש הרבה פעמים כאילו אין לי רגשות) זה סתם כזה- מה את יפה? באיזה זכות? לכי ממנו. חח.. מה את עושה כשיש בנות יפות?

מאיויוXD

New member
מה כבר יש לי לעשות חח..

בעקרון - מרגיעה את עצמי ע"י חיטוט בפרופיל שלהן ומוודאת שיש להן שמה "אין א ריליישן שיפ" ואם לא.. בודקת עוד תמונות שלהם חחח ואח"כ זה עובר לי.. גמאני בנאדם ממש לא קנאי / חטטן..

האמת שאני תמיד ממש ממש בוחנת את הבחורות

שיוצא לו להצטלם איתן.. לא ניתקלתי במישהי ממש יפה, או יותר יפה ממני.. אני נראת די טוב.. חח איזה סנובית אני.. כאילו הוא לא הפסיק להגיד שאני הכי יפה בעולם, וחברים שלו, סתם אנשים שאני מכירה.. או סתם מכל מיני אנשים ברחוב.. אבל בכל מקרה זה מעצבן.. טוב נו אנחנו כבר לא ביחד אז מה זה משנה

ואי כנראה לא שמתי לב לזה..

מה קרה כולם נפרדים.. נראה לי צריך לשנות את הפורום לאקסיות של חיילים חחח ואיך את עם זה?

חחחחחחחח תכלס

כולן פה כבר רווקות אני בסדר.. מנסה להיות בסדר.. נראה מה יהיה עם הזמן.. אני נפרדתי, אז אולי בתת מודע אני עדין יודעת שעש לי לאן לחזור אם אני ארצה אז אני לא בדכאון.. רק הזמן יגיד, שאני אבין בתכלס, שזהו, אין יותר אני והוא.. אני מתחרטת, זה כן, תמיד התחרטתי.. אני יודעת שהוא הכי טוב בשבילי כי הוא היה גבר שאין כמוהו, וכולם יעידו, כולם אמרו לי שאני מפסידה.. ואני יודעת.. אני בטוחה גם שאף אחד לעולם לא יאהב אותי כמוהו.. אבל הלוואי שאני חיה בסרט, ושאני אמצא גבר מדהים וטוב יותר ממנו, הלוואי.

חח כן שמתי לב לזה, זאת תופעה בזמן האחרון

של הפרידות.. אבל שיהיה חח גם אני מרגישה ככה, אני גם יודעת שהוא הכי טוב בשבילי ושאני מאוהבת בו אבל אני יזמתי את הפרידה הזאת כי עם כמה שזה קשה, התקופה האחרונה הייתה בלתי נסבלת ופתאום הופיעו מלא קשיים והמון בעיות שיש לנו אחד אצל השנייה שאי אפשר להמשיך את הקשר איתן כמו חוסר אמון, שתלטנות, ושהוא מוציא עליי את העצבים.. אי אפשר לדעת מה יהיה בעתיד ואם נמצא מישהו יותר טוב.. אבל ברור שאנחנו נתנסה בעוד מערכות יחסים..

אז הבעיה אצלי היא אחרת

לא הינו רבים כל כך הרבה, הכל היה די רגיל.. פשוט בתקופה האחרונה התחיל לרדת לי הרגש ממנו, והדחקתי את זה כל הזמן כי לא האמנתי שיכול לקרות דבר כזה.. בראש, אני כן רוצה אותו, הכי שבעולם, כי הוא הכי טוב בשבילי.. אבל הלב כבר לא שם ממזמן.. ונורא קשה להמשיך ככה.. אני ממש כועסת על עצמי אני לא מבינה איך פיתאום כל האהבה הזאת ירדה, נעלמה.. פגעתי בו ברמות שאין לתאר, הוא חשב שהכל בסדר, שהכל רגיל.. ופיתאום..

זה מוזר..

אצלי זה הפוך לגמרי.. הלב ממש רוצה אבל הראש אומר לא.. נראה כבר מה יהיה, במוצש נפגש ונדבר על הכול ונסיים את זה כמו שצריך.. אי אפשר להתחבא מאחורי הטלפון ומוזר שזה קרה לך.. יש לזה סיבה מיוחדת או שפשוט פתאום את כבר לא כזה אוהבת אותו?

אם הלב אומר שכן, אז כן

תאמיני לי שתחזרו.. היה לנו כל כך הרבה פרידות כאלה, שהראש לא אבל הלב כן.. הלב כל כך אבל כל כך הרבה יותר חזק.. כשתראו אחד את השני, אם אתם באמת אוהבים, זה יהיה הדבר הכי קשה בעולם להגיד שזהו, פנים מול פנים, לדעת שזה החיבוק האחרון, שאין יותר נשיקות.. מבטיחה לך, אתם תדברו קצת, כל אחד בכעס שלו, תתחילו לבכות קצת, תתנשקו ותחזרו.. אם הלב אומר כן, הוא יודע.

god girl too

New member
לא מכירה!

אני חושבת שאני בחורה נאה, נגיד האקס שלי שהיינו יחד 3 שנים יש לו עכשיו חברה והיא מכוערת (בלי קנאה) היא שמנה ונמוכה ופצעונית... וזה מה זה כייף לראות את זה :) והאקס האחרון שלי שהיינו 3 חודשים היה חתיך הורס, וראו שהאקס הקודם קינא.. חחחחח תחשבי שאת הכי יפה, וזה גם חשוב מה שאת משדרת :)

קרה ..

אבל איכשהו אני תמיד יודעת שאני בישבילו מספר אחת , ומבחנתו אני הכי יפה שיש . ככה שהבנות האלה לפעמים עושות לי צביטה. ואחרי שניה אני מתאפסת על עצמי ויודעת שהיא סתם חרטה והוא לא שם לכיוון שלה בכלל

וואלה קרה לי היום שהסתכלתי על תמונה כזאת

וזה מזה לא עבר לי בראש.. דווקא מצחיק, כי דוגרי.. נכון, היא יפה, ויש לה גוף שאני עוד שנייה הייתי עושה אותה.. אבל מה לעשות, הבן אדם אוהב אותי.. לא חושבת שאני נאיבית.. פשוט סומכת עליו... אפילו הסתכלתי על התמונה שהיו משני צדדיו אחלה בנות, ואמרתי "בונא, החבר החתיך שלי ככה מוקף בבנות, ס'כיף שהוא שלי" אוף אני מתגעגעת אליו....

למעלה