אוף... איזה תסכול!!!

• פותח הנושא Jsap
  • פורסם בתאריך

Jsap

New member
אוף... איזה תסכול!!!

נמאס לי כבר, אני לא יודע מה לעשות בנידון. כפי שכבר ציינתי בעבר - אני א-מיני אבל נמשך רגשית לגברים. נרשמתי לבערך כל אתר היכרויות שיכלתי לחשוב עליו, וכל פעם אותו סיפור. אני יכול למצוא את האנשים שהכי מתאימים לי מכל הבחינות, ותמיד העניין של הסקס מפיל את זה. אני לא יודע מה לעשות! נמאס לי להיות לבד אבל אם חשבתם שקשה למצוא אנשים א-מיניים עם משיכה סטרייטית - נסו לחפש מישהו ש-עזבו א-מיני, נגדיל קטגוריה- מוכן לווותר על סקס במערכת יחסים. נרשמתי לאייסבוק, יש שם בדיוק שני אנשים מהאיזור. אחד מבוגר ממני בעשר שנים, והשני אמר לי לפני כמה חודשים שאין לו ממש זמן לדבר ומאז לא שמעתי ממנו. נרשמתי לעוד אתר של א-מיניים אבל לא היו בו גולשים מישראל, לפחות לא גברים שנמשכים לגברים. נרשמתי לאטרף, ולמרות שזה אתר שמזוהה עם סטוצים, דווקא שם נחלה לי הכי הרבה הצלחה - אנשים שהתייאשו מהאווירה הרוויה מינית של האתר וחיפשו משהו אמיתי יותר. אפילו יצא לי דייט אחד מכל העסק. אבל הכמה אנשים שם או שהיו מבוגרים מדי בשבילי, או שלא התאימו לי מבחינת אופי, או ש...מה לעשות, כן חיפשו בסופו של דבר מערכת יחסים עם סקס. שמתי כאן הודעה בלוח, ההודעה היחידה שקיבלתי מאז היתה ממישהי שקראה את ההודעה שלי לא נכון. נרשמתי עכשיו לאוקייקיופיד... אני שם רק יומיים, אמנם, ולמצוא אנשים שיש לי הרבה במשותף איתם זה קל באופן מפתיע - אבל כל אחד שאני מתחיל לדבר איתו - הכל נופל על עניין הסקס. אני משתגע פה! אני אצטרך לחכות לגילאים שבהם הדחף המיני יורד ביולוגית לפני שיהיה לי חבר?!

לא נראה לי שיש לך למה לחכות אצל גברים

בעניין ירידת הדחף המיני... עם סבא בן 80 אונס את הנכדה שלו - כנראה שזה לא עובר להם לעולם.. נשמע אכן מסתכל וקשה ואני מקווה שנצליח להעלות את המודעות לנושא יותר וכך נוכל להגיע לעוד בני זוג פוטנציאלים. תחשוב על זה, גם אם אנחנו רק 1% מהאוכלוסיה, אפילו כאן בארץ זה כמה מאות אלפי אנשים!! להערכתי אנחנו יותר מ-1% מה שמגדיל את זה יותר - אז איפה כולם?? פשוט לא יודעים שזה קיים! זו אחת הסיבות הגדולות להגביר את המודעות לנושא. היתה לי גם שיחה אתמול עם הנהלת תפוז לגבי פרסום הפורום בפוסטרים וכו'. יש עכשיו 'רוח גבית' טובה מהפורום. הם אמרו שהם בדר"כ לא עושים פרסומים לפורומים קטנים, אבל במקרה שלנו הם מבינים את החשיבות של החשיפה ומרגישים את העליה בפורום אחרי כל חשיפה - כך שיש עם מי לדבר. כרגע מה שיש להם להציע זה גלויות שכתוב עליהן משני הצדדים ויש אפשרות לצבע! אז עכשיו צריך כמה שיותר מהר לתכנן גלויה כזו ולהציג להם תוכנית של איפה נחלק ואיך נפרסם וכו'. אמרתי לה שזה נשמע לי הכי מתאים לחלוקה באיזורים של תיכונים. זה יכול להביא אנשים גם לך
אז כל מי שאיכפת לו ורוצה לקדם את הנושא, צריך להמשיך עם התוכניות של מה לכתוב ואיפה לפרסם ולהתחיל לממש! אני גם אמורה בקרוב לקבל את הכתובת לשטח האחסון שהקצו לנו (כבר מזמן) ומה שחסר כרגע זה מישהו שיכול להרים אתר הכרויות. עד אז נשתמש בשרותיו של 'דרוש שם' כדי להקים אתר מידע פשוט.

snoopytush

New member
רגע לא הבנתי אם תפוז הסכימו לפרסם

חמה צריך לחלק גלויות? ומה הקשר של גלויות לתפוז? תפוז זה אתר אינטרנט מספיק שהם יפרסמו פרסומת עם קישור לאתר במספר מקומות כדי להביא אנשים.

Berethor

New member
כן שלא ישלה את עצמו ../images/Emo45.gif

תקוות שב רק מביאות ליותר תסכול. יש המון גברים שנשארים מיניים גם בגילאים מאוד מבוגרים, אוליי זה קשור לעובדה שגברים יכולים 'להביא' ילדים גם בגיל מאוחר, או לעובדה שהם משתמשים בכל מיני ויאגרות, אבל העובדה נשארת אחת. חוץ מזה אם אדם הופך לפחות מיני רק בגלל הגיל, זה לא כל כך מעיד משהו טוב גם על מצבו הכללי, זאת אומרת שלרוב זה נובע כחלק מכל הבעיות הפיזיות והחולשות שבאות עם הזיקנה, וזה אומר שהזיקנה היכתה חזק באותו אדם. יש גם כמובן אנשים שרק הופכים למתונים יותר, או בגלל הנסיון הם כבר לא כזה מתרגשים מזה, אבל לרוב הם לא יוותרו על זה לחלוטין.

snoopytush

New member
אני רוצה לחדד את דברייך על סעיף ה-1%

לדעתי אנחנו יותר ואסביר מדוע. בוגארט כתב בסעיף לא נמשכים לאף אחד מהמינים אבל הוא לא כלל למשל נמשכים בצורה נמוכה אבל לא מספיקה בשביל לרצות לקיים סקס. אז אני למשל כן נמשכת מינית לגברים לדעתי אבל ברמה מאוד נמוכה אז אני לא הייתי נכללת ב=1% שלו.

Berethor

New member
אם זה מנחם אותך

מרבית הנשים הא-מיניות הסטרייטיות נמצאות פחות או יותר באותה בעיה כמוך. מה לעשות שאתה נמשך למין הכי מיני? ברור שהיה קשה יותר למצוא גבר א-מיני, או א-אפור, או אפילו גבר מיני עם מיניות מתונה. קשה לך למצוא כי אתה מחפש קבוצה בתוך קבוצה, זאת אומרת גם ככה למצוא גברים א-מיניים זה לא קל, אבל למצוא גם בתוך הגברים הא-מיניים רק את אלו שנמשכים לבני מינם, זה קשה שבעתיים. כך גם בחשבון שסביר להניח שהרבה מגברים א-מיניים הומוסקסואלים, אוליי החליטו להיות בזוגיות סטרייטית, כי א' הם במלא לא נמשכים לאף אחד מהמינים מינית, וב' אוליי הם יודעים מה מצפה להם אם הם יהיו בקשר זוגי עם גבר מיני. חוץ מזה שבקהילה הגאה המיניות היא אילו יותר מוחצנת וספונטנית מאשר אצל הסטרייטים. מה שאת צריך זה פשוט להוריד ציפיות, ולהיות מסוגל גם לחיות לבד או/ו בחברת אנשים קרובים שהם לא בני זוג שלך. חוץ מזה בדיוק כמו שיוסר התאמה מבחינת גיל ואופי הם סיבה מספיק טובה בשבילך לא להיות בזוגיות עם מישהו, כך גם חוסר התאמה מינית או/ו רומנטית אמורים להיות סיבה מספיק טובה לא להיות בזוגיות עם מישהו. אלו דברים שהם במרכז הזוגיות, ואם אין התאמה שם זה מתכון לצרות. לכן תפסיק לבוא בגישה של "מתאימים לי מכל הבחינות חוץ מזה", אין חוץ מזה, אלו דברים מרכזיים בקשר זוגי.

snoopytush

New member
ואל תשכח את כל הגברים האמיניים בארון../images/Emo4.gif

אבל לפעמים מוצאים. אז אל תתיאש בסוף זה יבוא. כבר היה לנו מקרה שאחד מצא במקרה בחור באתר היכרויות רגיל והוא הסכים לא לשכב איתו

אגב, היו כאן בפורום יותר מגבר הומו א-מיני אחד

אבל אף אחד מהם לא נשאר. אז זה גם תלוי בנוכחות שלכם בפורום.

למעלה