מואשמת באחזקת סמים
New member
אוף איתכם!!!
אתם הכי חמודים ואני הכי אוהבת אתכם ואני לא יכולה להינכס לכאן כי פאקינג כל יום יש לי חזרות + עבודה אצל אמא + חברים ודברים אחרים בעולם ואין לי זמן להינכס לכאן!!! >
קיצצצצרר... שיר ואני הולכות להופעה של השוטים ביום שבת בבצרה כמו שראיתם את השירשור שהיא פתחה כאן... קיצר! היא באה אליי בשישי, וישנה אצלי שישי שבת וראשון חוזרת אז ככה: היא לא יודעת את זה אבל לא נורא- ביום שבת אנחנו נוסעים לירושליים ונחזור הביתה ככה ב-6 נתארגן וניסע לבצרה , אנחנו נוסעים לירושליים כל המשפוחה לפסטיבל או משו שקורה שם ככה שאם מישהו מהאזור של ירושליים אהממממניצןאההמממ רוצים להיפגש אז הכי בכיף!!! ומור!!! תקשיבי- המכוערת (שיר) =) באה אליי ביום שישי ככה אני משערת לקראת הצהריים ואני בטח אגרור אותה לחזרות שלי בסטודיו אז אם בא לך להיפגש אחורי זה- אני ושיר נשמח מאוד! =) קיצר אני הכי אוהבת אתכם ומצטערת שאני פותחת כל פעם הודעה חדשה (לא אוהבת לעשות את זה) אבל זה רק בגלל שאין לי זמן לקרוא את כל מה שאתם רושמים! טוב שיהיה... אוהבת ומתגעגעת הכי! אגב- מי שהיום / מחר בפרישמן תרימו טלפון! אולי אני ולידור נהיה שם! =)
אתם הכי חמודים ואני הכי אוהבת אתכם ואני לא יכולה להינכס לכאן כי פאקינג כל יום יש לי חזרות + עבודה אצל אמא + חברים ודברים אחרים בעולם ואין לי זמן להינכס לכאן!!! >