אוף איתכם

אוף איתכם../images/Emo10.gif

אני באמת מבקשת עזרה כמה וכמה פעמים, ואין מצדכם שום עזרה ושום יחס.. רק מיעל...חחחח.. (לפחות אלי) אז אני מבקשת שוב... אני צריכה מונולוג קומי לאודישן.. משהו שיתאים לבת 14-15.. ומשהו שיהייה מצחיק !! ב-ב-ק-ש-ה תעזרו לי הפעם !!.. זה באמת|סרגש| חשוב !! האודישן בקרוב !

הצעה

לכי לספרייה עירונית או משהו כזה. קחי שני ספרים של חנוך לוין עם קטעים קומיים: מה אכפת לציפור (פוליטים), הזונה מאוהיו (בסגנון מחזות השכונה). תסתכלי ותבחרי את מה שאת הכי אוהבת.

הייתי

הייתי (פעמיים).. ואני לא מוצאת משהו טוב.. ב-ב-ק-ש-ה תעזרו לי !!.. זה באמת חשוב לי !

actress

New member
אם זה באמת חשוב לך אז תנסי קטעים

שנוגדים את האופי שלך אפילו שאת לא מוצאת משהו טוב אודישן זה לאו דווקא לעשות משהו שאוהבים אלא משהו שמזהדים איתו ולפעמים נוגד את הדמות שרוצים לשחק וזה מניסיון.

יש מונולוג שנקרא:

"כך הכרתי את בעלי" מתוך "מלכת האמבטיה"- האמת שאני אישית לא אוהבת אותו כל כך אבל ביצעתי אותו באודישן (כי לא הייתה לי ברירה אחרת) וזה יצא מצויין. שווה לנסות. ויש עוד מונולוג שנקרא (אם אני לא טועה) "גברת שוסטר" של חנוך לוין! וזה מונולוג פשוט קוררררעעעעע את לא מבינה הוא כזה מצחיקקקק (כמובן שתלוי איך מבצעים אותו..) שיהיה בהצלחה- ממני, יעל.

אממ...

אקטרס.. שכחתי את השם.. יעל ?!.. אם אני טועה.. סורי.. פשוט הבעיה שלי שאם אני לא מתחברת למשהו אני לא יכולה לעשות אותו טוב ואז זה יוצא לי בצורה לא אמינה.. וליעל (שאני בטוחה שזה השם שלה...חח.. סלבריטי).. איפה אני יכולה לצוא את גברת שוסטר ? באיזה מחזה שלו ? (חנוך לוין)

actress

New member
אויייייייייי גב' שוסטר נמצא בספר הי

הירוק של חנוך לוין עשו את זה אצלנו ענק ענק ענק

normajean

New member
מעולה-אך נדוש

שוסטר זה קטע מעולה אבל..טחון לחלוטין כמו כל שאר חנוך לוין למיניהם..תחדשו לבוחנים:)

normajean

New member
בטח

יש את ליל העשרים של יהודע סובול יש שם הרבה מונולוגים לכל סוגדמות שקל לך להתחבר אליו

מישהו יודע איפה אני יכולה למצוא...

את המונולוג "גברת שוסטר" של חנוך לוין ? מיכל אמרה בספר הירוק.. אבל מפה אני לא מבינה כלום...חחחח.. רובכם פה הכרתם את זה.. אז השאלה הנשאלת שלי אליכם היא..: איפה זה נמצא

actress

New member
או קי טעיתי זה בספר"מה אכפת לציפור"

הלבן בעמ' 229 בקטגוריה של "לנסר את אישתי גם אני יכול" ושרשרתי את הודעתך הנה.

למעלה