אוף!!! איפה החיים איפה?!

DeadByDawn

New member
אוף!!! איפה החיים איפה?!

תגידו מה אין דבר כזה יותר עבודות שלא עובדים בהם בשבת?????!?!!? מה נסגר בארץ הזאת?!?! אני רוצה גם קצת חופש,לא רוצה למות בשביל לעבוד וגם לקבל מינימום. אני סטודנט שלומד כולה יומיים-ואפילו יום אחד בשבוע בערב...מחפש עבודה שלא כוללת עבודה בשבת,יש דבר כזה??????

אכן זו בעיה

גם אני לא מעוניין לעבוד ביום שבת. לא כי אני דתי, אלא מכיוון שאני חושב שיום שבת צריך להיות מיועד למנוחה. (בטח חברי פורום שינוי שאני עדיין כותב בו, מסתכלים על זאת בזילזול). אני כן הולך למקומות בילוי בשבת אבל לא עורך קניות בשבת ולא מתקשר לשירות לקוחות של חברות ביום שבת. הצעתי לך: אם אתה נמצא בראיון עבודה או בחברת כח אדם ששם מציעים לך עבודה בשבת, תבוא מראש חבוש בכיפה, אולי ינסו להתחשב בך כיוון שזה נובע מטעמים דתיים ולא "פינוקיים" כהגדרתם. שמחתי לעזור לך

silver bird

New member
זה עניין של ביקוש והיצע

יש הרבה ביקוש לעבודה ומעט מאוד היצע, לכן אלא שאחראים על איוש משרה יכולים להרשות לעצמם להציע תנאים גרועים, כי אנחנו מחפשי העבודה אנחנו בני אל-מוות, יוצאים מהראיון עבודה בטריקת דלת לא נורא, יבוא אחר שמוכן לעבוד ביום שבת בפחות ממינימום. דרך אגב שבת זה גם חוק סוציאלי אם אני לא טועה אם ממש רוצים להרחיק לכת אפשר לתבוע מעסיק שהבטיח לך עבודה רק בתנאי שתעבוד בשבת.

pazro

New member
אי אפשר לחייב אותך לעבוד ביום שבת

מקום עבודה שמפטר אותך או לא מוכן לקבל אותך לעבודה בגלל סרוב לעבוד ביום שבת עובר על החוק.

מעניין את התחת של מישהו...

כשבלשכת עבודה אני רואה הצעת עבודה דרושה מוקדנית ואני אומר לפקידה שזו אפליה על רקע מיני ושאולי תפנה אותי לעבודה הזו, היא אמרה לי שזה מיותר כי ממילא ידחו אותי כי אני לא אישה

hoolon

New member
וואלה מסכן...

קודם כל תגיד תודה שאתה סטודנט

למעלה