אוף איתכם!!!!!!!!!!!!!

Back to you baby

הלוואי שדרכינו היו נפגשות לפני שנים ויכולנו לחלוק חוויות, התרגשויות, משברים ורגעים אחרים גם יחד כי את האחת והמיוחדת שלי!

שיט טעיתי בפורום ../images/Emo4.gif

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח NOT טוב הצחקתי את עצמי! סתמו!

לא רוצה.

זה נראה לך פאקינג מצחיק לקרוא למישהי פותחת? טוף בעצם עזוב... זזתי מפה... אתה הרי מדבר אלי... קצת אפסורדי אבל נניח, אתה הרי במילא לא מבין מהחיים שלך.

נשבע לך אני לא מבין אותך...

ולמה את טוענת שאיני מבין מחיי? ולמה זזת מכאן? רק הגעת! מלא זמן לא נפגשנו!

זה אומר בעצם...

שאתה דיי מעצבן אותי כרגע. ואם היית בטעות אומר למישהו שמכיר אותי שאני פותחת או שרמוטה או מה שזה לא יהיה שהחלטת, הוא היה צוחק עליך שנה... ואתה לא מבין, עובדתית, אני לא מהיום פה...

שנה שלמה?

יא-אללה! ואני דווקא נחשב לטיפוס שכן מבין! ואני איש נחמד! רק צריך להבין אותי

שנייה...

מצד אחד... "הייתי בודק אותם מקרוב" (השרירים של עברי) מצד שני... "בדרך כלל אני מעדיף שזו תהיה אותה אחת" (עם מי חיים מעדיף להתעורר) עוגי מבולבל...

עודי קח כדור ותפוס תנומה!

ניב הוא סטרייט (עד כמה שהוא מכיר את עצמו... והוא מכיר את עצמו די טוב כבר 18 שנה) אבל עברי הוא משהו יוצא דופן... אז לסיכום - ניב מחפש את האחת והיחידה שלו... אבל אם יהיו מתחים בין יניב לעברי אז.... I´ll be there fot him למרות שנראה לי שזה לא יסתדר כי אני קצת קטן עליו! אבל לעומת ניב... עוגי... קצת יותר גדול לא?

מי זה עודי לעזאזל???

ניבניבון הסטרייט, אולי למעשה אתה בי? כי עוגי לא מכיר הרבה סטרייטים שהיו מדברים ככה... וחבל, כי עוגי חשב לשדך לך מישו חמוד. וכן, עוגי קצת יותר גדול, אבל לעוגי יש חבר, והוא לגמרי מאוהב
, אז עם כל הכבוד לעברי... שישאר עם יניב (אלא אם כן ניב מעדיף אחרת). - אה - אם בכל זאת יהיו מתחים, לא יהיה הבדל גדול בשם לפחות

סליחה?

א... אני לא עברי ב... זה בכלל לא כובע שלי! זה כובע שחברה שלי קיבלה בירושה מ... אמממ... סבתא שלה... ג.. נו, לא חשוב, אם היה קיץ גם אותי היית רואה עם גופיה. טוף בעצם לא. ורגע, שאני אבין, אם מה בדיוק אתה מסתובב, קיפוד?

אהההההההההה ../images/Emo6.gif

אז הניחוש שלי היה נכון! הכובע הוא באמת כובע של זקנים (ז"ל) ואת לא עברי? אז מה את שווה? יאללה קישטה קישטה לכי....

בהזדמנות....

תראה, אני לא נמאת איפה שלא רוצים אותי. (במה זה לא נחשב...) ואני לא אמרתי שאני שווה, ואני גם לא בטוחה שהסבתא שלה מתה. מה אתה ישר הורג זקנים מסכנים??!

למעלה