זה דיסקו! יש השפעות כאלה של שנות השמונים (עם סינטיסייזרים וכאלה). לי זה מאוד מזכיר את "ג'סיקה", גם בגלל שזה קצת אובר-אלקטרוני וגם כי הקול של זאב נשמע משועשע כזה. זה שיר כיף למרות שלדעתי הוא קצת עצוב מבחינת המילים.
המילים מאד נוגעות ללב, עצב סתמי, שמזכיר לי את חנוך לוין.. קצת גרוטסקי כזה הלחן לצערי-פופי מתקתק, מה שאינני אוהבת הקול של זאב, נשמע כאילו הוא בוכה! זה עושה את זה ליותר נוגע ללב
שיר פשוט מקסים. אהבתי את הרעיון שהוא מתחיל כמו שיר שקט ומתפתח.(מזכיר את הביצוע במופע האקוסטי לציפור מדבר...) מילים נוגעות ללב שמושרות בצורה אמינה להפליא על ידי זאב. לחן כובש והפקה כמו שרק אתניקס יודעים להרים. כל הכבוד! בהתחלה דאגתי שאתניקס יהיו נגועים במחלה המתפשטת ברדיו של שירים שקטים... שימו לב שכל השירים לאחרונה רגועים ושקטים. אבל אתניקס הם אתניקס, לא מתחשבים במה שהולך... הפער בין המילים העצובות ללחן הקיצבי גורם לשיר להיות מיוחד ושוב מזכיר קצת את ציפור מדבר,שגם שם יש תחושה של שיר שלכאורה צריך להיות שקט אבל הוא קיצבי. מאוד מתוחכם ובכלל לא מתקתק בעיקר הגיטרות שמנסרות בסוף. והסיום שחוזר למלודיה השקטה כמו בהתחלה..מרגש... להיט או לא אין לי מושג(אמריקה נחשב ללהיט?) אבל אחלה שיר.
שיר לדעתי ממש נחמד , כמו שאמרו פופ דנס וכל הדברים הטובים אני הצלחתי להקליט את השיר בצורה ירודה לכן אני ישים אותו באתר וכמובן לא במלואו אז תהנו www.ethnix.150m.com