אוף אני חולה,

אוף אני חולה,

מה אפשר לעשות כשחולים אני לא רגילה לזה בעעעע אפילו הכדורים לא עוזרים לי יאלה כבר שיעבור מהר...

גם את חולה? ../images/Emo10.gif

אני תפסתי ת'קירור של החיים שלי... אוףףףףף האף האוזניים הראש זה מה שקורה שיוצאים ממזגן החוצה לחום...
מה אפשר לעשות? לא לעבוד חחחח זה משהו שאני שוקלת לגבי מחר אבל לא נעים לי להבריז

נראה לי מבריזה מהעבודה מחר

כואב לי ומרגישה כמו הזקנים כרגע
יאללה,יש לי בחילה נוראית,עפה לישון...לילה טוב

סעמק!!!

הבת אלף דואגת שלא יהיה מי שתעבוד מחר,הוצאתי מחלה להיום ומחר..והם סמכו עליי כי כולן לא יכולות לעבוד ואני הרווקה היחידה ובלי דאגות ללבשל!!!

איזה חצופים..!

זה ממש מרגיז אותי הדברים האלה אז אם אני רווקה אין לי חיים אין לי מה לעשות? ככה זה בכל עבודה

בסוף אני הולכת לעבוד

א'-בגלל שאמא שלי שיכנעה אותי,בגלל שזאת עבודה חדשה (חודשיים) ב' -בגלל שהפוסטמה הזאת עשתה לי פרצופים דרך הטלפון על זה שגם מחר אני לא באה ואם אותה יקפיצו למשהו חשוב בשעה מאוחרת אז היא לא תבוא!! וזה בכלל ל4 שעות ולא 5 כמו שסוכם בהתחלה. אבל זה עדיין מבאס

דסדס

New member
תרגישו טוב חברות...

סביר שזה המזגנים והמעבר מקור לחום כל פעם. אגם, ישנים הרבה... בוהים הרבה בטלוויזיה וקוראים ספר טוב. הרעיון זה לתת לגוף לנוח ולא לעייף אותו מעבר. בריאות לכולם, ושנה טובה.

evilihi

New member
אויש גם אני!

חטפתי צינון קשה מיום חמישי. והיום חסרי הרגשות בעבודה היו חייבים לשים את המזגן על 20 מעלות (ואף צווחו עלי לא לגעת בו) חרף ההתעטשויות הבלתי פוסקות שלי. ובל נדבר על כאבי האוזניים שיש לי היום, ועל חוסר השינה ביומיים האחרונים בשל האף הסתום
בהזדמנות קרובה אני אספר לכם על הרפתקאותי עם התחבורה הציבורית בזמן האחרון (וביום שישי האחרון בפרט!). ומזל טוב לי - עוברת דירה בדצמבר!!! 3.5 חדרים לבד!!!!

evilihi

New member
אה ושקלתי רצינית הברזה היום

ולא היה לי נעים..כי החסרתי יומיים לפני פחות מחודש

אגם

ראשית, תרגישי טוב. אני מקווה שעברה עלייך שנת הלילה בנעימים. בכל מקרה- את נוטלת את הגלולה הזו- והכל מסתדר ! יום מקסים !

אויש

ההודעה של אגם הייתה פתוחה בזמן שהכנתי לה את הכדור עם הפוטושופ לא ידעתי שאחזור - כבר נפתח פה בית מרקחת. אז לכל מי שחולה, הצטנן, לא מרגיש טוב.. תתבעו את חברת המזגנים או את היושב מלמעלה- מה שבא קודם במחלות שלכן. אני לא יודע אם יש לי כדורים לכולם.

נרקי

New member
עכשו גמני לא מרגישה טוב../images/Emo10.gif

סעמק תקופת מעבר גם כן....

למעלה