אוף אני שונאת את E

BrowN EyeD GirL

New member
סליחה?!?מה הקשר בין העובדה

שהיא דתייה ולבין העובדה שהיא צופה בJACKASS?!? הרי דתיים כל היום צופים בערוץ תכלת ובחינוכית 23..

rach love josh

New member
למה נראה לך?!

מה הקשר בין לזה שאני דתיה לבין זה שאני רואה ג'קאס?!
מה את חושבת שאנחנו?ושתדעי לך שזה לא שאנחנו רואים כל היום תכלת,ושומעים מוזיקה חסידית?!אני שומעת המוון לועזי
ורואה המון ערוץ 3,ואמטיוי,ואי,ועוד המון, והולכת המון לקולנוע,ורואה המון סרטים,זה אומר שאני לא דתיה?אני רואה ג'קאס,ואני חושבת שזאת 1 התוכניות הכי מוצלחות שיש בטלוויזיה!!! ודרף אגב מגיע סרט חדש עם רוזאריו דוסון הנבלה....שתיחנק...
אני נוסעת וחוזרת רק מחר,אז שיהיה לכם לילה טוב,
המונמון,רחלי.

rach love josh

New member
אוף אני שונאת את E

היום בערב ב-23:35(תבדקו בערוצים) יש פוקוס על דוסון קריק,ואני לא יוכל לראות,כי אני דתיה...ב-2 הפעמים הקודמות זה גם היה בחג ובשבת,נמאס לי!!!!!זה פשוט מבאס,אני עומדת לבכות....

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifדייי עם התגובות העצבניות האלה

וואי גאאאאאאאאד מה העצבים!??!?? הבחורה שאלה שאלה עוד מעט תהרגי אותה... וואי התגוובת האלה מעצבנוווווווווווווווווווות...

אהההההההההההה../images/Emo105.gif

*מחפשת בהיסטריה קלטות בבית* איזה כיף!!!!!!!!! ראיתי את התוכנית הזאת רק במחשב וזה באיכות לא משו!!! איזה יופי!!!!!!

*מצטרפת לחיפוש* ../images/Emo66.gif

מצאתי.
לא ראיתי את זה אף פעם! איזה כיף שיש!
אולי באמת את יכולה לכוון להקליט או משהו...

מק../images/Emo78.gif../images/Emo105.gif

כיוונתי את הוידאו... אני מקווה שהקלטת תספיק(יש שם עוד כמה דברים,נחשפים עם קייטי וזה) אין שידורים חוזרים? בטח יהיה מחר או מחרתיים!

Dawson girl

New member
ספרי לי גם...

תכננתי לראות את זה אבל פשוט שכחתי שיש את זה אז הלכתי לישון. בושה וחרפה..... ואין שידורים חוזרים. מניאקים. זה חדש?.... מה היה?

זה לא חדש ../images/Emo66.gif

זה בערך מהתקופה של תחילת העונה השניה. מראיינים את השחקנים והם מראים את אתרי הצילומים. פייסי נותן שיעור קצר בגאוגרפיה וג'ואי באופנה (למרות שלא מומלץ ללמוד מזה
) וקווין וויליאמסון מדבר קצת על השחקנים ועל איך הוא בחר אותם.

למעלה