אוף איזה בעסה......

אוף איזה בעסה......

קנינו מייבש כביסה לפני יומיים . אתמול התקשרו כדי לקבוע איתנו שהיום זה מגיע , כרגיל נותנים שעות של ביון 10:00 ל- 14:00. ביקשתי שיתקשרו אליי חצי שעה לפני כדי שאצא מהעבודה ואבוא הביתה. בקיצר ב- 14:10 שעוד לא התקשרו, צלצלתי אני , והמוביל אמר לי שב- 15:00 הוא יגיע. עזבתי את העבודה , והנה אני עכשיו בבית - עוד מחכה.... הוא צלצל לפני רבע שעה ואמר שרק לקראת 16:00 הוא מגיע. והנה אני תקועה בבית ומחכה ומצפה....

ayush

New member
כל כך אופייני ...../images/Emo31.gif אבל לא נורא !

לפחות תוכלי להיות איתנו בזמן ההמתנה ! אז מה שלומך ? ובאיזה שבוע את כבר ???

ayush

New member
וואו ! זה כבר הסוף... זה באמת קצת

מפחיד.. המשך תקין וקל... והעיקר שייצא / תצא בריא/ה !

אתי@

New member
לא מפתיע ../images/Emo4.gif בארץ נותני שירות תמיד

מזלזלים בזמן של האנשים, כאילו שהוא לא שוה לפחות כמו הזמן שלהם עצמם

אתי@

New member
עד לפני שבוע לא הבנתי למה צריך

מייבש
בחורף שעבר הסתדרנו, אחרי כל כמה ימי גשם באו כמה ימי שמש. היה בסדר. אבל כבר כמעט שבועיים שאי אפשר לכבס כי כל הזמן יורד גשם, וכבר נגמרו לי הבגדים
מכונה אחת ייבשנו אצל חמותי ואחת על הרדיאטור. אבל זה ממש לא נוח - לרוץ להורים עם גיגיות
אם זה ימשיך ככה, ננסה דמעות

Hadar p

New member
לנו יש 2 מייבשים ואני לא משתמשת

באף אחד - לא אוהבת בגדים ממיבש. אבל יש לנו חבלי כביסה מתחת לבית אז אפשר לייבש... מי רוצה לעשות נגלות למיבש לי...?

Hadar p

New member
לנו יש 2 מייבשים ואני לא משתמשת

באף אחד - לא אוהבת בגדים ממיבש. אבל יש לנו חבלי כביסה מתחת לבית אז אפשר לייבש... מי רוצה לעשות נגלות למיבש לי...?

blessed

New member
לא שזה מנחם

אבל אני עכשיו עוברת דירה והייתי צריכה לתאם עם המון בעלי מקצוע. כך שעברתי כמה וכמה פעמים את מה שאת עוברת עכשיו. כדי לעודד אותך אני רק יכולה לומר שבדרך כלל בסוף הם מגיעים...

fila

New member
../images/Emo4.gifכ"כ מוכר

בשבוע שעבר המייבש שלי הגיע ב-20:30 במקום בין 12:00 ל-14:00 !!!

יעלי2

New member
נראה לי שבדרך כלל הם אמינים, אבל

שמתן לב כמה אנשים רק מהפורום קנו מיבש כביסה החודש? כנראה הוא מאחר כי זה התקופה של צריכת מייבשים מוגברת בגלל החורף ויש המון הזמנות, אז הם לא עומדים בזמנים התקניים. לא שזה מנחם אבל לפחות מצאתי את ההגיון בדבר.

למעלה