אוף!! איזה עצבים!!

ellapr41

New member
אוף!! איזה עצבים!!

כנראה שיפתחו את הקורס בנלס עוד מעט, אבל הוא יוצא לי על הטיסה לארצות הברית ויצא לי להפסיד בערך3 שיעורים מתוכו,אז הם לא יתנו לי לעשות את הקורס..../images/Emo10.gif איזה באסה!! אני מחכה לקורס מינואר ועד שסוף סוף פותחים אני לא יכוה להיות בו../images/Emo4.gif אוף!!!!!!!!!!!! עכשיו אני אצטרך לחכות עוד שנה ../images/Emo7.gif

MorraniChan

New member
אז תלכי לג'פטו

אולי הם פותחים בתאריכים אחרים אל תדאגי, יהיה בסדר^^ את תעברי קורס באיזהשהוא שלב

mikeys barking

New member
יש לי רעיון ^^

את תישארי בארץ, ואני אטוס במקומך D: סתם, נו. זה רק כדי להגיד לך שאת בכלל לא צריכה להתבאס! טוסי לארה"ב, יפתחו אח"כ עוד קורס ותלכי אליו. ושרק כאלו בעיות יהיו לך בחיים! ^___^

mikeys barking

New member
רק חבל שאתה לא "גם" טס כי אני ממש לא ^^

שרשר נכון ../images/Emo3.gif טסתי לפני שנה לארה"ב ככה שאני יכולה להמשיך לחלום לטוב לאנשיהו (אפילו לסוריה, כן? XP) בזמן הקרוב..

nimix

New member
ככה בסדר?

מכיוון שהשרשור לא גדול חשבתי שזה ייראה יותר יפה ככה.. לא קריטי..

Hawkgirl

New member
בעעעע.. לא נורא X:

הכל קורה לטובה ^^ תחשבי על זה ככה, לא רק שתרוויחי את הטיול שלך לארה"ב, את גם תרוויחי את הקורס בעתיד. אולי יפתח אפילו קורס נוסף ולא אחרי שנה X: אז אל תדאגי ^^" וקסו עם המשחב הבאקה הזה, כל הזמן נפתחים אתרים מעצמם #&%$#&%$ למחשב הזה יש רצונות משל עצמו #&%$

מאיוש33

New member
לא נורא ../images/Emo24.gif

את לפחות טסה לאנשהו! ולפחות זה לארצות הברית שזה המקום הכי שווה עלי אדמות! לא כמוני...שלא רק שאני לא יעשה את הקורס השנה, אני גם לא טסה לשום מקום....../images/Emo7.gif וואוו כמה שרשורים פתחו פה מאתמול ! אני לא עומדת בקצב ../images/Emo178.gif

למעלה