אוף אני רעבה ........

אוף אני רעבה ........../images/Emo10.gif

ואי אפשר גם להכנס לצאטטטטטטט ולא עייפה ומשעמםםםםם לייייייייייי!

ששששששששששששש רבאאאק

אתם עם כל הרעש תיהיו קצת בשקט לא שמעתם על אנשים ישנים?........חחחחחחחחח מה קורה נשמה??????.....

והנה אם כלת הבת מצווה הגיעה

הנצנצים עדיין על השיער חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך היה? רוצים חוויות!!!

חחחחחחחח הנצנצים נפלו לי שם

בחריץ חחחחחחחחחחחחחח היה אחלה שמחה והילולה הילדה כל כך התרגשה ואפילו בכתה המון שירה וריקודים משחקים ונידנודים העיקר חזרנו הבייתה עייפים אך מאושרים.

אממממממממממ היא קיבלה המון

מרשרשים ג´ובות חחחחחחחחחחחחח רגע שלא יהיו אי הבנות הבת מצווה הייתה באולם מושכר עם תקליטן וכל מיני גימיקים והיו בו רק ילדי הכיתה היא קיבלה מתנות נחמדות במיוחד נרות כמו שהיא אוהבת אבל מהרוב קיבלה מני מזומני והיא תקנה לה בהכל מה שהיא רוצה חייבת לציין שלמרות שהיו רק ילדים נהנתי מאוד ועשינו חיים באותו יום הפכתי להיות ילדה הרגשתי ממש בגילה והשתתפתי במשחקים שלהם כמה נשיקות קיבלתי מהזאטוטים חחחחחחחחח

ד ו ר י ן

New member
רגעעעעעעעעעעעעע

משפשפת את עיניי צובטת את עצמי האם זו את חן ? מזל טוב נשמה < דורין חבולה >

חחחחחחח דורין זו לא אני

זה הצל שלי חחחחחחחחח מה המצב מתוקה?.... ומדוע את חבולה?.... רגע באה לתת לך עזרה ראשונה מואהההההההההההההההההההההה

ד ו ר י ן

New member
חןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

לא רוצה את הצל רוצה את הדבר האמיתי רוצה רוצה את חן המקורית

בשביל זה אנחנו כאן לא?

לגבי האפשרות הראשונה - רעבה? חכי נקרא לפנטום בטוח נשאר לו חומוס ופיתה, לא מבטיחה שהפיתה טריה אבל לא מזיק לשאול. פנטוווווווווווווווווווםםםםםםםםםםםםםםםם אישה בהריון רעבה!! לגבי הצאט - עזבי כאן יותר מעניין. לא עייפה - רגע קוראת להונגרי שלך חחחחחחחחחחחחחחחחח ועכשיו אחרי הכל אני מקווה שלא משעמם לך!!

חנוששששששששששש לאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אל תלכייייייייייייייייי אל תעזבי אותי פה לבדדדד מפחדתתתתת
אוףףףףףףףףףףף ולא עייפהההההההההההההההה תשארי פה איתייייייי לא מצליחה להתחבר לשרת של הצאט אוףףףףףףףף

קרן....

אני בדיאטה... שו פיתה ? מה זה ??? אבל יש לי חומוס שקניתי לפני חודשיים, זה היה חומוס רגיל, עכשיו אני רואה שצמח לו זעתר למעלה... חחחחחחחח...

קודם כל ההונגרי שלי כבר../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif

ראבקקקקקקקק שומעת את הנחירות של הבונבון הזה עד לפה... ולגבי אוכל הראש שלי חושב מה לאכול בלילה אינעל העולם הריון או לא הריון אסור לאכול בלילה אבל מצד שניייייייייי אני רעבההההה ומעשנת בגלל זה בלי סוףףףףף... ואכן הצאט עדין לא עובד אי אפשר להתחבר לסרבר לעוד מישהו יש את הבעיה הזו כאן?????????? בכל מקרה אני איתכם כאן! חנוששששששששששששש אחותייייייייי מווווווווווא
הה געגעתי

ד ו ר י ן

New member
קרןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

את ממש נשמה טהורה איך את דואגת להכל ומוצאת פתרונות בלי בעיה מתה עלייך חמודה

למעלה