אוף אני בלחצים

Sister of Night

New member
אוף אני בלחצים

מחר הוא היום הגדול - המבחן הסופי במד"א - זה שיקבע את גורלי האם אהיה מע"רית או לא. אני ועוד כמה מהקרוס הקמנו קבוצת תמיכה במסנג'ר ושאלנו אחד את השני שאלות. אני יודעת את החומר, אבל המבחן המעשי הוא מה שמפחיד אותי, ולא כ"כ המבחן עצמו כמו שאני יודעת שאני אהיה לחוצה כמו החיים...אני מקווה שאני אפגין רצינות ולא אנזל להם שם על הרצפה...ובכלל, המבחן באזרחות ביום שני אבוד לי, אני לא יודעת כלום ואני בכלל לא מספיקה ללמוד. מחר אני מבריזה מבצפר כדי ללמוד, אבל כבר נשרף לי המוח.... טוב זה מה שהיה לי לשפוך....אני רק רוצה שיגיע כבר יום רביעי - טיול שנתי לחרמון! יפיייייייי!!!

Ez sLeeP

New member
שרוני,

הסיבה היחידה בעבורה מותר להיות בלחצים זה אם אכלת שעועית, ותו לא! סתאםם. אני בטוח שתעשי חיל, ואם את יודעת את החומר - אין סיבה שלא תעברי את המבחן הזה בקלילות. פחד עשייה או פחד במה זה דברים שמתנדפים ורצוי שיתנדפו עם אקט הבחינה. יהיה מדהים, אני בטוח! תהני בחרמון בובתי!
נשיקות!

shay1986

New member
בהצלחה היום לשרון במבחן במד"א|חיבוק

שעברי ת'מבחן הזה שיהיה לך המון המון המון המון המון המון המון המון בהצלחה!!!!

OpticalIllusion

New member
שרון, בהצלחה שיהיה לך ../images/Emo70.gif

אני לא יכול להעיד שעברתי את זה כי אני מתנדב במקום אחר לגמרי, אבל מה שהבנתי מחברים שלי, המבחן המעשי לא כ"כ קשה ... אני בטוח שאם למדת - תצליחי

*superstar*

New member
זה בסדר שרון...

כולנו הולכים להכשל במבחן הזה מחר. אזרחות זה השטן. בהצלחה במד"א בובה!! אוהבת אותך

Sister of Night

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יואאאאווווו אני לא מאמינה שזה מאחוריי!!!!! או האושר!!! אוקיי העיוני - היה בסדר, יש לי לפחות 2 טעויות אבל מותר לי 8 אז אני לא מודאגת (הכל אמריקאי אז זה היה די פשוט) המעשי - בהתחלה הלחיצו אותי כי היו אנשים מקרני שומרון וקצת קשה להיבחן מעשי עם מישהו שלא היה איתך בקורס. אח"כ ציוותו אותי למישהו מהקורס שלי שהוא לא משהו והיה יכול לדפוק לי את המבחן. בסופו של דבר קראו לי ראשונה (!) עם מישהו מהקורס שלי שהוא ממש אחלה, ועשו לנו דברים ממש קלים - החייאת מכשירים פשוטה, חבישות ושאלו אותי שאלה בע"פ בקיצור - יש לגמרי מצב! אני כ"כ שמחה
תודה לכולם על האמון, אוהבת אתכם!
וממבחן אחד למבחן אחר - עפתי ללמוד לאזרחות....

Sister of Night

New member
Tה כן ומצאתי זימון בדואר כשחזרתי...

לתחקיר בטחוני.....גם כן חיל האויר האלה אין לי כוח אליהם כבר...זה ביום של המבחן במתמטיקה
בלי לציין שזה גם היום שממנו סופרים חודש בדיוק לסוף ואני לא רוצה להפסיד את הבלאגם שיהיה בבצפר....

למעלה