אוף, איפה אתם?

hillly377

New member
אוף, איפה אתם?../images/Emo93.gif

אני ברגילה, וכאילו דווקא אף אחד לא פה... אני כותבת ואף אחד לא מגיב... לאן נעלמתם?

chany

New member
אני דווקא פה אבל אין לי מה ליכתוב

לך את מתקיפה אותי תמיד. הערב אני לבד אדרוש באוסישקין, לא כל כך אוהבת כדורסל. האם את גם כמו ידידך אלון מכנה אותי צפרעד?

hillly377

New member
בכלל לא ידעתי שאילנית זה צפרדע...

תמיד נחמד ללמוד דברים חדשים... אבל לא הבנתי עדיין את הקטע עם החני והאילנית... איך קוראים לך באמת ולמה שתי שמות... הכל פה מאוד מבלבל...

chany

New member
הילניקה,

יש חנה שהיא אילנית ויש אילנית שהיא חני חני זה סתם כינוי שלי, מכיוון שגם כתבתי בפורום האירוויזיון אז חנה היא הזמרת אילנית שכולם מכירים אז יש חנה שהיא אילנית ויש אילנית (שזו אני) שהיא חני. ברור?

hillly377

New member
ממש לא ברור...../images/Emo4.gif

כשמדברים אליי לאט אני מבינה מהר... מה השם האמיתי שלך? מה כינוי? קוראים לך באמת אילנית וחני זה בגלל שכתבת בפורום אירווזיון??

chany

New member
כן הילינקה אני אילנית.זה השם

האמיתי. ולזמרת אילנית קוראים חנה.אילנית הוא שמה המיקצועי. הכינוי שלי היה חני. מה קורה איתך? את באמת זקוקה לרגילה. ערב נעים.ולילה טוב. אילנית.

Adar Morag

New member
חזרתי מאוסישקין

היה ערב טוב של כדורסל. כשכבר נגמר המתח עברנו לקלל כל אחד שיש לו קצת צהוב בנשמה וזה היה נפלא. חברים, אין כמו אוסישקין אני מזמין את כולם.

chany

New member
כפי שכבר הבטחתי לך אדרוש אני אבוא

פעם הבאה.אנסה לאהוב.אין כמו הפועל.

רגילה!!!!

לדעתי רגילה זו אחת ההמצאות הטובות ביותר. אם הייתי יכול, הייתי מעניק פרס נובל למי שהמציא את זה. לא זוכר מתי הייתי שמח כמו בפעמים שיצאתי לרגילה. שבוע שלם של חופש. דבר נהדר.

hillly377

New member
זה שהמציא את הרגילה, המיוחדת, חפש"ש

והכי הכי חשוב החופש הגדול! אין כמו החופש הגדול! בעצם החפש"ש נלחמת פה חזק מכיוון שזו חופשה קטנה בדרך לחופשה ענקית!

למעלה