אוף אני הרוסה, אסתר ואבי עופרים

אוף אני הרוסה, אסתר ואבי עופרים

עכשיו בשעתיים של נוסטלגיה שערך גלעד בן שך ברדיו אוףףףף פשוט זלגו לי דמעות מהתקליט הזה שלהם פעם קניתי אותו מתנה לחברים בהולנד לפני 20 שנים תגידו אפשר למצוא אותו היום בחנויות בקלטות טייפ או דיסק? אני פשוט נהרסת מהאסתר עופרים הזאת ומהעופרים עם הכשברא אלוהים יצורים בעולם וצליל הולך, מצטלטל לו רגע ו - איש אילם וגבוה ודק אוי אוי אוי

magy

New member
תגידי, תמיד תפתחי הודעות חדשות?????

את גורמת לי לעבודה מיותרת......לרוץ לאדמין למחוק, להעתיק, לשרשר.. למהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

מגי היקרה מאד מאד ,עד כמה שידוע

לי הודעה חדשה זה כשיש נושא חדש וכשרוצים להגיב למשהו זה שרשור אז מה עלי לעשות? רק לשרשר כל נושא שבא לי אפילו אם הוא לא קשור? אין בעיה המפקדת אעשה כדבריך לפקודה תמיד אנחנו תמיד אנו אנו הפלמח רק תגידי אהובתי אני רק אשרשר ואשתדל לא לשלשל את השרשורים ואעשה כמצוותך המלומדה כי מי אני שאגרוםלך עבודה מיותרת ועוד ביום שישי חוצמזה שקדי ו-11 ואשור הנעלם הביאו אותי לפה אז אני צריכה לשמור על שמם הטוב שלא יצטרכו להגיד "אנחנו לא עם המאדאם הפרפרית אנחנו לא מכירים אותה" L0000000L

אגב, הגעתי למסקנה שאני מבלה

יותר מדי בפורום אקטואליה שם הברדק חוגג והלשונות מצחצחות את החרבות כנראה כשיוצאים משם לפורומים נקיים יותר אחרים צריך לעשות איזה סוויץ´ רציני במוח שקדי מתנהג פה כחנון מתוק אמיתי אבל האמת שגם שם יחסית לג´ונגל החיות הטורפות הוא מאמי

magy

New member
אם הם יודעים לעשות את המעבר

תשתדלי גם את............. בשיא הרצינות...............................

../images/Emo27.gif הצעה לשלום בית ../images/Emo37.gif

אכן מפריעות הודעות חדשות שמשתייכות לנושא ישן כי זה מבלבל וגם מעצבן וגם כל מה שכבר נכתב פה אבל - הודעות חדשות ונושא חדש - בשמחה ובששון אני חוששת שמה שקרה פה היתה רגישות יתר כך זה נראה לי מהכורסא פה אז הודעות חדשות על נושא חדש המתאים לפורום - בשמחה ובששון תגובות למשהו שקיים - שרשור וככה תבוא השלווה על מעוננו החם ומודה ועוזב ירוחם ולא לכעוס בואו נתחיל שוב זה כואב לראות את הכעס וכרגע יש פה כעס ועלבון אז בשביל התחלה חדשה נישוק וחיבוק לכולם על חשבוני }{ נישוק {} חיבוק האייקונים לא עולים אז שמתי אישיים עם פירוש

פנטזיה - כנסי רגע ../images/Emo99.gif

פעם כתבתי ביואל ש... "שניים רבים - שלישי מתערב - ישר חוטף".. זה מה שיש לי ל´גיד בעניין השלומלומביתים.... שולחת לך
+
+
+ שבת שלום

magy

New member
רק אתמול השארתי לך הודעה.

מאדאם...........נמאס לי........... זו ההודעה מאתמול........ • את מעצבנת..........מאדאם.....ו magy ו√ שלוש הודעות חדשות רק היום.....ללא צורך ממשי.... הזזתי את הבדיחה הבלתי גמורה שלך..... לתוך שרשור..... האם את שולטת היטב באנגלית, גרמנית, צרפתית, ערבית, יידיש...רומנית...????????? אני יכולה לפנות אלייך גם בשפות אלו.. רק תשרשרי .....אלא אם כן..... יש לך משהו מדהים שחייב כותרת................. אני לא מתלוצצת איתך........יש עוד אנשים בדעתי שאינם כותבים לך כותבים לי............... אז די.................................................

מאגי, הצורה שבה דיברת איתי מאד

פוגעת בי אף פעם לא קיבלתי ממך הודעה קודמת יכול להיות שכתבת לי ולא ראיתי לא הייתי מודעת לעניין הזה שרק משהו מאד חשוב (ואנילא יודעת מה זה משהו חשוב אז ליתר בטחון אני לא אפתח אף פעם בהודעות חדשות אלא רק בשרשורים) זה היה מתוך תמימות וחוסר ידיעה בשיא הכנות אני אדם טוב שאוהב אנשים עקב היחס הקשה שזכיתי לו פה אני איעלם לכמה ימים ונראה,אולי אשוב בשם אחר אפילו כדי לעשות התחלה חדשה היו שלום ושיהיה לכם רק טוב וכיף ונפלא בפורום הזכרונות

שקדי

New member
למגי.............

כתבה לי הפרפרית בפורום האחר וביקשה שאדבר איתך אני מרגיש שהיא כן נפגעה קשות ולכן....אנא.....כיתבי לה......אם את יכולה כי נמחל לה ודף חדש נפתח עבורה ועבורנו בפורום הסליחה היא אלוהית.....בואי ונסלח לכולנו

magy

New member
צריך לדבר עם יתר הגולשים שהתלוננו

אין לי בעיה עם סליחות .....ולא התכוונתי לפגוע... התחננתי לשרשור......זה הכל......אמרו לי שכך נהוג.......אני עצמי, אפילו לא הייתי מודעת לעניין....... כתבו לי..............פנו אליי........באימייל....... מספר כותבים פה..... שהפיוזים שלהם התפוצצו....... היה מצב שבו מחקתי הודעה על פי בקשה של כותב/ת אחרי שאיבד/ה עשתונות וכתב/ה דברים שאינם יאים....לו/ה.... מיד ביקש/ה למחוק...... תגיד אתה מה עושים..................

שקדי

New member
זה מה עושים...................

כל מה שעשית עד כה היה נכון וראוי אך מכיוון שבמקום שבעלי תשובה עומדים צדיקים גמורים אינם יכוים לעמוד נותנים עוד צ´אנס להוכחת הכוונות הטובות ויכולת ההפנמה......של הצדקת כמובן

magy

New member
דוגמא

חלק קטן מהמכתב שהגיע. היתר גרועים מזה. ורק חלק כדי לא לחשוף אף אחד..... סליחה שהתגוללתי ככה על המאדאם באטרפליי מצידי את יכולה למחוק את ההודעה האחרונה שלי היא לא מוסיפה לי כבוד אבל היא באמת הגזימה אבל דחילק, .................. ........... ......... .......... ............. ............... היתר סודי כדי לא לחשוף..... והאישיות שכתבה את זה.......לא תכחיש בדלתיים סגורות.........

../images/Emo27.gif הצעה לשלום בית ../images/Emo37.gif

אכן מפריעות הודעות חדשות שמשתייכות לנושא ישן כי זה מבלבל וגם מעצבן וגם כל מה שכבר נכתב פה אבל - הודעות חדשות ונושא חדש - בשמחה ובששון אני חוששת שמה שקרה פה היתה רגישות יתר כך זה נראה לי מהכורסא פה אז הודעות חדשות על נושא חדש המתאים לפורום - בשמחה ובששון תגובות למשהו שקיים - שרשור וככה תבוא השלווה על מעוננו החם ומודה ועוזב ירוחם ולא לכעוס בואו נתחיל שוב זה כואב לראות את הכעס וכרגע יש פה כעס ועלבון אז בשביל התחלה חדשה נישוק וחיבוק לכולם על חשבוני }{ נישוק {} חיבוק האייקונים לא עולים אז שמתי אישיים עם פירוש

נתיבה

New member
יש אוסף של העפרים לקניה.

מה שלא זכרתי שבני ברמן כתב להם כמה שירים..ביניהם את הנ"ל. וגם על החמורון.יש לי תקליט שחור של הופעה בהיכל התרבות..משו משו.!חד פעמי.ויש גם לקנות קלטות בחנויות..!

למעלה