אוף איתי

אוף איתי

הייתי כל השבוע בצבא אז לא הלכתי למסיבת עיתונאים.. נראה שהיה לכם ממש כיף שם... בכל מקרה, תהיו גאים בי: יצאתי מהצבא מוקדם בתירוץ שיש לי איזו הפנייה ונסעתי ישר ליובל בנאי ושלומי ברכה.. היתה הופעה מ-ע-ו-ל-ה.. מקווה שיישארו לי כרטיסים לאיחוד, אני מתכננת ללכת בשני ימי חמישי (הכי מסתדר מבחינת הצבא..).. אולי נארגן הליכה פורומית אחת לאחת ההופעות? יהיה כיף לפגוש סופסוף את כולם..

meiravma

New member
אכן הופעה מעולה

ולחשוב שלא היית צריך לשלם על זה כלום... כמעט מביך, לא? אני כל ההופעה נשענתי על הגדר הזאת שמפרידה את הקהל (המשולהב מאוד!!!) מהבמה... וואי, זה היה גדול... כל מי שבא מהפורום עמד לידי, וכולנו צעקנו לו כל הזמן שיעשה את השיר הזה והזה - והוא, סליחה, הם בדרך כלל גם הקשיבו... (שלומי מתחיל לנגן את "כולם אומרים לי תיזהר", ושנייה אחרי אומר "סתם עבדתי עליכם...". בסוף הם עשו את השיר, אל תדאגו). שלומי עשה את "מחמיץ", ויובל (כמעט שלא) עשה שירים מאלבומי הסולו שלו וחבל... אבל היה משינה, וכולם קפצו ורקדו וצרחו את המילים (יובל מפנה מיקרופון לקהל - "וואלה אני לא שומע אתכם...").

shala

New member
בסוף הצלחתי!

כן באמת הייתה הופעה מצויינת!!! אני בכלל חשבתי שאני לא אצליח להגיע אבל בסוף רצתי את כל הדרך לשם ושרתי ברחוב כי שמעו הכל

shala

New member
בסוף הצלחתי!

כן באמת הייתה הופעה מצויינת!!! אני בכלל חשבתי שאני לא אצליח להגיע אבל בסוף רצתי את כל הדרך לשם ושרתי ברחוב כי שמעו הכל

shala

New member
בסוף הצלחתי!

shala

New member
בסוף הצלחתי!

כן באמת הייתה הופעה מצויינת!! אני בכלל חשבתי שאינ לא אצליח להגיע אבל בסוף רצתי את כל הדרך לשם ושרת ברחוב כי שמעו את יובל שר מרחוק..

Vdrums

New member
תל אביבית היית ולא ראינו אותך???

חבלללללללל היינו בשורה הראשונה וצרחנו משינה משינה, חלקנו גם רקד פוגו... בעסה שלא נפגשנו...

רק אתמול בהופעה הבנתי

כמה באמת התגעגעתי להופעות של יובל בנאי.. שמזמן לא הייתי באחת.. AWWWWWW לבאה אני באה אפילו לבדי!

למעלה