אוף ! אני כועס !!!!

אוף ! אני כועס !!!!

אתמול הייתי בנהר הירדן, עשיתי ראפטינג, והיה ממש ממש כיף (אפילו שכמעט מתתי, התהפכנו עם הקייק ונשארתי מלא זמן מתחתיו מתחת למים ולא הצלחתי לעלות) ואחרי הקייקים הלכנו לאכול ואז רצינו לטבול 5 דקות בכינרת. פשוט לא מצאנו חוף שבחינם !! ולא רצינו לשלם, כי לשלם על 5 דקות ?! בסוף הלכנו לאיזה חרא של חוף, זה שמקשר בין הכינרת לירדן, והיה ממש ממש מזוהם ושילמנו 60 שקל לכולנו (12 אנשים) בקיצור, אני שונא שאנשים קונים את הטבע של ארץ ישראל !!! למה אני צריך לשלם על המים של ישראל ?!

SilentB

New member
למה אתה צריך לשלם

בגלל שהשטח הזה זה כבר לא של מדינת ישראל זה פרטי הם רוצים כסף לך יש כסף תשלם הוא ותכנס לשטח טוב או שתשלם פחות ותיכנס לשטח מזוהם ולמה המדינה מוכרת היא צריכה כסף ולא איכפת למדינה מאנשים שישלמו

על זה בדיוק אני כועס .....

שאנשים קונים שטחי טבע של מדינת ישראל, שהממשלה מוכרת שטחי טבע של המדינה !!! לדעתי הכינרת שייכת לי כמו שהיא שייכת לכול עם ישראל !!

SilentB

New member
הדעה שלך זה הדעה שלך

ולהם לא אכפת מה הדעה שלך הם קנו תשטח אז זה שלהם תקנה אותו מהם תן כניסה חופשית וזהו אין בעיה

הכל טוב ויפה, הבעיה היא

שלפי החוק השטח הזה שייך לי, לך ולכל עם ישראל, ולפי חוק אסור לגורמים פרטיים לקבל בעלות על שטחים ששייכים לציבור.

תעזבו את הכסף לרגע!../images/Emo16.gif

זה מה שפחות חשוב! (כמובן שחשוב שהעלות כניסה לא תהיה סכום גדול מדיי), מה שכן חשוב זה שאסור להפקיר את החופים האלה, אם זה זיהום, או אפילו לא להשקיע בתחזוקה של שירותים, מקומות למצילים וכו'... זכור לי ששמעתי בחדשות שאיזה משפחת פשע שולטת בכל מיני חופים- את זה צריך למנוע. אין לי בעיה שחברה כלשהי תהיה אחראית על X חופים בארץ, והתשלום לכניסה יהיה X שקלים, אבל שהכסף הזה יושקע בחוף, ולא בלשלם לרוצחים שכירים. נ.ב.- אני שונא ים.
ניר

SilentB

New member
הם מעל החוק

ואנחנו לא יכולים לעשות כלום והם גם הציבור אז זה גם שיייך להם ולמה שזה לא יהיה שייך לגמרי להם ככה הם עובדים הממשלה רק רוצה כסף הם רק רוצים להרויח ואנחנו נידפקים

למעלה