אוף איך עיצבנו אותי

• פותח הנושא a25
  • פורסם בתאריך

a25

New member
אוף איך עיצבנו אותי

עכשו אני יושבת לי שמחה וטובת לב באיזה פורום, ומישהו נכנס ושואל שאלה לגטימית, ומייד איזה שתי בחורות התחילו לתת לו איבחון פסיכולוגי מעמיק, והגיד לו איזה בעיות קשות יש לו. שאלה תמימה.... בלי שום דבר מאחוריה, וכשאמרתי להן שזה קצת מוזר לאבחן בחור משאלה, מייד הפכתי להיות לילדה קטנה שלא מבינה דבר וחצי דבר בנפש האדם, שלא לדבר על מחלות נפשיות. אני אוכלת אותן לארוחת בוקר!! סליחה. פשוט הן כל כך הרגיזו אותי, אבל אני לא אתחיל לריב איתן, אז באתי להוציא את זה במקום אחר (זה במסגרת הנסיונות שלי לשלוט על הפה שלי ועל המזג)...

zivadina

New member
כל הכבוד על החינוך העצמי.

גם לי יש את ההתמודדות הזאת, וזה לא תמיד מצליח לי, בעיקר לא עם הילדים שלי.... ואם את בחורה אמיצה מספיק, תגידי להן שלך בעצמך יש הפרעת קשב, ולכן את יודעת מה זה. מנסיוני, ההדיוטות הם אלה שדופקים לנו את ההתקדמות. עד היום אני מצטערת ששמעתי לכל אלה שהזהירו אותי מן הריטלין, ולכן לקח לנו שנה שלמה להבין מה המינון המתאים לבן שלי. אז, לשמוע רק למומחים עם תעודות, ולנסות להגיד בריש גלי שיש לי הפרעת קשב ורכוז כדי שאנשים יבינו כמה זה נפוץ באוכלוסיה. כמובן שלא מומלץ לספר אם זה יפגע לך במשהו!

אי אפשר לחנך את העולם ../images/Emo13.gif

אפילו שלפעמים אנחנו מאוד רוצים, אני בטוחה שהבחור החביב שלו נעשה הניתוח ("המעמיק") ידע לבחור בין הדעות שהוצגו.

למעלה