אוף איזה פספוס!

אוף איזה פספוס!

קודם כל, הבנתי שהבחור שהייתי דלוקה עליו עד לא מזמן ממש לא מעוניין, ובנוסף בשיחת טלפון האחרונה שלנו הוא לא היה נחמד במיוחד, אולי סתם תפסתי אותו במצברוח טוב... אניוואי החלטתי לרדת מזה. היום לפני שעליתי לאוטובוס ראיתי בחור ממש חמודדד :) בלונדיני עם עיניים כחולות ושיער ארוך (ראסטות), לובש חולצה של הדרכה ואלף תיקים לידו. לטשתי בו עיניים חצי שעה וכל הזמן חשבתי אם לדבר איתו או לא... והיינו באותו הרציף, אז שאלתי אותו אם הוא נוסע גם ליישוב שלי ומתי האוטובוס בא ומשם התגלגלה שיחה. הוא אפילו התיישב לידי וכל הנסיעה דיברנו... אבל בסוף ירדתי בתחנה שלי והוא בכלל לא ביקש מספר :( אחי טוען שאני הייתי צריכה להיות "קולית" ולבקש או לעשות את זה באיזושהי דרך מתחכמת... עכשיו אני לא יודעת אם אני אי פעם אראה אותו והוא כזה מקסים! הוא רק בן 19 (שנה וחצי מתחתיי) אבל הוא כבר מדריך בצופים (שנת שירות) וגם מדריך באיזה הוסטל ועושה מלא דברים מעניינים, והוא נשמע ממש בוגר. חשבתי לנסות אולי "במקרה" לעבור באיזור של הצופים ביום שני, כי אני יודעת שזה היום שהוא מעביר להם פעילויות, מה אתם אומרים?

רעיון נחמד../images/Emo13.gif

ואם זה היישוב שלך והוא מתארח שם, תכתבי לו את מספר הטלפון שלך ותגידי לו שזה למקרה שהוא ירצה לשנות קצת אווירה
.

תגובה

נסי, אין לך מה להפסיד. אם הקשר חשוב לך, כדאי שתנסי להגשימו. קשה לדבר עם זרים, אבל להתחיל בשיחה על האוטובוס זה רעיון הגיוני.

למעלה