אוף איתכם!!!

אוף איתכם!!!

אתם הכי חמודים ואני הכי אוהבת אתכם ואני לא יכולה להינכס לכאן כי פאקינג כל יום יש לי חזרות + עבודה אצל אמא + חברים ודברים אחרים בעולם ואין לי זמן להינכס לכאן!!! >:( קיצצצצרר... שיר ואני הולכות להופעה של השוטים ביום שבת בבצרה כמו שראיתם את השירשור שהיא פתחה כאן... קיצר! היא באה אליי בשישי, וישנה אצלי שישי שבת וראשון חוזרת אז ככה: היא לא יודעת את זה אבל לא נורא- ביום שבת אנחנו נוסעים לירושליים ונחזור הביתה ככה ב-6 נתארגן וניסע לבצרה , אנחנו נוסעים לירושליים כל המשפוחה לפסטיבל או משו שקורה שם ככה שאם מישהו מהאזור של ירושליים אהממממניצןאההמממ רוצים להיפגש אז הכי בכיף!!! ומור!!! תקשיבי- המכוערת (שיר) =) באה אליי ביום שישי ככה אני משערת לקראת הצהריים ואני בטח אגרור אותה לחזרות שלי בסטודיו אז אם בא לך להיפגש אחורי זה- אני ושיר נשמח מאוד! =) קיצר אני הכי אוהבת אתכם ומצטערת שאני פותחת כל פעם הודעה חדשה (לא אוהבת לעשות את זה) אבל זה רק בגלל שאין לי זמן לקרוא את כל מה שאתם רושמים! טוב שיהיה... אוהבת ומתגעגעת הכי! אגב- מי שהיום / מחר בפרישמן תרימו טלפון! אולי אני ולידור נהיה שם! =)

DidjiT

New member
אהמ אהמ..

אמאש'ך מכוערת! חח... מה ירושלים? מה חזרות ? טוב נו.. לא נורא... מממ.. מור גרה בראשון?!

sHotZy M

New member
יאפ.... ../images/Emo39.gif

אני גרה בראשל"צ לץ... ואני רואה אותכם ביום שישי!!!!!!!!\ הפלא שלי (ואני לא מפחדת לפרסם אותו בפורום כי אני יודעת שאף אחד\אף אחת מהשוטים\ות החמודים\ות לא יתקשרו אליי ויעשו לי קולות מפחידים בפלאפון....
עזבי... תבליגי...) : שמוליק (כן יש לו שם! יש בעיה??) : 054-6223335
מתע עליך ועל הדרררר!!!! שiצי...

DidjiT

New member
ye!

האם גם אני הושפעתי?!?! מה שמזכיר לי .. איפה אמיר ?!?!? למה הוא כבר לא כתב הרבה זמן? אני מתחילה לדאוג! וסבבה.. שלי 053-488498 ומה זה המספר פרוטקציות הזה שלך?..חחח כמובן כמובן שאני חולה עלייך!

sHotZy M

New member
פחחחח!

חמודע! מתע עלך!!!! זה מספר למונגולואידים.... אני אומרת לך זה משהו מטורף....

sHotZy M

New member
אני מאוד אשמח אהובתי!!!

ואני אפילו אהיה במערב ראשון כי אני ישנה אצל חברה שלי אז יהיה ממש כייף להיפגשששששששששששששש!!!! היא גרה בפרס נובל
YE!!!

sHotZy M

New member
אני מאוד אשמח אהובתי!!!!!! ../images/Emo6.gif

ואני אפילו אהיה במערב ראשון כי אני ישנה אצל חברה שלי אז יהיה ממש כייף להיפגשששששששששששששש!!!! היא גרה בפרס נובל
YE!!!
|נשיקה

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

כל מה שרשמתי נמחק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא לא לא ל!!!!!!!!! זה לא קורה לי!!!!!! ראבקקקקקקקקקקקקקק טוב שיהיה השורה התחתונה זה אם למור יש רכב?! אם כן...סבבה...אם לא אז גם סבבה! =) אני בשקמה! =) ורוני- כםרע עליך קטנקטונת!!הכי התגעגתי! =)

DidjiT

New member
מפגרת!

עושים הקודם.. זה כמו מה שקרה לי אצל עדי ! ושוב אני אומרת... חה חה חה

sHotZy M

New member
חפיף אהובתי!!!

ולא אין לי רכב... אפשר להיפגש באמצע....
אםםם, מה הפלא שלך??? נדבר...... כפרות עלך!

קיצר! ../images/Emo13.gif

בובה אם את בירושלים אז תגידי לי ונשב על איזה כוס.... חחח איזה כוס שבא לך (תלוי בשעה גם...) ברור לך?!?!?! 056395207 ובהצלחה בהצלחה בהצלחה! עוד לא ענית לי מתי ההופעה...?? והייתי היום בפרישמן ואני אהיה גם מחר אז אם תספיקי תכתבי פה ת'טלפון שלך (או מי שיודע) או שתתקשרי אליי כי אני רוצה לראותך יפהפיה!!
פנאןןןןן פנאןןןן

למעלה