אוף אני משתגעת

אוף אני משתגעת

איך עוברים את התקופה הקשה והמסריחה הזאת בלי לבד ובלי אמא,לא נראה לי שאפשר .

eshkolit32

New member
מורוששששש

את לא לבד. אני יודעת שאנחנו וירטואליים בשבילך רוב הזמן ובכל זאת, אנחנו כאן בשבילך, את יודעת את זה. את חלק מאיתנו, תמיד תזכרי את זה. להיות חלק ממשהו, ממקום שאוהב ומקבל אותך כמו שאת, זה לא מעט. וכן, אני מניחה שלעבור את גיל ההתבגרות ואת הזוגיות של אבא ואת האובדן של אימא ובטח עוד הרבה דברים שמטרידים אותך - זה לא קל ולא פשוט. תנסי לחשוב חיובי, איך להפיק את הטוב מהמצב, מה את יכולה לעשות למענך, כדי לקדם את עצמך, למרות הכל...אגב את עדיין הולכת לשיחות? שולחת לך חיבוק ע-נ-ק-י .

../images/Emo201.gif

יותר מידי דברים אני עוברת
ואני עדיין הולכת לשיחות,לפני כמה חודשיים התחלתי אצל מישהי חדשה אבל אני לא מרגישה שהיא עוזרת לי כ"כ..
היא מאלה שמהנהנים בראש..

eshkolit32

New member
אז אולי היא לא בשבילך!../images/Emo46.gif

לא יכולה לשמוע יותר על המהנהנות האלה! בחיי שנמאס. גם אני נתקלתי בהן בעבר (בצעירותי מה שנקרא) ושיתפתי פעולה עם השתיקות שלהן, תהיי חכמה ותלמדי לקח מהטעויות שלי...תגידי לה שלא מתאים לך שתיקות, ולא בשביל זה את הולכת לטיפול, שאת רוצה מישהי שתדבר ותגיב ותשאל. אם זה לא יועיל אני ממש ממליצה לחפש מישהי שמדברת. תהיי חזקה מותק.

A GIFT OF LOVE

New member
היי

גם שלי הייתה מ``האלה שמהנהנות בראש``.. אבל דברתי איתה על זה והיא שינתה את הגישה הזאת איתי. את פשוט צריכה לא לדבר רק על תוכן הטיפול אלא על הטיפול עצמו- מה מפריע לך, מה את מצפה מהטיפול, מה את מצפה ממנה. ואני בטוחה שהיא תשתפר. את צריכה רק לדבר איתה על זה.

A GIFT OF LOVE

New member
אם כך

היא כניראה באמת לא מתאימה לך והאמת שקצת מוזר לי שהיא לא הגיבה...

למעלה