אוף איזה לילה

נירית1

New member
אוף איזה לילה../images/Emo7.gif

אופירי שלי כבר יומיים עם חום שעולה ויורד, הלילה כבר לא היה חום. באמצע הלילה היא התעוררה בצרחות לקחתי הרגעתי אותה התחלתי להניק ושוב צרחות נוראיות כאלו שעוד לא שמעתי ממנה והיא ממש הרחיקה את הראש שלה מהציצי
כשראיתי שאצלי היא לא נרגעת לקח אותה בעלי לסיבוב בחוץ חזר אתה רגוע והפעם היא הסכימה לינוק ונרדמה עד הבוקר,מזל שהתאומה שלה לא התעוררה מהחגיגה. יש לנו תור לרופא היום אבל אולי למישהי יש רעיון מה זה יכול להיות? (אופיר בת חמישה וחצי חודשים)

ode

New member
נשמע כמו שיניים

אבל בכל זאת כדאי ללכת לרופא לבדיקה.

zimes

New member
לא יודעת, אבל גם לנו היו לילות כאלה

סיבות נפוצות: - בטן (גזים או למחרת יוצא קקי מוזר). - (בעיקר הדס) נרגעת כשמורידים בגדים או חיתול. - נרגעת אחרי פיפי - אולי צורב - אולי כי לא ניקינו טוב מקקי.

אפרת_ח

New member
מותר לתת אקמולי גם לכאבים ללא חום

באותו מינון: חצי מ"ל לכל ק"ג משקל הילד. רעיונות - שהרופא יתאמץ לחשוב

החום, כשיש, ממש גבוה?../images/Emo7.gif

לי, כשהייתי תינוקת, היה סקרלטינה שמתאפיין בחום גבוה פתאומי שאחר כך יורד ובפריחה שמופיעה לאיזה 15 דקות (ברצינות). אז לא לידאוג (עובדה אני עוד פה!) רק לעקוב

אין לי רעיונות אבל אני מה זה ../images/Emo7.gif

איתך.... גם אנחנו עוברים ימים לא קלים ואיתמר גם בן 5 וחצי חודשים... אני מורידה את הכובע בפניך כי את עוד עם שניים!!! תחזיקי מעמד ו
גדול מאתנו

נירית1

New member
עדכון - החום כבר עבר אבל ההתעוררות

והבכי לא עברו
והציצי עדיין לא מרגיע , אז אבא מתרגל טיולים בחוץ בשעות משונות ואח"כ היא חוזרת לינוק - נראה לי שאולי זה שיניים

גם אנחנו אתמול לראשונה יצאנו בשעה

שמונה בערב להרדים את איתמר בעגלה!!! ממש חריג אצלנו... הוא היה כזה אומלל שלא אכפת היה לי לנסות כל דבר רק שיהיה לו טוב... עכשיו הפשוש נרדם במיטה שלו (כבר שהרבה זמן שזה לא קרה) שיצאו כבר השיניים האלו דרך אגב... זולו ניסיתי את המסג´ עם הגזה זה עבר יופי אמנם לזמן קצר אבל גם זה משהו לא??? לילות שקטים שיהיו לנו

למעלה