אוף אין מה לראות

eladussss

New member
אוף אין מה לראות

הסדרות שאני צופה בהם הם: LOST PRISON BREAK SUPERNATURAL HEROES THE 4400 Jericho DAY BREAK נשארה היחידה שלא בפגרה ובוטלה!! מישהו יכול להמליץ לי על סידרה??

TheLost

New member
כמו שאמרו, סמולוויל

וגם "זהות בדויה" - שאפילו אפשר לאט לאט כי אין קצב להדביק. הסדרה נגמרה.

HOT4Umichael

New member
windfall

סידרה מעולההההה..מרגשת עד דמעות..באמת.. מומלצת בחום- למרות שהיו שמועות שלא תהיה עונה2 מה שמבאס נורא... בכל אופן מומלץ.. :):) נטלי

noyil

New member
כמו דור, אני ממליץ על TORCHWOOD

לעומת רוב הסדרות שאתם מכירים, זאת סדרה בריטית ואין לה פגרות (רק בין עונות). הסדרה מספרת על יחידה חשאית שלא שייכת למשטרה או לממשלה, יחידה עצמאית, שכל מה שהיא עושה זה לחפש תופעות על טבעיות/חייזריות, לחקור אותן ולאסוף חפצים שהגיעו לכדור הארץ בבסיס הסודי שלהם מתחת לאדמה. לפי התיאור שלי זאת סדרת מד"ב, אבל ברוב הסדרה לא מתעסקים ב"בואו נשמיד כוכבים עם האקדח שמצאנו אתמול ונעשה אפקטים מרהיבים!".. למשל, בפרק הראשון הם מנסים למצוא רוצח שאיכשהו הם מצאו מידע שהוא משתמש בכלי רצח חייזרי, ואני לא אספר מי הרוצח בשביל לא להרוס למי שירצה לצפות בזה:$ כבר יש 10 פרקים בעונה הראשונה, הסדרה משודרת בBBC3 בכל יום ראשון בערב. ואני ממליץ גם על סמולוויל שכולם מכירים ועל זהות בדויה <O> שראיתי שם כל פרק בערך 5 פעמים וזה עדיין מהנה (לפי דעתי, זהות בדויה היא הסדרה הכי טובה ששודרה בעשור האחרון).

Angelus

New member
סמולוויל.../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

למרות העונה ה-6 העגומה, אחת הסדרות היותר טובות על המסך. וזהות בדויה? אני עדיין תקוע ב-507.
רוצה להמשיך, אבל כבר שכחתי חצי מסטוריליין.

noyil

New member
לא נשאר לך הרבה

אני מציע שתמשיך עד הסוף ואז תראה הכל מחדש

Tankard

New member
העונה השישית לא כזאת רעה

נכון שהיא קצת פחות ברמה משאר העונות אבל עדיין היא טובה..

Angelus

New member
המפ, ../images/Emo58.gif עונה 6 לסמולוויל

אני מניח שיש את הסיפורים הטובים, אבל היא לוקה בחסר = לאנה עוד חיה.
לוייס ליין והגרין ארו זה הדבר היחיד שמעניין בעונה.

Tankard

New member
../images/Emo58.gif סמולוויל עונה 6

לויס ואוליבר בסדר כזה , לאנה ולקס נחמד + , כל היצורים מאיזור הפאנטום אחלה

raviv01

New member
המלצות שלי:

איש משפחה - Family Guy שמי ארל - My Name Is Earl איך פגשתי את אמא - How I Met Your Mother סמולוויל - Smallville תא רדום - Sleeper Cell אממ.. ויש גם אופציה של הורדת סרטים ..

למעלה