אוף איך שאני מחכה לה!!!

אפרסקה

New member
אוף איך שאני מחכה לה!!! ../images/Emo58.gif

כן, לפעמים גם זה קורה, ופשוט מחכים למכשפה... אני כבר מטפסת על הקירות! אני יודעת שאין הריון, הרי פיספסנו ביוץ (שלא ברור אם היה כי הגוף לא ממש הגיב) ולכן פספסנו הזרעה. ועכשיו אני אמורה להתחיל להזריק ונעשה הזרעה. הכל חדש והכל בפעם הראשונה. ואני יודעת שזה לא נורא ואני אתגבר על המחט ועל הפחד... אבל המתח הזה, אוי המתח...
אני חושבת שחוסר הידיעה יותר גרועה מהדבר עצמו. כבר ארבעה ימים אני מרגישה את הגברת בפתח הדלת, אבל היא עוד לא הגיעה ואני כבר רוצה שתבוא, ולהזריק כבר, ולהתגבר על הפחד...והעיקר להרגיש שאני עושה כבר משהו! נו????? איך אומרים? "לפעמים היא מכשפה, ועכשיו היא פייה טובה..."

einav8

New member
אפרסקה

הייתי במצב כמו שלך החודש של פספוס הזרעה, וניסיון טבעי..שנכשל. אני כל כך מבינה ומזדהה. אני מקווה שהיא תגיע מהר (או אולי יש בכל זאת סיכויון?), המון המון הצלחה בחודש הקרוב.

ליזט2

New member
../images/Emo6.gif אפרסקה את מתוקה אמיתית!!!

אף פעם לא עשיתי את זה קשה קשה קשה אבל ..... מאחלת לך שהמכשפה תגיע מהר

נרי כ

New member
ובצדק. ההזרקות הרבה יותר כואבות לפנ

לפני שהן מתחילות באמת. אני מחטופובית רצינית, ועוד מהכדורים חששתי מעניין הזריקות, ובאמת חיכיתי כבר שהוא יגיע, כדי להתמודד עם זה ולעבור את זה. ובסוף זה ממש היה בסדר. לא תענוג מומלץ, אבל בהחלט משהו שאפשר להתמודד איתו. כמעט פחות מזיק מהפורמולות המגעילות שאני שותה בשביל לחזק את הרחם בסינית. ובאמת הימים האלה שמרגישים מחזור מתקרב הם הכי מבאסים (כי בכל זאת מקווים שאולי בכל זאת זה משהו אחר). אבל ככל הנראה, היא תבוא, ושלושה ימים אחר כך תלמדי את כל עניין ההזרקות, ויש לקוות שזה באמת יעלה את הסיכויים כמובטח ותוכלי להמתין לסימנים אחרים (דופק תקין, למשל).

אפרסקה

New member
תודה יקירות. ובאותה ההזדמנות: יוגה?

מישהי כאן עושה יוגה? או להבדיל, רפלקסולוגיה? כבר העלתי כאן בעבר את הנושא של רפואה משלימה וכל מיני נספחים כמו יוגה ודומיהם. אני מאוד מאוד רוצה להתחיל משהו כזה, לאו בקטע של פוריות (למרות שאני יודעת שרפלקסולוגיה אמור להיות טוב לשחלות פוליציסטיות) אלא בקטע של רגיעה. לנשום עמוק, לחשוב חיובי וכאלה... אז מה אתן אומרות? אני לא יכולה את שניהן, פשוט אין לי זמן. קצת מתלבטת בקול רם ואשמח לשמוע מה דעתכן... נשיקות, אפרסקה במתח

אפרסקה

New member
אגב, באיזה יום התחילים את הזריקות?

אמרתן משהו על היום השלישי אבל לי הרופא אמר לבוא אליו בין היום הראשון לרביעי למחזור אז אני מניחה שזה לא יהיה ביום השלישי... נשמע לכן הגיוני?

d2b2

New member
הי אפרסקה מה נשמע ? משכנתך למפגש

את הזריקות מתחילים בד"כ בין היום השני לחמישי של הדימום , זה באמת נופל בד"כ על היום ה-3 או הרביעי , כך שברגע שהמכשפה סוף סוף תגיע תעדכני את הרופא שלך והוא כבר ינחה אותך בכל מקרה זכרי שאנחנו פה לכל שאלה והנחייה והרגעה בנושא הזריקות ומאחלת שהמכשפה כבר תגיע ויתחיל מחזור חדש ואחרון !!!

sab sab

New member
כל כך מתסכל....../images/Emo123.gif ,אבל למה שלא

תקחי "ארגסט" ?? ב-ה-צ-ל-ח-ה!

אפרסקה

New member
מנסה להמנע מארגסט כי גם בחודש שעבר

זה היה מחזור ארוך, של 36 יום. היום אני ביום ה-35 אז אני מנסה שזה יבוא טבעי.

bapi

New member
אני חושבת שכולן עוברות את זה ../images/Emo4.gif

פתאום המכשפה הופכת להיות מבוקשת עד כדי נרדפת
למזלי אני לא הייתי צריכה לחפש אותה יותר מידי לחצתי על אזור בקרסול שיעליק 27 לימדה אותנו במפגש הקודם ונראה לי שזה באמת זירז את העיניינים
ומכאן לשאלתך בנושא האלטרנטיבי
אני הייתי הולכת על רפלקסולוגיה סתם נראה לי יותר נחמד וגם אפקטיבי ביותר בעינייני פוריות. בכל מקרה מקוה שהאבדה
תמצא במהרה כדי שתוכלי כבר להסתער על הטיפול
במלוא המרץ ובלי יותר מידי חששות

ellieg

New member
אני גם כן פקעת עצבים

לפני ה
. בערך 10 ימים אחרי כל הזרעה כל פיפס שהגוף עושה אני מנסה לפרש. ההרגשה שאני יודעת שהיא מגיעה אבל עוד לא הורגת אותי. בהצלחה

פיצקית

New member
מאחלת לך שהיא כבר תגיע

כנראה שהמתח והלחץ עושים את שלהם... בקשר לזריקות, מניסיון, זה יותר קל ממה שזה נשמע וזה בהחלט יכול לקדם אותך למטרה. בהצלחה!

נועם@בת

New member
יאללה, שתבוא כבר

פתאום היא משחקת אותה פרימדונה המכשפה הזאת. בדרך כלל מגיעה בלי שיזמינו אותה, ועכשיו היא מחכה לעשות כניסה ה#%$#$%. מתחילים להזריק ביום השלישי עד החמישי, תנסי להגיע לרופא ביום הראשון או השניככה תהיי רגועה ולא תחששי שאת מפספסת משהו. יוגה- לא ממש נראה לי רלוונטי. יוגה הם תרגילים להגמשת בגוף. במקור נועדו לאפשר ליוגיסטים לבצע מדיטציות במשך שעות ארוכות מבלי להתאבן. היוגה אולי מביאה שלווה ומאזנת את הגוף מבחינה פיסית, אבל לא נראה לי רלוונטי לענייננו. תדחי את זה להריון
. רפלקסולוגיה לעומת זה יכולה להיות מאוד אפקטיבית לפתרון בעיות ביוץ, אנדומטריוזיס, רירית ושאר בעיות רחם. חשוב לפנות למומחה, רצוי למי שכבר עבד עם מטופלות פריון. בהצלחה נועם

אפרסקה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif OK אז צריכה המלצה לרפלקסולוג

אם כבר רפלקסולוגיה ועם מישהו שמתמחה בפוריות, אז אני צריכה המלצה: מישהו שעובד עם קופ"ח כללית (דרך "כללית רפואה משלימה) כי אין לי כסף לפרטי. ומישהו באיזור המרכז- שרון. יש לי גישה נוחה למרפאה רפואה משלימה בהרצליה, זאת בשער העיר שיש בה גם מרפאת שיניים. יש אולי שם מישהו מומלץ? מישהי מכירה? ואם לא אז מה עם רעננה, כפר סבא, נתניה?

ליזט2

New member
אפרסקה היי בובה מה ענינים?

יש לי רפלקסולוג מעולה לדברי חברתי הטובה הוא מכפר סבא ... ואני נורא נלהבת לגשת עליו מעונינת?

babywishing

New member
../images/Emo124.gif מכשפההה.....

אפרסקונת, את בטוחה שקראת לה? ניסית לתפוס אותה בטלפון, במייל, בבית? נו שתבוא כבר החוצפנית דווקא כשצריכים אותה היא לא מגיעה אולי תבטיחי לה שתבוא עכשיו מהר ואח"כ תתני לה חופש ממך ל-9 חודשים ארוכים
מחכה יחד איתך שתבוא כדי להכתיר אותך
כאמיצת הפורום בהזרקות.

למעלה