אוף אוף

אוף אוף

אם יש אלואים אז הוא מה זה חם עליי. אבל למה בייסורים? איזה יום שואה. בכל אופן אבד לי הפלאפון שם היו שמורים חיי והודעות זימה. א.אפשר לעבוד עליי עכשיו כי אין לי שום מספר בזיכרון. ב. לקרמינלים פחות: אפשר לשלוח לי מסר עם מספר הטלפון או לסמס לי הודעות תמיכה ועידוד ולחתום ב``השד העדתי הירוק`` או משו כזה. אדמור ורייצ` לא היה לי כוח לחפש הודעה ברת שרשור אז תעשו מה בראש שלכם. גם ככה עדיף שלא אוציא את האף מהשמיכה ב48 השעות הקרובות. החותמת ביגון. אני.

kזאבי

New member
הרגשה איומה

עברתי אותה פעם ואז קיבלתי על עצמי לסנכרן את הסלולרי עם האאוטלוק. מומלץ.

BatHell

New member
כפרעליך,

למי נגנבו כל הדברים החשובים האחרים בחיים לפני שבועיים+- ? לי! אז אני כלכך מבינה אותך. הזדמנות לשדרג את הפלא', להיזכר כמה חברים יש לך וכמה אנשים אוהבים אותך ושולחים מסרי עידוד (בטח מלאנתלפים). עוד יומיים-שלושה תצחקי על זה. בחיי.

urmey

New member
איזה לצחוק??

באמת סופעולם... הפלא' שלי מכיל את כל המספרים שאני צריכה עלי אדמות גם של העבודה, משו כמו 750 מספרים. הוא הולך אני הולכת... מה שכן לאחרונה עשיתי גיבוי דרך אתר פלאפון באינטרנט. אם לא יועיל, לא יזיק..

תקשיבי ותקשיבי לי טוב!

תוציאי תאף שלך מהשמיכה כבר צאי מזה אפחד לא מת ובואי איתנו לקרוע את העיר

מחממנוע

New member
וכשאתה בא להנות וגונבים לך

בתחילת צאתי, היה כפר המוזיקה של קוקה קולה בזמנו, בניצנים. התיעצתי עם חברות פורום שכבר לא מדברות בו, ובסוף נסעתי... באתי התרגשתי נהנתי ממופע גדול של ברי סחרוף המלך (פטפטתי עם זוג חברים נחמד) וכו' וכו' שתיתי אלכהול ובירה, ובסוף היום הסתובבתי משוגע ממראה עיני - שכלל הרבה בני נוער ובכללן בחורות שחומות בבגדי ים. רוקדות. אפילו את השיר שנטחן אז אני זוכר. כל היום התיק שלי היה בשמירת חפצים. לקראת הסוף הוצאתי אותו, כדי לא לפספס את ההסעה. שמתי אותו ליד מישהו, שישב ליד הגלים -החוף ואחר הלכתי לקנות מרטיני, כי רציתי לדעת אם זה באמת טעים כמו שזה נראה בסרט "היו זמנים במקסיקו". כמובן שאחרי הרבה התלבטויות קניתי, ושתיתי, והסתובבתי, וגם הראש הסתובב. חזרתי לחוף. שואל את הבחור איפה התיק. אין תיק. ואז היו כמה שאמרו שהסתובבו פה כמה ואמרו שגנבו להם תיקים. בלי שהרגישו. גנבו למלא אנשים. גם מכאלה שישבו אנשים לידם. את כל החוף הפכתי, דברתי עם כולם, הסתובבתי הלוך ושוב. ההיא מהשמירת חפצים (קראו לה בתאל) אמרה שהיום היתה אוכלוסיה קשה בת ים וכאלה.. זהו כאשר אבדתי אבדתי, בתיק היו לי דיסקמן MP3 חדש מאמריקה, ומלא דיסקים של MP3 והבגדים שלי. כאב לי הלב על הדיסקמן, ויותר מזה לא ידעתי כיצד אחזור הביתה, במכנסיים קצרים וטי שרט. תכננתי להחליף בתחנה מרכזית לבגדי שחור לבן. בסוף אחרי שעות של חיפושים, ואחרי שהפסדתי את הרכבת האחרונה למקום מגורי - מצאתי את התיק זרוק וכל הגדים מפוזרים ומלאים בחול ליד סוכת המציל. דיסקמן לא היה. אספתי את הבגדים בצער רב וחזרתי באוטובוסים הביתה. הייתי כמעט משוכנע , למרות שצחקתי על עצמי - שאלוהים התנקם בי על זה שהלכתי לראות מופע פריצות. אחר כך קניתי חדש, והבנתי שכל דבר מגיע יומו. גם אופניים הלכו לי. ועוד כמה דברים.. ויש תיקונים בחיים, ומקומות עבודה שצריך להחליף. אם זה מנחם אותך, לא יודע. אבל כמו שאומרים, מטעויות לומדים. מכשלון לומדים. זוהי הבגרות האמיתית.

ephi79

New member
יו, גמני הייתי בהופעה הזאת של ברי

(המלך) (מצטער על התיק, ובעיקר על האופניים. בנחמת ציון תנוחם.)

המקום ינחם אותך.

בתוך שאר מאבדי התיקים-סלולרי-מכוניות-בתים-ומטוסים. מי יתן..(מי באמת??) ולא תדעי עוד צער יגון וצוקה, ולהבא(אוי כמה שזה מעצבן לשמוע את זה....) תעשי גיבוי על מספרי טלפון (לעזאזל הודעות.) נ. ב. את המספר שלי את יודעת איך להשיג...

hemi32

New member
וורטהיימר איבד 4 מליארד $ ביום ...

לא נעים , לא נורא .....

אם באו יסורים על אדם

ר' פנחס בשם ר' חנין דציפורין פתח מה כתיב באברהם (בראשית יב): ואברכך ואגדלה שמך, כיון שיצא, קפץ עליו רעבון, ולא הקפיד, ולא קרא תגר, אף את, אם באו עליך יסורין, לא תהא מקפיד, ולא קורא קטיגור. אמר ליה רבי אלכסנדרי: אין לך אדם בלא יסורים, אשריו לאדם, שיסורים באים עליו מן התורה, שנאמר: ומתורתך תלמדנו אמר רבי יהושע בן לוי: כל יסורים, שהם באים על האדם, ומבטלין אותו מדברי תורה, יסורים של תוכחת הם, אבל יסורים, שהם באים על האדם, ואין מבטלין אותו מדברי תורה, יסורים של אהבה הן, כדכתיב : כי את אשר יאהב ה' יוכיח. אמר ר' יודן: כתיב ואם שן עבדו או שן אמתו יפיל, לחפשי ישלחנו. ומה הללו, שאינן בכל גופו של אדם, אלא באחד מאבריו אמרה תורה: לחפשי ישלחנו, מי שיסורים באים עליו, שהן בכל גופו של אדם, על אחת כמה וכמה! לא נורא נתגבר עוד הכל עוד הכל יסתדר.

מסכת ברכות

אם רואה אדם שיסורין באין עליו יפשפש במעשיו... פשפש ולא מצא יתלה בבטול תורה... ואם תלה ולא מצא בידוע שיסורין של אהבה הם" דווקא מעניין להזכר בזה.

אפשר פקשה עוד הודעות עידוד למתבחששת

איפה הימים שבהם היינו תומכים ?איפה? נ. ב. אני רציני...מגיע לה היא מותקית.

למעלה