אוף אני עצוב

• פותח הנושא AmpX
  • פורסם בתאריך

AmpX

New member
אוף אני עצוב ../images/Emo10.gif

ראיתי עכשיו את רוברט וג'ימי בקטע מהופעה שהם עשו לפני 7 שנים בערך וזה עשה אותי עצוב לראות אותם מבוגרים ככה.. אמנים כמוהם צריכים להישאר צעירים לנצח.. כואב לי לראות אותם כל כך זקנים.. עם ג'ימי עוד קצת השלמתי עם זה, אבל לראות את רוברט פלאנט ככה זה עצוב.. למרות שלשניהם נשאר עדיין אותו כישרון מדהים! עכשיו שאני חושב על בונהם שמת כבר אז בתקופה ההיא, זה נראה לי מוזר כזה.. יישאר צעיר לנצח.. אוף אבל הם לא יכולים להזדקן!!! אסור להם!!! אבל כנראה שאין מה לעשות.. ככה זה בחיים..

goldyboy

New member
אכן, ככה זה

וגם אנחנו בדרך לשם. אפאחד לא בורח מזה. זה המצב וצריך להשלים עם זה. בסופו של דבר, זה לא דבר טוב או רע, זאת המציאות.

AmpX

New member
אלה החיים..

אני יודע שזה המציאות וכבר מזמן השלמתי אפילו עם זה שאני בדרך לשם, אבל אני לא מסוגל לעכל את זה שהם כבר שם!

Seventh Sojourn

New member
אותו כישרון,אבל לא אותו קול

אין ספק שלפלאנט עדיין יש קול מדהים אבל עדיין לא אותו קול שהיה,משהו חסר לי בקול שלו,מעין צלילות שכזאת

MusicA

New member
אני תמיד מדבר על זה עם חברים,

שחייבים לתת לאמנים אדירים כאלה איזו תרופה שישארו צעירים.

odelia a

New member
חחחחחח

וואלה תרופות שיישארו צעירים:] קשהקשה אבל הם עשו את המוזיקה שלהם והשאירו את חותמת בעולם המוזיקה וזה מספיק לי
:]]]

MusicA

New member
אני גם חושב לפעמים איזה מסכנים הם

שהיו להם זמנים כלכך טובים ועכשיו הם כבר מבוגרים והם בטח ממש מבואסים שעבר זמנם והם גם נראים ככה בהופעות יחסית חדשות, אבל באיזה ראיון אחד עם רוברט הוא אמר שאת הזמנים שלהם היו להם, וזהו.

למעלה